as turiu ir 1l
ir didesni
abu man geri
Man sis klausimas irgi labai aktualus pasidare. Noriu nupirkti vyrui dovanu, nes jam tokio daikto labai reikia... Tai ir galvoju kaip cia kazkas klause: ar auksta kaina reiskia gera kokybe
Kiek ziurejau internete, sudomino Svediski Primus termosai, gal kas turit toki, ar tikrai tiek laiko, kiek ant dezutes parasyta?
Kiek ziurejau internete, sudomino Svediski Primus termosai, gal kas turit toki, ar tikrai tiek laiko, kiek ant dezutes parasyta?
As irgi tuos metalinius ziurinejau ir maximoje ivairiu maciau, man maistui reikia, bet cia pasiskaicius is maximos nenoriu pirkti Internete ziurejau yra Ello termosai, "Armijai ir civiliams" yra keli termosai, gal ten reikes uzsukti "gyvai" pamatyti Beje juk buna kad galima arbata laikyti, o atsukus platesniji dangteli sudeti maista, man toks variantas butu priimtiniausias.
Keliu temą į viršų. Ieškau termoso pietums į darbą - max. 0,75 l. Žiūrėjau "Gerduvoj", Žanoj", bet tik dideli. Gal kas netyčia kur matėt mažesnių
QUOTE(Dukra @ 2007 11 21, 17:57)
As irgi tuos metalinius ziurinejau ir maximoje ivairiu maciau, man maistui reikia, bet cia pasiskaicius is maximos nenoriu pirkti Internete ziurejau yra Ello termosai, "Armijai ir civiliams" yra keli termosai, gal ten reikes uzsukti "gyvai" pamatyti Beje juk buna kad galima arbata laikyti, o atsukus platesniji dangteli sudeti maista, man toks variantas butu priimtiniausias.
šiandien Rimi mačiau tokį termosą,viršui arbatai,o apačioj 2 indeliai maistui,nuo 24 lt nukainota iki 8 atrodo,na,ten aišku kinietiški,bet gal ir jie laiko gerai
Šiandien "Iki" mačiau nediduką - 40 litų. Tik kaip žinot, ar gerai šilumą laiko
O gal kas tokį naudojat
O gal kas tokį naudojat
mane irgi domina labaai sis klausimelis...
ir kazkodel patarejau nesimato,nejaugi niekas gero termoso neturi???
gal nete kas usakinejo ir gali nuorodele imesti?
ir kazkodel patarejau nesimato,nejaugi niekas gero termoso neturi???
gal nete kas usakinejo ir gali nuorodele imesti?
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 10, 16:48)
kalvariju turguje kur indu parduotuve , ta tokia sutvarkyta siandien maciau
49 lt atrodo ir kitas 55 atrodo
Papildyta:
jis plastm.
apvalus, didelis gan
49 lt atrodo ir kitas 55 atrodo
Papildyta:
jis plastm.
apvalus, didelis gan
na ir kaip ta plasmase laiko idomu? nes kaina nemaza
QUOTE(Sophi @ 2008 02 08, 19:02)
O gal kas tokį naudojat
Šiandien nusipirkau - dabar testuoju
QUOTE(Sophi @ 2008 02 11, 20:33)
Šiandien nusipirkau - dabar testuoju
Čia tą ,,stainley"? Parašyk, kokie įspūdžiai.taip pat, kur pirkai, kokia kaina?Ir dar - ar kamštelis - užsukamas, paprastas, ar toks su paspaudimo funkcija?