Tai as irgi taip darau. Cia viskas gerai. EA netirpsta vandeny, bet taip jisai pasklinda su garais. Taigi kambarys pakvimpa, ar ne?
QUOTE(susidomejus @ 2008 11 17, 19:23)
Tai as irgi taip darau. Cia viskas gerai. EA netirpsta vandeny, bet taip jisai pasklinda su garais. Taigi kambarys pakvimpa, ar ne?
pakvimpa. bet esme ta, kad reikia vel ir vel lasint, kadangi EA labai greitai nugaruja nuo vandens pavirsiaus
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 10, 22:23)
nu nereikia cia tu pasaku. Kvapu namai parduoda labai aukstos kokybes ir sertifikuotus ekologiskus EA, kuriu ir kainos nemazos, bet jokiu instrukciju atskirai nebuna
o metos instrukcijose nieko nera apie inhaliacijas, turiu as tu alieju ir zinau kas parasyta ju instrukcijose. kartais ju instrukcijos buna labai bendro pobudzio, net nepateikia kokiems konkreciai tikslams yra skirtas.
o metos instrukcijose nieko nera apie inhaliacijas, turiu as tu alieju ir zinau kas parasyta ju instrukcijose. kartais ju instrukcijos buna labai bendro pobudzio, net nepateikia kokiems konkreciai tikslams yra skirtas.
Aš sakyčiau, kad Lietuvoj tik Kvapų Namai ir turi grynus, aukštos kokybės EA. Kvapas nuo visų fabrikuose apdirbtų labai labai skiriasi.
O aprašymus, naudojimo būdų ir naudos aprašymus jie duoda, arba galima pasiskaityti jų internetiniame puslapyje
QUOTE(WeGa @ 2008 11 17, 12:18)
turiu toki klausima. kai degu aromatine lempa, ipilu ten vandenuko ir ilasinu kokio nors EA. taciau aliejus lieka vandens pavirsiuje, kaip kokia plevele, jis pirmiausiai ir isgaruoja, o veliau garuoja tik vanduo. ka darau ne taip? gal EA maisyt su kokiu baziniu aliejum?
Nereikia į lempą pilti vandens, vanduo išskaido ir keičia kvapą, todėl geriau naudoti elektrines lempas, nei su žvakėmis, pastarosios išvis ne garina, o degina aliejų. Ant elektrinės lempos reikia lašinti gryną EA, be vandens
QUOTE(WeGa @ 2008 11 18, 00:32)
pakvimpa. bet esme ta, kad reikia vel ir vel lasint, kadangi EA labai greitai nugaruja nuo vandens pavirsiaus
kokybiski aliejai tikrai greit nenugaruoja
QUOTE(pinkee @ 2008 11 18, 00:51)
Aš sakyčiau, kad Lietuvoj tik Kvapų Namai ir turi grynus, aukštos kokybės EA. Kvapas nuo visų fabrikuose apdirbtų labai labai skiriasi.
O aprašymus, naudojimo būdų ir naudos aprašymus jie duoda, arba galima pasiskaityti jų internetiniame puslapyje
Nereikia į lempą pilti vandens, vanduo išskaido ir keičia kvapą, todėl geriau naudoti elektrines lempas, nei su žvakėmis, pastarosios išvis ne garina, o degina aliejų. Ant elektrinės lempos reikia lašinti gryną EA, be vandens
as turiu labai nemaza EA kolekcija, bet niekada jokiu informaciniu lapeliu nera dave, ir kai klausiau -sake, kad neturi. Man tai nera jokia problema, nes as ir pati turiu knygu bei internete galima rast ivairios onformacijos.
Ant elektrines lempos vandens zinoma, kad nereikia, bet jei i garintuvus su zvake nepilsi vandens -tai tikrai aliejus bus tik deginamas- siuo atveju vanduo yra BUTINAS ir viskas su kvapu buna gerai
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 18, 17:13)
naudoju n.barmunes, metos, aromabalt aliejukus.
As tais keliais lasiukais EA vandenukyje visa kambari prisikvepinu. Tikrai to kvapo stiprumo uztenka. Ir tikrai jie taip greitai neisgaruoja, ilgookai tas aliejukas ant vandens buna. Gal aromatine zvake tokia maza, kad zvake per arti dubenelio, tai todal gal greiciau ir isgaruoja...
QUOTE(WeGa @ 2008 11 18, 16:23)
naudoju n.barmunes, metos, aromabalt aliejukus.
na as ir metos kelis turiu, kuriuos sumaisau tarpusavyje ir tikrai ilgai laikosi kvapas, gal labai mazai ilasini
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 18, 16:13)
Ant elektrines lempos vandens zinoma, kad nereikia, bet jei i garintuvus su zvake nepilsi vandens -tai tikrai aliejus bus tik deginamas- siuo atveju vanduo yra BUTINAS ir viskas su kvapu buna gerai
Aš anksčiau su žvakute kaitindavau, bet p. Laimė Kiškūnė (pas kurią mokausi aromaterapijos) patarė nusipirkti elektrinį kaitintuvą ir tikrai kvapą jis skleidžia daug grynesnį ir ilgiau neišgaruoja aliejukas
QUOTE(pinkee @ 2008 11 19, 20:36)
Aš anksčiau su žvakute kaitindavau, bet p. Laimė Kiškūnė (pas kurią mokausi aromaterapijos) patarė nusipirkti elektrinį kaitintuvą ir tikrai kvapą jis skleidžia daug grynesnį ir ilgiau neišgaruoja aliejukas
as ir pazistu Laime, ir neneigiu, kad elektriniai yra geresni, bet su zvake negalima kaitinti be vandens dar ir del to, kad molis ar stiklas nuo perkaitimo gali trukti, o EA tikrai bus tik deginamas ir pavirs smirdalu, todel siuo atveju vanduo yra butinas
Man viena karta vanduo isgaravo, nepastebejau ir keramika truko. Sugadinau lempa, reikejo ismest.
O kaip atrodo tie elektriniai kaitintuvai? Kur ju galima isigyt?
QUOTE(Galnegal @ 2008 12 10, 22:15)
O kaip atrodo tie elektriniai kaitintuvai? Kur ju galima isigyt?
paziurekite cia:
http://www.kvapunama...tai/Garintuvai/ ju ir esu macius tik KN, Vilniuje.