Termosas pakeistas.
Be čekio, po 3 metų pakeitė.
Mano pagarba.
Užpyliau patikrinti ar laiko šilumą, tai po 36 val, gėrimas buvo perkarštas, kad iškarto gerti.
STANLEY forever.
QUOTE(3gz2bpr @ 2012 01 03, 12:02)
Termosas pakeistas.
Mano pagarba.
Užpyliau patikrinti ar laiko šilumą, tai po 36 val, gėrimas buvo perkarštas, kad iškarto gerti.
STANLEY forever.
Mano pagarba.
STANLEY forever.
Tai va, o ką aš sakiau. Visada reikia žinoti su kuo konsultuotis
Turiu skysčiams ir maistui Stanley - daug keliauju, tai labai aktualu buvo geras termosas - nusibodo pigiuosius pirkti ir šaltą arbatą gerti. Kai pamačiau ant termoso lipduką - garantija visam gyvenimui, nors su traktorium važiuok, neatsispyriau. Būna, kad pamirštu savo arbatą išsiimt, tai kitą važiavimo dieną dar normalią geriu
O tie visi plastmasiniai maistiniai, tai ten ne termosai, o termopakuotės. Prieš perkant reikia gerai parduotuvėje apžiūrėti - buvo daug sudužusiom kolbom
O tie visi plastmasiniai maistiniai, tai ten ne termosai, o termopakuotės. Prieš perkant reikia gerai parduotuvėje apžiūrėti - buvo daug sudužusiom kolbom
QUOTE(jurga/ @ 2011 12 14, 11:32)
laba diena, Digas man reiketu gero termoso 0,75 ar 1,0ltr gerimams laikyti,kad butu patikimas,neduztu ir islaikytu temperatura,ka parekomenduosite
As ir pirkciau toki termosa arbatai,tik nezinau koki ir kur pasirinkti?
Ka galetumete pasiulyti man,reikia termoso,apie litra arbatai laikyti....
QUOTE(Ragainė @ 2011 10 01, 22:10)
Daug skaitinėjom apei termosus ir pagaliau apsisprendėm. Prieš keletą dienų nusipirkom Esbit termosą 1L už 69 Lt. Karštį laiko labai gerai. Atlikom matavimus, tai jie netgi geresni, nei skelbia gamintojas. Matavom su maistiniu termometru, tai matavimai gal ir nėra labai tikslūs. Prieš pildami vandenį, termosą praskalavom verdančiu vandeniu.
Po 12 val. termoso laikymo šaldytuve maždaug prie 7 °C, vandens temperatūra nukrito iki 75 °C.
Po paros - iki 59 °C.
Po 12 val. termoso laikymo šaldytuve maždaug prie 7 °C, vandens temperatūra nukrito iki 75 °C.
Po paros - iki 59 °C.
o jus gal toki pirkot? http://www.blockpost...tml?cPath=29_30
is internetines parduotuves?
QUOTE(*magnifique* @ 2012 02 04, 15:24)
Jis tikrai kokybiskas,geras?
QUOTE(*magnifique* @ 2012 02 04, 15:24)
Taip, toks pats ir kaina tokia pati, tik pirkom "Armijai ir civiliams" parduotuvėje https://aic.lt/esbit...ead#read_review (čia galima ir atsiliepimus paskaityti)
QUOTE(*magnifique* @ 2012 02 04, 17:32)
koks butu skirtumas tarp Stanley classic et stanley outdoor?
Digai, kokia nuolaida galetumete pritaikyti?
Digai, kokia nuolaida galetumete pritaikyti?
Absoliučiai jokio skirtumo išskyrus dizainą.
Digai,skaiciau,kad i termosa negalima pilti gazuotu,bet ar yra dar kokiu apribojimu?pvz citrina,ar galima deti?
QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 10, 07:32)
Digai,skaiciau,kad i termosa negalima pilti gazuotu,bet ar yra dar kokiu apribojimu?pvz citrina,ar galima deti?
Laba,
Pagrindiniai apribojimai yra tik gazuotiems gėrimams ir pieno produktams, bei kūdykių mišinėliams, jų laikyti termose negalima. Visą kitą prašau , tik sakykit kam brukti citriną į termosą
Iki!