Įkraunama...
Įkraunama...

Aromaterapija

QUOTE(Arletė @ 2009 11 08, 13:53)
Dažnai namai kvepia maistu ir naminiais pyragais  biggrin.gif  wub.gif
Turiu laaaabai daug smilkalų ,bet "neprigijo " jie pas mane... Esiu rytoij pirkti aromaterapinę lempą ( tokią kaip žvakidė) ir eterinio aliejaus.
Beja turiu klausimą : ar būna pirkti kokių įdomesnių lempų ,kad ir šviesa būtų ir eterinio aliejaus galėčiau įlašinti ( bet ten ne žvakė būtų )  biggrin.gif  nu čia su svaigau tokios gal sakau būna kas panašaus ,kaip šviestuvas?

Kaip ta aromaterapinė lempa? garintuvų įvairių būna, bet kad šviestų nemačiau.
Atsakyti
Tai gal cia sneka apie tokia, kur apacioj zvakute dedasi, o virsuj i toki dubeneli pilasi vanduo ir ilasinama eterinio aliejaus ir jisai kaitinant liepsnai verda ir garuoja. Tai ir sviecia ir kvepia.
Atsakyti
Nea smile.gif aš teiraujuosi ar yra kokia stalinė lempa kuri kai praminamai veiktu ir aliejuka eitu ipilti wub.gif turbut tokiu nera biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2009 11 08, 19:56)
Nea  smile.gif  aš teiraujuosi ar yra kokia stalinė lempa kuri kai praminamai veiktu ir aliejuka eitu ipilti  wub.gif  turbut tokiu nera  biggrin.gif  blush2.gif

Būna tokie žiedai, bet mačiau tik ebay ir JAV kažkur pirkti 4u.gif ant lempos uždėti galima, įpilti aliejuko, nuo šilumos skleidžia kvapą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 08 lapkričio 2009 - 19:07
kaip idomu. Kazkur apie tokius dalykus girdejau, tik nemaciau. Bet ar nebus per didele temperatura eteriniam aliejui ant to lempos? Nes kai pilasi i vandenuka, tai kai verda vanduo, tai tik 100 laipsniu, o lempa ikaista daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 08, 19:07)
Būna tokie žiedai, bet mačiau tik ebay ir JAV kažkur pirkti 4u.gif  ant lempos uždėti galima, įpilti aliejuko, nuo šilumos skleidžia kvapą 4u.gif
user posted image

kaip faina wub.gif na eisiu darytis šiandien gal ką rasiu biggrin.gif bet spėju parsinešiu standartinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 10 28, 19:59)
o kaip tepama kaklui? Žiūriu, kažkoks suglebęs tas kaklas, jaučiu ne taip tepu, nes palygint veidas gražus, nors tą pačią priemonę naudoju.

Iš apačios (beveik nuo raktikaulių) į viršų (link smakro) ir labai švelniai..netempiant odos 4u.gif

Aš EA namuose garinu kasdien: turiu elektrinį garintuvą AromaStone ir man jis puikiai tinka ax.gif Rudenį renkuosi EA, kurie turi 'antimikrobinių' savybių: pvz. arbatmedis, kadagys, čiobrelis, pušis, mirta ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2009 11 08, 19:56)
Nea  smile.gif  aš teiraujuosi ar yra kokia stalinė lempa kuri kai praminamai veiktu ir aliejuka eitu ipilti  wub.gif  turbut tokiu nera  biggrin.gif  blush2.gif

As tai, kartais uzpurskiu ant nedegancios lempos,kokiu nors kvapu, o paskui ijungiu,ir tada kvepia visas kambarys.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 09, 15:43)
Iš apačios (beveik nuo raktikaulių) į viršų (link smakro) ir labai švelniai..netempiant odos 4u.gif

Ačiū. Taip ir žinojau, kad kažką ne taip darau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 09, 14:43)

turiu elektrinį garintuvą AromaStone

brangus man jis smile.gif

QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 09, 14:52)
As tai, kartais uzpurskiu ant nedegancios lempos,kokiu nors kvapu, o paskui ijungiu,ir tada kvepia visas kambarys.

kokia gera idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2009 11 09, 19:19)
brangus man jis  smile.gif
kokia gera idėja  smile.gif

Natūralios kosmetikos temoje man buvo gerą patarimą davę kol neturėjau AromaStone (jau vieną sudaužiau, teko antrą pirkti doh.gif ): EA palašinti ar kokios medžiagytės ir ant paprasto, centralizuoto šildymo radiatoriaus tą medžiagytę pakabinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 09, 22:22)
Natūralios kosmetikos temoje man buvo gerą patarimą davę kol neturėjau AromaStone (jau vieną sudaužiau, teko antrą pirkti doh.gif ): EA palašinti ar kokios medžiagytės ir ant paprasto, centralizuoto šildymo radiatoriaus tą medžiagytę pakabinti ax.gif

ir gerai veikia? smile.gif jaučias gerai kvapas ?
Kokia AromaStone nauda? kuo jis eras? ar vertas pirkti? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti