Įkraunama...
Įkraunama...

Aromaterapija

QUOTE(kryyste @ 2010 05 04, 09:23)
Taip esu. Jau daugiau kaip metai beveik gaminuosi sau įvairiais priežiūros priemones.

Ar vaikstote i tuos kremu gaminimo vakarelius ar pati juos vedate? Ar tik namuciuose kremukus darote?
Atsakyti
Esu buvusi porą kartų kremo gaminimo vakarėlyje Kvapų namuose. O daugiau pati gaminuosi viską namuose. Duomiuosi tuo savarankiškai.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 05 04, 09:50)
Esu buvusi porą kartų kremo gaminimo vakarėlyje Kvapų namuose. O daugiau pati gaminuosi viską namuose. Duomiuosi tuo savarankiškai.

va ir man labai tas rupi, matyt ir man teks tuose vakareliuose padalyvaut, o paskui bandyt paciai 4u.gif O gal yra kokios literaturos apie kremu gaminima?
Atsakyti
Dėl literatūros lietuvių kalba tai yra tokia maža knygutė Jennie Harding "Aromaterapijos paslaptys". Taip pat Patricia Davis "Aromaterapija nuo A iki Ž". Nors jose nėra daug kremų gaminimo paslapčių. Aš daugiau siunčiuosi knygas iš užsienio anglų kalba. Pažiūrėk kokiam amazon, tai rasi daug literatūros. KAip raktinį žodį įvesk natural beauty ir išmes daug literatūros.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 05 04, 10:01)
Dėl literatūros lietuvių kalba tai yra tokia maža knygutė Jennie Harding "Aromaterapijos paslaptys". Taip pat Patricia Davis "Aromaterapija nuo A iki Ž". Nors jose nėra daug kremų gaminimo paslapčių. Aš daugiau siunčiuosi knygas iš užsienio anglų kalba. Pažiūrėk kokiam amazon, tai rasi daug literatūros. KAip raktinį žodį įvesk natural beauty ir išmes daug literatūros.

Viena knyga is paminetu turiu, o kitu paieskosiu 4u.gif Labai aciu smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką - ar Lietuvoj kur nors dar galima pigiau nei KN nusipirkti tą aromastone garintuvą? Gal kas kur užmatėt?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 05 04, 10:01)
Aš daugiau siunčiuosi knygas iš užsienio anglų kalba. Pažiūrėk kokiam amazon, tai rasi daug literatūros. KAip raktinį žodį įvesk natural beauty ir išmes daug literatūros.

gal kazka galetum parekomenduoti is savo atsisiustu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(balla @ 2010 05 05, 20:06)
Turiu klausimuką - ar Lietuvoj kur nors dar galima pigiau nei KN nusipirkti tą aromastone garintuvą? Gal kas kur užmatėt?

neteko LT kitur uzmatyti.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 06, 10:52)
neteko LT kitur uzmatyti.

O gal teko matyti, pigiau parsisiųsti iš ne Lietuvos ? smile.gif jei nerasiu, pirksiu iš čia, bet gal rasiu pigesnį variantą....
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 05 06, 09:52)
gal kazka galetum parekomenduoti is savo atsisiustu? 4u.gif

Na nežinau kaip dėl to rekomendavimo smile.gif žiūrint kas ko tikisi smile.gif Galiu kažkiek pakomentuoti apie kiekvieną. Taigi:
http://www.amazon.co...f=pd_ys_iyr_img
Colleen K. Dodt "The essential oils book: Creating personal blend for mind and body" - yra aprašyti pagrindiniai eteriniai aliejai. Yra receptų kaip maišyti eterinius aliejus įvairiems atvejams, pvz voniai, plaukams. Veido priežiūros receptų tai nėra. Apie kvepalų gaminimą yra skyrelis.

http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_b_2
Valerie Ann Worwood "The complete book of essential oils and aromatherapy" - stora knyga, daugiau iš gydomosios aromaterapijos, pateikiami receptai įvairioms ligoms gydyti, taip yra skyrių apie EA naudojimą kulinarijoje, sode ir t.t.

http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_b_4
Donna Maria "Making aromatherapy creams and lotions" - šitoje knygoje yra visokių receptų, tik kadangi autorė yra amerikietė, tai beveik visuose receptuose dedamas boraksas. Nors galima pakeisti sudėtį. Dar kas patiko, kad yra trumpas žodynėlis ar kaip pavadinti įvairių bazinių aliejų, taip pat kitų medžiagų, kuriuos naudojamos kremų gamyboje, pvz emulsiklių ir t.t. Šita gal man labiausiai patiko iš mano turimų knygų, nes trumpai ir labai aiškiai informacija pateikiama.

http://www.amazon.co.../ref=pd_sim_b_3
Stephanie Tourles "Organic body care recipes" - irgi yra kremų gamybos ir visokių kitokių receptų. Šiaip nemažai parašyta tokios šviečiamosios medžiagos kaip turėti sveiką odą, t.y. nerūkyti, sportuoti ir t.t. Receptai kai kurie yra tokie vien iš vaisių - ką valgau tą ir ant veido tepu smile.gif

Paskui dar pabaigsiu kelias parašyti.

Atsakyti
Jei kaunietėm būtų įdomu, tai prasideda aromaterapijos kursai My Webpage
Aš pati juos ką tik baigiau smile.gif be galo patiko. Neįsivaizduoju, kaip iki šiol gyvenau be eterinių... biggrin.gif
be to, pirma trijų valandų pamoka nemokama, o ji yra įdomiausia. ją išklausę jau pačios galėsit atskirti, kur yra tikras ir kokybiškas produktas, o kur yra tik pigi chemija gražiam įpakavime...
Atsakyti
Man labai patiko Kvapu namu kosmetikos gaminimo vakarelis smile.gif labai issamiai papasakojo apie gamtos nauda ir supazindino su gaminimo procesu. dabar jau nuo pavasario gaminuosi kremus, losjonus, kaukes namuose pati bigsmile.gif sudedamasias dalis perkuosi internetinese parduotuvese dazniausiai, nes KN man pakankamai brangu.
dar labai noriu nueiti i KN organizuojamus kvepalu maisymo kursus, gal kas jau buvo ir gali pasidalinti rekomendacijomis...?
Atsakyti
QUOTE(Shiwa @ 2010 06 07, 19:49)
Man labai patiko Kvapu namu kosmetikos gaminimo vakarelis smile.gif labai issamiai papasakojo apie gamtos nauda ir supazindino su gaminimo procesu. dabar jau nuo pavasario gaminuosi kremus, losjonus, kaukes namuose pati  bigsmile.gif sudedamasias dalis perkuosi internetinese parduotuvese dazniausiai, nes KN man pakankamai brangu.
dar labai noriu nueiti i KN organizuojamus kvepalu maisymo kursus, gal kas jau buvo ir gali pasidalinti rekomendacijomis...?

Svajoju i tuos vakarelius nueit ir as, tik kad jie Vilniuj g.gif
Atsakyti