Sveikos gyvos! Pagaliau radau, kur pasislėpusi tema
O jau buvau nusigandusi, kad aromaterapija mamos nesidomi
Aš pati aromaterapija domėtis pradėjau 2007 metais, kai gimė dukrytė. Ir tik pastaruosius 12 mėn domiuosi itin aktyviai bei dėmesingai.
Kalbėjot apie difuzorių pasirinkimą. Tai eglaite2 pateiktose nuorodose kainos yra normalios. O pirmoje nuorodoje pateiktas difuzorius man pasirodė net per pigus. Kokybiški, patikimi tiek ir kainuoja. Aš pati dfuzorių rinkausi kokius 8 mėnesius
Išsirinkau ultragarsinį difuzorių - jonizatorių - drėkintuvą - inhaliatorių viename. Ir nors jo kaina yra apie 65 EUR, bet priskaičiavo PVM plius siuntimas apie 14 EUR. Žodžiu, vis tiek gavosi tas beveik 100 EUR. Bet nesigailiu. Vertas kiekvieno cento. Kad tik būtų ilgaamžis
O pačius aliejus tai irgi visokius praėjau, kol išmokau atsirinkti. Pažintis prasidėjo, aišku, nuo tų, kurie labiausiai pasiekiami. Tarkim TŪB "Mėta" aliejais prekiauja kiekvienas didesnis prekybos centras. Baltarusiškais aliejais užtvindytos vaistinės... Tai nuo jų ir prasidėjo. Bet kai pažinau tikruosius, tai tie lietuviški ir baltarusiški man tooooks vandenėlis atrodo, kad net konsistencijos nesiekia tikrųjų EA. Ką jau kalbėt apie terapines savybes
Visiškai neabejoju
Kvapų namų aliejų kokybe. Taip pat renkuosi
Young Living ir
Farfalla produktus. Gaila, kad Farfalla laaaabai menkutis asortimentas Lietuvoje, tai tenka ieškoti iš kur parsisiųsti. Young Living taip pat siunčiuosi. Tik kad jau velniškai shippingas brangus. Mielai kooperuočiausi šiuo klausimu su kaunietėmis ar vilnietėmis. O EA, jei jie kokybiški, tinkami terapiniam naudojimui, tai retesni ar sunkiai išgaunami - visų gamintojų brangūs. Tik man su damaskinių rožių aliejumi dar didelė paslaptis: kodėl tas pats aliejus ir toks pat kiekis vienur kainuoja 3040 EUR, o esu mačiusi ir už 200 EUR
Aišku, tokių butelaičių už 200 EUR neteko pirkti, bet kokybiško 100% gryno EA buteliukui išleisti apie 30 EUR yra normali kaina. Mums pagal mūsų atlyginimus ji atrodo didelė ir tada bėgam ieškoti "alternatyvų" Maximoje už 34 eurus. Bet ką už juos gaunam? Sudirgintus kvėpavimo takus ir mintį: aromaterapija - ne man.