Įkraunama...
Įkraunama...

Aromaterapija

QUOTE(Saidutia @ 2011 07 27, 18:05)
Sakykite ar galima užsiimti aromaterapija (kaitinti eterinius aliejus spec. indelyje su žvake) esant gyvūnams namuose (konkrečiu atveju - graužikai)?  g.gif ar nepakenks augintiniams?

Nezinau ar gali pakenkt, bet nepatikt tai gali tikrai. Kazkuris aliejus net padeda peliu atskratyt, nepamenu gal pipirmeciu ar cinamono.

As laikau seskus, kiek garinu, tai neigiamos ju reakcijos nepastebejau
Atsakyti
As esu skaičius kad kates šunys jautriai reaguoja.
Ir net nemanyti kad jei tarkim jei jie blusuoti kad pradet aliejus tept padės, nes ten jų uoslei pakenkia tai.
Reikia su kažkuo gerai tai ismananciu pasneket arba gerai paieškoti internete
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunycia @ 2011 02 12, 12:34)
Sveikos ,
gal galit pakomentuoti šiuos aliejukus (ar verta pirkti,gal yra naudojusių ? nes gundausi kaina) :

http://www.iherb.com...-Essential-Oils

esu pirkusi sios firmos aliejus is kitos internetines parduotuves. kokybe labai gera. nemanau kad verta permoket dvigubai lietuvoje uz ta pacia kokybe. uzsisakysiu ir vel
Atsakyti
Sveikos, o kaip Rudugio platinami eteriniai aliejukai? Pirkau raudonoju mandarinu, 10 ml - 7.90 Lt, tai turbut sintetinis? g.gif
Atsakyti
Mandarinu siaip nėra brangus - gal ir tikras. Nors vistiek manau lyg per pigu. ax.gif
Atsakyti
O ar bandėte kuri aromaterapiją duše? Aš naudoju aromaterapinę dušo galvutę, esu labai patenkinta.
Atsakyti
o kur patartumėte Vilniuje geriausiai pirkti kokius derinius ar pačius eterinius aliejus?
Atsakyti
Kvapu namai tiktai nenuvils. Vietoje galyte viska pauostyti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 01 gegužės 2014 - 17:19
ar esate girdejusios apie amerikieciu firma doterra? ji prekiauja naturaliais aromaterapijos aliejukais. pasirinkimas labai didelis.galima pirkti paprastai arba uzsiregistruoti firmoje ir rinkti pont'us perkant, taip dar ir nuolaidike galima susirinkt 4u.gif as jau laukiu savo pirmojo aliejuko bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsuole_as @ 2014 05 10, 10:44)
ar esate girdejusios apie amerikieciu firma doterra? ji prekiauja naturaliais aromaterapijos aliejukais. pasirinkimas labai didelis.galima pirkti paprastai arba uzsiregistruoti firmoje ir rinkti pont'us perkant, taip dar ir nuolaidike galima susirinkt  4u.gif  as jau laukiu savo pirmojo aliejuko  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Jūs gyvenate LT? Kaip / kodėl nusprendėte užsisakyti iš jų?
Atsakyti
ne gyvenu uzsienyje..o is ju nusprendziau, nes pasirode patikima firma. bijau sumoketi pinigelius ir gauti nekokybiska produkta perkant internetu..be to renkant taskus juos iskeisti galima i aliejukus, taigi manau apsimoka, be to pasirinkimas labai didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsuole_as @ 2014 06 12, 19:30)
ne gyvenu uzsienyje..o is ju nusprendziau, nes pasirode patikima firma. bijau sumoketi pinigelius ir gauti nekokybiska produkta perkant internetu..be to renkant taskus juos iskeisti galima i aliejukus, taigi manau apsimoka, be to pasirinkimas labai didelis  mirksiukas.gif

Taip ir pagalvojau, kad gal užsieny, negi eterinių MLM jau į Lietuvą žengia smile.gif Šiaip, (priklausomai nuo to kur gyvenate) galima rasti geros kokybės, bet pigesnį produktą, taipogi, reikėtų atidžiai žiūrėti į jų patarimus dėl EA naudojimo (kadangi nemažai jų patarimų prasilenkia su saugiu EA vartojimu). Nors iš principo, man asmeniškai labiau patinka užsisakinėti EA iš nedidelių, atsakingų šeimos verslų, nei didelių MLM kompanijų. Pgl. http://www.learninga...ts-master-list/ jų EA dar visai neblogai sekėsi smile.gif
Atsakyti