Įkraunama...
Įkraunama...

Aromaterapija

QUOTE(lakmėja @ 2015 02 02, 18:36)
super info pateikėte, ačiūkas. o prieš miegelį, kad ramus miegas būtų ką naudoti siūlytumėte?

ylang - ylang aliejus laimės aliejus, gerina miegą, šalina baimes, tinkamas nėštukėms 4u.gif šio aliejaus rekėtų lašintis į vonią einant maudytis.
levanda mažina įtampą, antidepresantas
Citrinos, apelsinų aliejukai
Atsakyti
Kalbant apie aromaterapija, jau kuris laikas namus kvepinu su eteriniais aliejais - purskiu pasidarius vandens ir kvapu misini arba kaitinu eteriniu alieju lempoje. Taciau labai noreciau isbandyti koki kokybiska elektrini difuzori (erdves mano namuose labai dideles - aukstos lubos, dideli plotai) ax.gif. Gal galetumete kas patarti ar pasidalinti savo patirtimi kurie kokybiski ir patogus naudoti? 4u.gif Pati kol kas siuos ziurineju. Dar toki radau, ale brangus, tai nesinori pirkti daugiau apie ji nesuzinojus blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2015 02 06, 19:39)
Kalbant apie aromaterapija, jau kuris laikas namus kvepinu su eteriniais aliejais - purskiu pasidarius vandens ir kvapu misini arba kaitinu eteriniu alieju lempoje. Taciau labai noreciau isbandyti koki kokybiska elektrini difuzori (erdves mano namuose labai dideles - aukstos lubos, dideli plotai) ax.gif. Gal galetumete kas patarti ar pasidalinti savo patirtimi kurie kokybiski ir patogus naudoti? 4u.gif Pati kol kas siuos ziurineju. Dar toki radau, ale brangus, tai nesinori pirkti daugiau apie ji nesuzinojus blush2.gif.

jūsų ieškomi gan brangūs, esu girdėjusi, kad užsisakinėja iš kiniečių per kažkur pigius ir neblogus, bet nesiaiškinu tikslii kokie ir iš kur sad.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos! Pagaliau radau, kur pasislėpusi tema smile.gif O jau buvau nusigandusi, kad aromaterapija mamos nesidomi blink.gif Aš pati aromaterapija domėtis pradėjau 2007 metais, kai gimė dukrytė. Ir tik pastaruosius 12 mėn domiuosi itin aktyviai bei dėmesingai.
Kalbėjot apie difuzorių pasirinkimą. Tai eglaite2 pateiktose nuorodose kainos yra normalios. O pirmoje nuorodoje pateiktas difuzorius man pasirodė net per pigus. Kokybiški, patikimi tiek ir kainuoja. Aš pati dfuzorių rinkausi kokius 8 mėnesius doh.gif Išsirinkau ultragarsinį difuzorių - jonizatorių - drėkintuvą - inhaliatorių viename. Ir nors jo kaina yra apie 65 EUR, bet priskaičiavo PVM plius siuntimas apie 14 EUR. Žodžiu, vis tiek gavosi tas beveik 100 EUR. Bet nesigailiu. Vertas kiekvieno cento. Kad tik būtų ilgaamžis ax.gif

user posted image

O pačius aliejus tai irgi visokius praėjau, kol išmokau atsirinkti. Pažintis prasidėjo, aišku, nuo tų, kurie labiausiai pasiekiami. Tarkim TŪB "Mėta" aliejais prekiauja kiekvienas didesnis prekybos centras. Baltarusiškais aliejais užtvindytos vaistinės... Tai nuo jų ir prasidėjo. Bet kai pažinau tikruosius, tai tie lietuviški ir baltarusiški man tooooks vandenėlis atrodo, kad net konsistencijos nesiekia tikrųjų EA. Ką jau kalbėt apie terapines savybes doh.gif
Visiškai neabejoju Kvapų namų aliejų kokybe. Taip pat renkuosi Young Living ir Farfalla produktus. Gaila, kad Farfalla laaaabai menkutis asortimentas Lietuvoje, tai tenka ieškoti iš kur parsisiųsti. Young Living taip pat siunčiuosi. Tik kad jau velniškai shippingas brangus. Mielai kooperuočiausi šiuo klausimu su kaunietėmis ar vilnietėmis. O EA, jei jie kokybiški, tinkami terapiniam naudojimui, tai retesni ar sunkiai išgaunami - visų gamintojų brangūs. Tik man su damaskinių rožių aliejumi dar didelė paslaptis: kodėl tas pats aliejus ir toks pat kiekis vienur kainuoja 30–40 EUR, o esu mačiusi ir už 200 EUR g.gif Aišku, tokių butelaičių už 200 EUR neteko pirkti, bet kokybiško 100% gryno EA buteliukui išleisti apie 30 EUR yra normali kaina. Mums pagal mūsų atlyginimus ji atrodo didelė ir tada bėgam ieškoti "alternatyvų" Maximoje už 3–4 eurus. Bet ką už juos gaunam? Sudirgintus kvėpavimo takus ir mintį: aromaterapija - ne man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbm: 13 vasario 2015 - 13:53
[/QUOTE]Išsirinkau ultragarsinį difuzorių - jonizatorių - drėkintuvą - inhaliatorių viename. Ir nors jo kaina yra apie 65 EUR, bet priskaičiavo PVM plius siuntimas apie 14 EUR. Žodžiu, vis tiek gavosi tas beveik 100 EUR. Bet nesigailiu. Vertas kiekvieno cento. Kad tik būtų ilgaamžis ax.gif

user posted image[QUOTE]

mane taip pat domina sis difuzorius, taciau noreciau suzinoti placiau, kuom jis pranasesnis uz kitus, nes perkant toki daikta, nepigu, norisi issiaiskinti visus pliusus ir minusus. Gal yra ir pigesniu, bet atitinkanciu kokybe sitam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skwita: 15 vasario 2015 - 15:36
skwiki, man asmeniškai didžiausias privalumas tas, kad garinimas vyksta ultragarsiniu, visiškai šaltu principu, tai reiškia, kad prietaisas "nenužudo" eterinio aliejaus molekulių, kaip kad tradicinės aroma-lempos, kur vandenukas su eteriniu aliejumi yra kaitinamas žvakės liepsnos. Tokiu būdu į patalpą paleidžiamas eterinis aliejus yra gyvas, turi visas terapines savybes, valo, jonizuoja, dezinfekuoja patalpos orą, palieka malonų aromatą. Taip pat man aktualu, kad šis prietaisas gali būti naudojamas kaip inhaliatorius vaikams ir suaugusiems: kadangi išeinantis garas yra šaltas, tai yra saugus ir labai efektyvus inhaliavimo variantas.
Veikia tyliai, turi naktinį apšvietimą, automatiškai išsijungia, kai talpoje baigiasi vanduo ir aliejai. Pigesnėmis alternatyvomis nesigundžiau ir negalėčiau jų įvardinti dėl tokios elementarios priežasties: pamokas su pačiais pigiais eteriniais aliejais jau išmokau smile.gif Jei yra tokias pat savybes ir standartus atitinkantis kito gamintojo pigesnis produktas - norėčiau ir aš apie jį sužinoti. Tačiau jei tai yra tik pigi to paties gaminio kopija, tai turbūt panašiai kaip ir su kitais fake'ais - Prada iš Gariūnų gal ir labai blizga, bet po pirmo skalbimo liks tik skudurėlis dulkėms šluostyti.
Atsakyti
Dalinuosi kvietimu aromaterapijos entuziastams:

Visus, besidominčius aromaterapija, kviečiu apsilankyti
septintojoje medicinos ir sveikatingumo parodoje SVEIKATOS DIENOS 2015, kuri vyks Kauno futbolo manieže, Aukštaičių g. 51.
Pranešimai parodos metu vyks SALĖJE NR. 2:
ŠEŠTADIENĮ, VASARIO 28 d.
13.30 val. ir 15.30 val. - Lektorė gyd. Dalija Butnorienė "Eteriniai aliejai ir jų įtaka žmogaus fizinei ir emocinei sveikatai"
SEKMADIENĮ, KOVO 1 d.
13.30 val. - Lektorė Mira Urbonienė "Kvapų terapija, atverianti mūsų galias".
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2015 02 24, 12:07)
Dalinuosi kvietimu aromaterapijos entuziastams:

Visus, besidominčius aromaterapija, kviečiu apsilankyti
septintojoje medicinos ir sveikatingumo parodoje SVEIKATOS DIENOS 2015, kuri vyks Kauno futbolo manieže, Aukštaičių g. 51.
Pranešimai parodos metu vyks SALĖJE NR. 2:
ŠEŠTADIENĮ, VASARIO 28 d.
13.30 val. ir 15.30 val. - Lektorė gyd. Dalija Butnorienė "Eteriniai aliejai ir jų įtaka žmogaus fizinei ir emocinei sveikatai"
SEKMADIENĮ, KOVO 1 d.
13.30 val. - Lektorė  Mira Urbonienė "Kvapų terapija, atverianti mūsų galias".

o Vilniuje nebu tokio seminaro? labai noreciau
Atsakyti
[quote=macalena,2015 02 02, 11:23]
[quote=lakmėja,2015 02 02, 10:33]
o kaip atskirti kokybiskus eterinius aliejus nuo nekokybisku?
as perkuosi brangesnius tikedama, kad nepadielke smile.gif bet irgi nezinau ar tikria kokybiskas.
kiti gali kaina irgi susikelti ir ant padielkes, o pats tu to net neitari.

pas mus kai virusiukai dabar aplinkui siauteja stengiames eukaliptu, ar keniu, ar ciobreliu eterini namie skleisti. nebera kada ir ta arbatmedzio panaudoti.
svarbu, kad aliejai būtų 100% grynumo. as asmeniškai pasirinkau firmą, kurios aliejukus esant reikalui drąsiai dedu į burną, dedu į kremus, kaitinu ant žvakių. beto gaunu visą rūpimą informaciją.
čiobrelis ir eukaliptas idealūs nuo peršalimo ligų.
be to kiekvienas iš jū turi savo energetiką, pvz. Čiobrelis suteikia žmogui drąasos, aktyvina veiklos troškimą, sustiprina aurą. Eukaliptas - mažina įtampą tarp žmonių, padeda atsigauti po stresų ir ligų. efektyviai mažina cukraus kiekį kraujyje.
thumbup.gif

[/quote] dedate i burna? Be aromaterapiauto profesionalo indikaciju kaip vsrtoti. Nes EA turi toksinu. Bukit atsargi. Nes ne siaip sau ju reikia mazai lasinti i aromatine lempa,vonia,kremus ir t.t. ☺ o burnos skalavimui uztenka vieno laselio EA vienos rusies EA .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunatika: 24 vasario 2015 - 16:30
QUOTE(lakmėja @ 2015 02 24, 15:40)
o Vilniuje nebu tokio seminaro? labai noreciau

Organizuoju ne aš ir nežinau smile.gif Aš tik pasidalinau informacija. Kaune vyko mugė "Sveikatos dienos", tai ia buvo programos dalis.
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2015 03 02, 15:10)
Organizuoju ne aš ir nežinau smile.gif Aš tik pasidalinau informacija. Kaune vyko mugė "Sveikatos dienos", tai ia buvo programos dalis.

o gal kartais buvote seminare?
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2015 03 02, 16:02)
o gal kartais buvote seminare?

Šį kartą nepavyko sad.gif bet gaudau informaciją, kada kur panašūs seminarai vyksta ax.gif
Atsakyti