Įkraunama...
Įkraunama...

Aromaterapija

Sveikos,

aš irgi jungiuosi prie aromaterapijos mėgėjų smile.gif
Taip pat naudoju jbm parodytą difuzorių, esu labai patenkinta. Ypač, kai siaučia girpas ir kiti virusai. Ir aliejukus perkau kol kas iš Young Living, nes didelis pasirinkimas, pristato į namus, taip pat kaupasi taškai, kuriuos gali iškeisti į produktus. Pradėjau rimtai domėtis aromaterapija, tad turiu knygų, lankau paskaitas. Tikrai neapsiribosiu vien Young Living, nes jai jau pradedi, kelio atgal nėra... smile.gif

Nesutinku su tuštuš pasakymu, kad MLM eteriniai aliejai prasilengia su saugumu - jie turi išleidę atskirą knygą, kaip ir kokius aliejus naudoti tam tirkais atvejais.
Labiausiai žavi tai, kad turint pinigėlių ir esant norui, galima nuvykti į jų ūkius padirbėti, o kartu ir pasižiūrėti, ar tikrai žodžiai atitinka darbus smile.gif

QUOTE(lakmėja @ 2015 02 24, 16:40)
o Vilniuje nebu tokio seminaro? labai noreciau

Vilniuje vyksta panašūs seminarai, veda Saulius Urbonas, jei įdomu - parašykite į AŽ.

KLAUSIMAS: žinau, kad FB yra aromaterapinė grupė, kažkas panašaus aromaterapinės diskusijos ar pan., bet nerandu... Gal žinote, kaip tiksliai vadinasi? Žinau, kad ten Kvapų namų grupelė, man reikia informacijos apie kursus ir knygas, bei kelis produktus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuvelė: 07 kovo 2015 - 16:14
QUOTE(Žuvelė @ 2015 03 07, 16:12)
Sveikos,
KLAUSIMAS: žinau, kad FB yra aromaterapinė grupė, kažkas panašaus aromaterapinės diskusijos ar pan., bet nerandu... Gal žinote, kaip tiksliai vadinasi? Žinau, kad ten Kvapų namų grupelė, man reikia informacijos apie kursus ir knygas, bei kelis produktus wink.gif

aromatinesdiskusijos
Atsakyti
Labujas visoms. smile.gif as taip pat jungiuisi prie jusu. drinks_cheers.gif Aromaterapija susidomejau mazdaug pries 2 metus. atrafau visai netiketai,kai domejausi libido suaktyvinimu wub.gif tai taip ir prasidejo. Kazkokios ypatingos naudos nedave,bet siek tiek pagerejimo jautesi sakykim ties nuotaikom. Tokia buvo praZia. Paskui pradejau naudoti pries persalima,odos problemoms ir t.t. siaip naudojinaudoju namams pakvepinti,pagerinti ora. Visi EA beveik is biokyma firmos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2015 03 11, 15:37)
Labujas visoms.  smile.gif  as taip pat jungiuisi prie jusu.  drinks_cheers.gif  Aromaterapija susidomejau mazdaug pries 2 metus. atrafau visai netiketai,kai domejausi libido suaktyvinimu  wub.gif  tai taip ir prasidejo. Kazkokios ypatingos naudos nedave,bet siek tiek pagerejimo jautesi sakykim ties nuotaikom. Tokia buvo praZia. Paskui pradejau naudoti pries persalima,odos problemoms ir t.t. siaip naudojinaudoju namams pakvepinti,pagerinti ora. Visi EA beveik is biokyma firmos.  4u.gif

Išduokite paslaptį, kurie EA suaktyvina libido
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2015 03 11, 17:08)
Išduokite paslaptį, kurie EA suaktyvina libido
ylang ylang,paciules,imbiero,sandalo,muskatinio salavijo. Dar galeciau prideti nerolio,pankolio. smile.gif ir siaip beveik visi sildantys pvz cinamono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2015 03 07, 16:12)
Ir aliejukus perkau kol kas iš Young Living, nes didelis pasirinkimas, pristato į namus, taip pat kaupasi taškai, kuriuos gali iškeisti į produktus.

Na, dėl pristatymo į namus, tai ir Kvapų namai pristato. Ir pasirinkimas ten žyyyymiai didesnis smile.gif Ir pristatymas - žyyyyymiai pigesnis. Nereikia čia taip perlenkti su tais taškais. Na, priskaičiavo man tų taškų, kai užsisakiau difuzorių ir kasdienių aliejukų rinkinį. Ir ką man su tais taškais dabar veikti? lotuliukas.gif Labai labai vertinu Young Living difuzorius (jų yra ne vienas ir ne du modeliai), bet eterinius aliejus ten perku tik tuos, kurių negaliu gauti Lietuvoje. Pvz., jazminų absoliutą.
Aš esu iš tų atsakingų ir sąmoningų vartotojų. Jei turiu Young Living nario ID, dar nereiškia, kad nuoga šikna puolu į dilgėles. Tai - tik dar viena pasirinkimo galimybė. Nesuabsoliutinta ir tikrai ne vienintelė.
Atsakyti
Sveikos,

renkuosi difuzorių... Ieškau pagalbos... blush2.gif
Sakykite, o kuo, tarkim, toks blogesnis nei YL išgirtas difuzorius? Arba šis? Gal žinote, kaip tos difuzoriaus ultragarso bangos veikia žmogų? Ar nėra kokio jų pašalinio poveikio?..
Atsakyti
QUOTE(mamisėda @ 2015 04 04, 21:52)
Sveikos,

renkuosi difuzorių... Ieškau pagalbos...  blush2.gif
Sakykite, o kuo, tarkim, toks blogesnis nei YL išgirtas difuzorius? Arba šis? Gal žinote, kaip tos difuzoriaus ultragarso bangos veikia žmogų? Ar nėra kokio jų pašalinio poveikio?..

Tas antras man atrodo net labai patraukliai. Jei būčiau jį aptikusi anksčiau, nei YL, greičiausiai būčiau susigundžiusi šiuo. Tik būtinai atkreipkite dėmesį, ar prietaisui suteikiama ir, jei taip, tai kokios trukmės garantija.
Ultragarso bangos, kaip ir bet kurios kitos bangos, turi savo dažnius. Vieni gali pakenkti, kiti - ne. Jokiame difuzoriuje, kaip ir bet kuriame buityje naudojamame įrenginyje, nėra naudojami tokie ultragarso dažniai, kad galėtų pakenkti žmogui smile.gif
Ir dar labai noriu pasigirti oficialiai tapus Aromahead instituto studente blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbm: 08 balandžio 2015 - 10:29

i 
Reklama forume draudžiama.
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2015 04 08, 10:20)
Ir dar labai noriu pasigirti oficialiai tapus Aromahead instituto studente  blush2.gif

Kurią programą pasirinkote? Kodėl būtent ties Aromahead apsistojote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 04 28, 20:35)
Kurią programą pasirinkote? Kodėl būtent ties Aromahead apsistojote? smile.gif

Pasirinkau Aromatherapy Certification Program. O Aromahead konkrečiai todėl, kad jų išduodami sertifikatai yra pripažįstami Tarptautinio aromaterapeutų aljanso. Todėl, kad pas juos galima mokytis toliau ir siekti klinikinio aromaterapeuto kvalifikacijos. Nes man, pavyzdžiui, neaišku, kokiu pagrindu žurnaluose pristatomi aromaterapijos entuziastai yra vadinami "aromaterapeutais". Kur jie mokėsi? Kas jų kvalifikaciją patvirtino? Jei žinote kitas prieinamas mokyklas, kurios tokią kvalifikaciją gali suteikti, nesidrovėkite - dalinkitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbm: 29 balandžio 2015 - 11:24
QUOTE(jbm @ 2015 04 29, 11:23)
Pasirinkau Aromatherapy Certification Program. O Aromahead konkrečiai todėl, kad jų išduodami sertifikatai yra pripažįstami Tarptautinio aromaterapeutų aljanso. Todėl, kad pas juos galima mokytis toliau ir siekti klinikinio aromaterapeuto kvalifikacijos. Nes man, pavyzdžiui, neaišku, kokiu pagrindu žurnaluose pristatomi aromaterapijos entuziastai yra vadinami "aromaterapeutais". Kur jie mokėsi? Kas jų kvalifikaciją patvirtino? Jei žinote kitas prieinamas mokyklas, kurios tokią kvalifikaciją gali suteikti, nesidrovėkite - dalinkitės.

Na, kadangi turbūt nėra niekur, kad "aromaterapeutas" būtų oficialiai pripažįstama, licenzijuojama profesija, tai ir vadinasi, kas kaip nori biggrin.gif Nors man tas taip pat juokingai skamba smile.gif
O mokyklų juk tikrai yra puikių daugiau, žinoma, ne visose toks patogus online kursas, bet sveikinu atradus ir pradėjus mokytis sau tinkamoj ir patinkamoj wink.gif
Atsakyti