Įkraunama...
Įkraunama...

Aromaterapija

QUOTE(tuštuš @ 2014 06 13, 00:00)
Taip ir pagalvojau, kad gal užsieny, negi eterinių MLM jau į Lietuvą žengia smile.gif Šiaip, (priklausomai nuo to kur gyvenate) galima rasti geros kokybės, bet pigesnį produktą, taipogi, reikėtų atidžiai žiūrėti į jų patarimus dėl EA naudojimo (kadangi nemažai jų patarimų prasilenkia su saugiu EA vartojimu). Nors iš principo, man asmeniškai labiau patinka užsisakinėti EA iš nedidelių, atsakingų šeimos verslų, nei didelių MLM kompanijų. Pgl. http://www.learninga...ts-master-list/ jų EA dar visai neblogai sekėsi smile.gif

sakykit o kas tas yra MLM? blink.gif ir gal galite truputi placiau apie saugu vartojima?ka turite omeny kad jie prasilenkia su saugiu EA vartojimu? rolleyes.gif
Atsakyti
MLM - multi level marketing smile.gif

Prasilenkia su saugiu vartojimu - kiekvienas eterinis aliejus, remiantis jo chemine sudėtimi kartu neša ir kontraindikacijas, sąveikas su vaistais ir pan. ir t.t, į ką jie dažnai neatsižvelgia rekomenduodami čiut ne kiekvieną savo eterinį aliejų naudoti kaip "dietary supplement" arba naudoti gryną ant odos, taip pat ne visad paiso savo rekomendacijose saugumo rekomendacijų naudojant EA su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(smalsuole_as @ 2014 05 10, 09:44)
ar esate girdejusios apie amerikieciu firma doterra? ji prekiauja naturaliais aromaterapijos aliejukais. pasirinkimas labai didelis.galima pirkti paprastai arba uzsiregistruoti firmoje ir rinkti pont'us perkant, taip dar ir nuolaidike galima susirinkt  4u.gif  as jau laukiu savo pirmojo aliejuko  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ir kokie atsiliepimai isbandzius? Verta demesio? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu pasiteirauti zinanciu. Turejau antibakterini oro gaivikli, turiu receptuka ir noriu pasigaminti pati, ir iskilo klausimas,del proporciju. Kaip jos parenkamos.

cia receptas:Šaukštas spirito arba degtinės
20 lašelių arbatmedžio eterinio aliejaus
10 lašelių eukalipto eterinio aliejaus
10 lašelių citrinžolės eterinio aliejaus
50ml vandens

kaip parenkamas lasesliu skaicius su vandens santykiu,ar yra kokie konkretus nurodymai,ar tiesiog lasinama pagal norima kvapo stipruma? kaip zinoti,kad nepadauginau?

aciu labai 4u.gif gal ir keisti klausimai,bet man labai rupi blush2.gif
Atsakyti
tiek visokių eterinių aliejų pilna, nebežinau kur padielka o kur ne.
Aš šta tokį kenių įsigyjau naudoti aromaterapijoje:
keniu eterinis

tik nzn ar profilaktiškai jį naudoti, ar tik ligos atveju ji geriau naudoti.?
Atsakyti
Neseniai pasiskaičiau apie eterinius aliejus ir jų naudą. Pamačiusi, keliuose straipsniuose kad jie naudos duoda ne vien savo kvapu. Nemažai buvo aprašyta odai ir kūnui. Man labiausia istrigo, kad tam tikri aliejai stangrina odą ir mažina celiulita. Kelis tokius nusipirkti pameginimui. 4u.gif Bet gerai kad nepaskubejau, nes neseniai buvau pradejusi vaikscioti pas toki vaikina dėl masažu jis minejo, kad dirbes graikijoje bei kaskureme druskininkuose esanciu spa centru, tad patirties turintis. Ir jam kai užsiminiau apie ta ideje del eteriniu alieju jis man paaiskino tikslei kaip juos naudoti, kad nesudirgintu odos ir dar pasake kurie aliejai tam padetu. 4u.gif Jis pats dirba su tais aliejeis ir daro ivairiausius masazus, kas man patiko kad ta pati masaza ir alieju parenka pagal kiekviena zmogu , o ne kaip dauguma tokiu darbuotoju kur visiems daro ta pati. thumbup.gif dar ir patare kokie kvapai naudingeni namuose, tad labai patenkinta esu patarimais ir tuo ,kad nepaskubejau pati naudoti taip kaip visgi nereiketu. Istikro labai ir tam vaikinui dekinga netik del patarimu su kvapais, bet ir greitai sutvarkytos nugaros ir pecio skausmu. smile.gif O ir is isvaidzdos visai toks nieko mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VitaJuciene @ 2015 01 30, 22:12)
Neseniai pasiskaičiau apie eterinius aliejus ir jų naudą. Pamačiusi, keliuose straipsniuose kad jie naudos duoda ne vien savo kvapu. Nemažai buvo aprašyta odai ir kūnui. Man labiausia istrigo, kad tam tikri aliejai stangrina odą ir mažina celiulita. Kelis tokius nusipirkti pameginimui. 4u.gif  Bet gerai kad nepaskubejau, nes neseniai buvau pradejusi vaikscioti pas toki vaikina dėl masažu jis minejo, kad dirbes graikijoje bei kaskureme druskininkuose esanciu spa centru, tad patirties turintis. Ir jam kai užsiminiau apie ta ideje del eteriniu alieju jis man paaiskino tikslei kaip juos naudoti, kad nesudirgintu odos ir dar pasake kurie aliejai tam padetu. 4u.gif  Jis pats dirba su tais aliejeis ir daro ivairiausius masazus, kas man patiko kad ta pati masaza ir alieju parenka pagal kiekviena zmogu , o ne kaip dauguma tokiu darbuotoju kur visiems daro ta pati. thumbup.gif  dar ir patare kokie kvapai naudingeni namuose, tad labai patenkinta esu patarimais ir tuo ,kad nepaskubejau pati naudoti taip kaip visgi nereiketu. Istikro labai ir tam vaikinui dekinga netik del patarimu su kvapais, bet ir greitai sutvarkytos nugaros ir pecio skausmu. smile.gif O ir is isvaidzdos visai toks nieko  mirksiukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

gal galite apie eterinius plačiau smile.gif man nuo celiulito padeda jie. o aromaterapija idomiausia pries miega ka geriausiai vartoti, dabar tai sirgimu daug aplinkui tai kenius naudojam
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2015 01 30, 22:31)
gal galite apie eterinius plačiau smile.gif man nuo celiulito padeda jie. o aromaterapija idomiausia pries miega ka geriausiai vartoti, dabar tai sirgimu daug aplinkui tai kenius naudojam

man istrigo keli is alieju, kur ir sake danai naudojantis. smile.gif tai bautu jazminai, kurie skatina atsipalaidavina, bet kartu gerina atminti ir protine veikla sito ir kavas labai liuks toks thumbup.gif o kunui labai gerai rozmedis, arbatmedis ir citrusinei eterinei aliejai. jie gerai odos stangrinimui ir celiulito mazinimui smile.gif smile.gif tik butinai netepkit tiesei ant kuno. ji reikia truputi atskiesti su kitu aliejumi. kad ir alyvuogiu. nes kitaip kaikuriems gali sudirginti oda smile.gif na bent jau tuop masazuotojas sake. pateike kaip po pavizdi aliejus kur jau buna konkreciai pavizdiziui celiulitui. ten ir eterinei aliejei, bet juos parduoda po kelis simtus mililitru, o eterinei buna parduodami po 5 arba 10 tai vat.. dar nusipirkau ta sildytuva aliejaus su zvakutemis. kur vandeni ir alieju reikia maisyti. Tai del atsipalaidavimo jazminus ir levandas kartais naudoju. visai nieko ir jas pamaisius kartais thumbup.gif tik sake su maisymu ir nepersizaisti, nes gali ir nekoks kvapas pasidaryti is keliu kvapniu alieju. smile.gif tikiuosi kaska idomaus pasakiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Labai domiuosi aromaterapija. Nuostabus dalykas.
Šiaip dėl namų, patalpų dezinfekavimo ir kvapų pašalinimo nuostabus dalykas arbatmedžio et. aliejus. tiesiog į vandenį įsilašinti kelis lašelius ir išsivalyti visus namus, o aromatinės žvakės pagalba namai prisikaupia et. aliejų kvapų ir energijos. Į žvakę dažniausiai lašinasi apie 5 lašus/m2 (priklausomai nuo eterinio aliejaus, juos galima maišyti susikuriant sau maloniausią kvapą) tačiau pirmosiomis dienomis nereikėtų žvakės kaitinti ilgiau nei 15 min.
Galiu pasakyti, kad norint namus dezinfekuoti, gydytis eteriniais aliejais jie turėtų būti kokybiški.
Atsakyti
QUOTE(macalena @ 2015 02 02, 00:57)
Sveikos  smile.gif
Labai domiuosi aromaterapija. Nuostabus dalykas.
Šiaip dėl namų, patalpų dezinfekavimo ir kvapų pašalinimo nuostabus dalykas arbatmedžio et. aliejus. tiesiog į vandenį įsilašinti kelis lašelius ir išsivalyti visus namus, o aromatinės žvakės pagalba namai prisikaupia et. aliejų kvapų ir energijos. Į žvakę dažniausiai lašinasi apie 5 lašus/m2 (priklausomai nuo eterinio aliejaus, juos galima maišyti susikuriant sau maloniausią kvapą) tačiau pirmosiomis dienomis nereikėtų žvakės kaitinti ilgiau nei 15 min.
Galiu pasakyti, kad norint namus dezinfekuoti, gydytis eteriniais aliejais jie turėtų būti kokybiški.

o kaip atskirti kokybiskus eterinius aliejus nuo nekokybisku?
as perkuosi brangesnius tikedama, kad nepadielke smile.gif bet irgi nezinau ar tikria kokybiskas.
kiti gali kaina irgi susikelti ir ant padielkes, o pats tu to net neitari.

pas mus kai virusiukai dabar aplinkui siauteja stengiames eukaliptu, ar keniu, ar ciobreliu eterini namie skleisti. nebera kada ir ta arbatmedzio panaudoti.
Atsakyti
[quote=lakmėja,2015 02 02, 10:33]
as perkuosi brangesnius tikedama, kad nepadielke smile.gif bet irgi nezinau ar tikria kokybiskas.

pas mus kai virusiukai dabar aplinkui siauteja stengiames eukaliptu, ar keniu, ar ciobreliu eterini namie skleisti. nebera kada ir ta arbatmedzio panaudoti.

svarbu, kad aliejai būtų 100% grynumo. as asmeniškai pasirinkau firmą, kurios aliejukus esant reikalui drąsiai dedu į burną, dedu į kremus, kaitinu ant žvakių. beto gaunu visą rūpimą informaciją.
čiobrelis ir eukaliptas idealūs nuo peršalimo ligų.
be to kiekvienas iš jū turi savo energetiką, pvz. Čiobrelis suteikia žmogui drąasos, aktyvina veiklos troškimą, sustiprina aurą. Eukaliptas - mažina įtampą tarp žmonių, padeda atsigauti po stresų ir ligų. efektyviai mažina cukraus kiekį kraujyje.
thumbup.gif
Atsakyti
[quote=macalena,2015 02 02, 12:23]
[quote=lakmėja,2015 02 02, 10:33]

svarbu, kad aliejai būtų 100% grynumo. as asmeniškai pasirinkau firmą, kurios aliejukus esant reikalui drąsiai dedu į burną, dedu į kremus, kaitinu ant žvakių. beto gaunu visą rūpimą informaciją.
čiobrelis ir eukaliptas idealūs nuo peršalimo ligų.
be to kiekvienas iš jū turi savo energetiką, pvz. Čiobrelis suteikia žmogui drąasos, aktyvina veiklos troškimą, sustiprina aurą. Eukaliptas - mažina įtampą tarp žmonių, padeda atsigauti po stresų ir ligų. efektyviai mažina cukraus kiekį kraujyje.
thumbup.gif
[/quote]
super info pateikėte, ačiūkas. o prieš miegelį, kad ramus miegas būtų ką naudoti siūlytumėte?
Atsakyti