Įkraunama...
Įkraunama...

Termosai maistui, kavai, arbatai

as turiu ir 1l
ir didesni
abu man geri mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as ieskau gero termoso,
tik va kaip zinot kuris geras, ar auksta kaina reiskia gera kokybe?

esu turejus rusiska metalini teromosa thumbup.gif , gal ir siais laikais ju buna pirkt? gal esat kur mate?
Atsakyti
Man sis klausimas irgi labai aktualus pasidare. Noriu nupirkti vyrui dovanu, nes jam tokio daikto labai reikia... Tai ir galvoju kaip cia kazkas klause: ar auksta kaina reiskia gera kokybe g.gif
Kiek ziurejau internete, sudomino Svediski Primus termosai, gal kas turit toki, ar tikrai tiek laiko, kiek ant dezutes parasyta?
Atsakyti
As irgi tuos metalinius ziurinejau ir maximoje ivairiu maciau, man maistui reikia, bet cia pasiskaicius is maximos nenoriu pirkti ax.gif Internete ziurejau yra Ello termosai, "Armijai ir civiliams" yra keli termosai, gal ten reikes uzsukti "gyvai" pamatyti biggrin.gif Beje juk buna kad galima arbata laikyti, o atsukus platesniji dangteli sudeti maista, man toks variantas butu priimtiniausias.

Atsakyti
Keliu temą į viršų. Ieškau termoso pietums į darbą - max. 0,75 l. Žiūrėjau "Gerduvoj", Žanoj", bet tik dideli. Gal kas netyčia kur matėt mažesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2007 11 21, 17:57)
As irgi tuos metalinius ziurinejau ir maximoje ivairiu maciau, man maistui reikia, bet cia pasiskaicius is maximos nenoriu pirkti  ax.gif Internete ziurejau yra Ello termosai, "Armijai ir civiliams" yra keli termosai, gal ten reikes uzsukti "gyvai" pamatyti  biggrin.gif Beje juk buna kad galima arbata laikyti, o atsukus platesniji dangteli sudeti maista, man toks variantas butu priimtiniausias.

šiandien Rimi mačiau tokį termosą,viršui arbatai,o apačioj 2 indeliai maistui,nuo 24 lt nukainota iki 8 atrodo,na,ten aišku kinietiški,bet gal ir jie laiko gerai g.gif
Atsakyti
Šiandien "Iki" mačiau nediduką - 40 litų. Tik kaip žinot, ar gerai šilumą laiko g.gif

O gal kas tokį naudojat g.gif
user posted image
Atsakyti
mane irgi domina labaai sis klausimelis...
ir kazkodel patarejau nesimato,nejaugi niekas gero termoso neturi??? blink.gif
gal nete kas usakinejo ir gali nuorodele imesti?
Atsakyti
kalvariju turguje kur indu parduotuve , ta tokia sutvarkyta biggrin.gif siandien maciau
49 lt atrodo ir kitas 55 atrodo g.gif
Papildyta:
jis plastm. g.gif
apvalus, didelis gan g.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 10, 16:48)
kalvariju turguje kur indu parduotuve , ta tokia sutvarkyta biggrin.gif siandien maciau
49 lt atrodo ir kitas 55 atrodo g.gif
Papildyta:
jis plastm. g.gif
apvalus, didelis gan g.gif

na ir kaip ta plasmase laiko idomu? g.gif nes kaina nemaza
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 02 08, 19:02)
O gal kas tokį naudojat g.gif

Šiandien nusipirkau - dabar testuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 02 11, 20:33)
Šiandien nusipirkau - dabar testuoju smile.gif

Čia tą ,,stainley"? Parašyk, kokie įspūdžiai.taip pat, kur pirkai, kokia kaina?Ir dar - ar kamštelis - užsukamas, paprastas, ar toks su paspaudimo funkcija?
Atsakyti