Įkraunama...
Įkraunama...

Termosai maistui, kavai, arbatai

turbut geriausi termosai rusiski ,ar tarybiniu laiku kiniski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2009 11 12, 17:34)

Tokius termosus esu brangiausiajam kaune bazėj pirkusi, pernai gal g.gif Laiko tikrai neblogai, tas kavai arbatai tai nesumelavus po 6 val karštą gersi, o maisto tai irgi laiko, tik va rankenos jau nulūžo, reik naujų biggrin.gif Už abu apie 70lt berods mokėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2009 12 06, 09:46)
Tokius termosus esu brangiausiajam kaune bazėj pirkusi, pernai gal  g.gif Laiko tikrai neblogai, tas kavai arbatai tai nesumelavus po 6 val karštą gersi, o maisto tai irgi laiko, tik va rankenos jau nulūžo, reik naujų  biggrin.gif Už abu apie 70lt berods mokėjau  smile.gif

Jeigu už abu mokėjote 70,- Lt tai čia tikrai ne Aladdin termosai...

Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 12 05, 13:10)
sveiki, mane domintu geras termosas arbatai arba kavai, minimum 0,7 ltr gali buti ir 1 ltr. kazin kokios kainos dbr?

Jeigu domina tikrai geras termosas rinkitės šitą user posted image
Aprašymas:
1 l talpa. Atsparus dūžiams, deformacijai, pagaminta iš 100% nerūdijančio plieno, šilumą palaiko iki 12 valandų, šaltį palaiko iki 24 valandų, dangtį galima panaudoti kaip indą gėrimui, patogi rankena, itin sandarus, lengva valyti. Gaminiui suteikiama 25 metų garantija.
Atsakyti
Aciu, Digai.
Pasirodo Jus Stanley termosu atstovai-importuotojai.
Kaina atitinkantys produktai. Duodu 9 is 10
Atsakyti
QUOTE(Putpelyte @ 2009 12 17, 11:36)
Aciu, Digai.
Pasirodo Jus Stanley termosu atstovai-importuotojai.
Kaina atitinkantys produktai. Duodu 9 is 10

Kam duodat 10?
Atsakyti
Manęs "Stanley" irgi nenuvylė thumbup.gif
Karštą maistą galima ilgiau išlaikyt, jei pirmiausia pripilsim pilną termosą verdančio vandens, užsuksim ir palaikysim keliolika minučių. Tada išpilam, greitai sudedam maistą ir užsukam. Žiemą patį termosą dar galima įsukti į izoterminį maišelį.
Atsakyti
Laba, kaip tik ieškau gero termoso maistui. žiūrinėjau Stanley, bet kaip su talpa? kiek žiūrėjau tai tik 0,5l, o aš norėčiau 1l talpos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pixy @ 2010 01 13, 11:21)
Laba, kaip tik ieškau gero termoso maistui. žiūrinėjau Stanley, bet kaip su talpa? kiek žiūrėjau tai tik 0,5l, o aš norėčiau 1l talpos.    g.gif

Būna ir 1l, bet pagal formą, tai labiau skysčiams tinkamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pixy @ 2010 01 13, 11:21)
Laba, kaip tik ieškau gero termoso maistui. žiūrinėjau Stanley, bet kaip su talpa? kiek žiūrėjau tai tik 0,5l, o aš norėčiau 1l talpos.    g.gif

Laba,

Yra tokių user posted image

1,2 l talpa. Pagaminta iš nerūdijančio plieno, šilumą palaiko iki 8 valandų, šaltį - iki 24 valandų, itin sandarus, lengva valyti, patogu naudoti, sudėtyje yra 2 dubenėliai, papildoma medžiaginė rankena, kad patogu būtų nešiotis, plati termoso anga - galima naudoti ir kaip pietų termosą.
Atsakyti
Laba diena domina termosiuko Pietų termosas STANLEY 10-00241-002 zydros spalvos, girdejau kad geras nuolaideles darote:)Tai kokia gi kainele butu?Aciu
Atsakyti
QUOTE(Emilina @ 2010 01 29, 14:45)
Laba diena domina termosiuko Pietų termosas STANLEY 10-00241-002 zydros spalvos, girdejau kad geras nuolaideles darote:)Tai kokia gi kainele butu?Aciu

mane irgi domina pietu termosas .
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 01 29, 14:52)
mane irgi domina pietu termosas .

Sveika lusasita ar daugiau kokiu termosiuku ziurejai?
Papildyta:
QUOTE(Emilina @ 2010 01 29, 16:27)
Sveika lusasita ar daugiau kokiu termosiuku ziurejai?

labai keista kad internete labai nera maistui laikyti termosiuku g.gif
Atsakyti