Įkraunama...
Įkraunama...

Termosai maistui, kavai, arbatai

Sveiki,

Digas, man reikia pietu termoso, bent jau 1l, gerai butu dvieju daliu. Gal turite ka pasiulyti?

O kazi kaip atrodo tokiu vidus, tik didesnes talpos?

http://www.rulita.lt...anley-classic-2
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 10 06, 22:38)

Kiek esu žiūrėjusi, tai tų didesnių siauri kaklai - iš esmės jie tinkami tik gėrimams laikyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 09 spalio 2011 - 12:35
QUOTE(Sophi @ 2011 10 09, 12:34)
Kiek esu žiūrėjusi, tai tų didesnių siauri kaklai - iš esmės jie tinkami tik gėrimams laikyti ax.gif

Laba,

Stanley termosai yra su siauromis angomis (kavai, arbatai), vidutinėmis (sriubai, galima kavai ir arbatai naudoti), plačiomis angomis (antriems, sriubai, reikalui esant kavai, arbatai).

Iki! smile.gif
Atsakyti
Mes pirkome turguje labai patogus triju daliu karsta maista islaiko 4-6 val super ir tikrai visai nebrangus
Atsakyti
koki patikima termosa kad kuo ilgaiu laikytu galite rekomenduot digas kaip su jumis susisiekt kiek skaiciau cia tai supratau kad nuimanot apie termosus mane sudomino esbit arba stanley termosai
Atsakyti

QUOTE(SuperBaba @ 2011 10 06, 23:38)
Sveiki,

Digas, man reikia pietu termoso, bent jau 1l, gerai butu dvieju daliu. Gal turite ka pasiulyti?

Labas!

http://www.efokus.lt...nr-va-9680.html

tokį naudojame, viduje du atskiri plastmasiniai uždaromi indeliai. Gal tiks, pasižiūrėkit... thumb_yello.gif bye1.gif
Atsakyti
aš gal čia ne į temą parašysiu, bet ką reikia daryti jei puodelis-termosas (metalinis) smirda kaip "š" būtų pridėta, bandžiau ir mirkyti, vistiek nepadeda. Ir ką reikėtų daryti kad nepasmirstų?
Atsakyti
laba diena, Digas man reiketu gero termoso 0,75 ar 1,0ltr gerimams laikyti,kad butu patikimas,neduztu ir islaikytu temperatura,ka parekomenduosite
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2011 02 04, 15:04)
Kokį termosą turite ir kur pirkote? Ar kai pripilate karšto skysčio, išorė pradeda šilti? Jeigu šyla išorė vadinasi yra su mikro įtrūkimu. Tokiu atveju neškite pardavėjui ir drąsiai reikalaukite pakeisti.

Stanley termosas pirktas Klaipėdoje, Gerduvos parduotuvėje. Pirktas prieš 3 metus ir man padovanotas kalėdų proga. Naudojau kelis kartus ir LABAI džiaugiausi, bet paskutinį kartą užpylus termosan arbatos jis visas įkaito kaip aliuminis puodukas.
Faktas, kad jokių čekių nė su žiburiu nerasim.
Parduotuvėje man sakė, kad garantija metams ir tik pateikus pirkimo kvitą, bet kam tada rašyti ant taros, kad garantija 25 metai...
Ant termoso išliko visi ant jo buvę lipdukai su kodais ir nuemriais. Mikrobangėje našildžiau ir mechaninių pažeidimų nėra.
Ar yra šansų jį pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(3gz2bpr @ 2011 12 22, 15:12)
Stanley termosas pirktas Klaipėdoje, Gerduvos parduotuvėje. Pirktas prieš 3 metus ir man padovanotas kalėdų proga. Naudojau kelis kartus ir LABAI džiaugiausi, bet paskutinį kartą užpylus termosan arbatos jis visas įkaito kaip aliuminis puodukas.
Parduotuvėje man sakė, kad garantija metams ir tik pateikus pirkimo kvitą, bet kam tada rašyti ant taros, kad garantija 25 metai...
Ant termoso išliko visi ant jo buvę lipdukai su kodais ir nuemriais. Mikrobangėje našildžiau ir mechaninių pažeidimų nėra.

be čekio tai vargu ar pakeis.. Šiandien Gerduvoje,tik Vilniuj kaip tik pirkau Stanley ir liepė saugoti čekį, nes jam galioja 25 metų garantija smile.gif aišku, tiek metų parduotuvė neišgyvens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(3gz2bpr @ 2011 12 22, 14:12)

Visiška nesąmonė, garantija 25 metai, be jokių išsisukinėjimų. Kreipkitės į įgaliotą atstovą tiesiogiai, ne į parduotuvę.

Papildyta:
QUOTE(Tutti @ 2011 12 22, 14:29)
be čekio tai vargu ar pakeis.. Šiandien Gerduvoje,tik Vilniuj kaip tik pirkau Stanley ir liepė saugoti čekį, nes jam galioja 25 metų garantija smile.gif aišku, tiek metų parduotuvė neišgyvens biggrin.gif

Parduotuvė gali neišgyventi, bet gamintojas pats įsipareigoja keisti broką, tokiu atveju reikia kreiptis į juos, bet jeigu ir jų neliktų tada jau kitas reikalas. Šiaip ankščiau STANLEY gamintojai suteikdavo amžiną garantiją, tačiau žmonės nelabai suprato, kaip gali būti amžina garantija smile.gif , tada padarė 25 metus, bet iš žmonių reakcijos galima suprasti, kad 25 irgi nelabai priimtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2011 12 22, 16:09)
Visiška nesąmonė, garantija 25 metai, be jokių išsisukinėjimų. Kreipkitės į įgaliotą atstovą tiesiogiai, ne į parduotuvę.

Kas šiuo metų būtų tie įgaliotieji?
Atsakyti