QUOTE(kitik @ 2007 05 24, 17:29)
kai isejom...viskas susimaise...uosvienes zodziai, kad gal gims berniukas, ir siaip aplinkiniai: kad pirmas gal sunus...kai pravirkau krokodilo asaromis<<!!nezinau kas pasidare pusdieni verkiau..negalejau kalbeti, jauciausi kad kazkuria prasme nuvyliau vyra...
Paskui vyras isejo isvis is kambario...sako ka ta maza mergaite kalta ir ko tu cia verki?!ar tu cia mane kaltini?as nepagaminsiu tokiu spermiuku, kurie daro berniukus ir t.t..Bet tokie vyro zodziai:-tai norejai berniuko, tai turesim juk ir daugiau vaiku...
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
siaubas! Zinau, kad be galo myliu savo vaika (vyras taip pat)tik zinau viena, kad vyrams pasididziavimas pirmas sunus. Vat kaip.
pazistama situacija. 22 sav. sake kad labiau mergaite, nors garantiju nedave
![wink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/wink.gif)
.
paskui visi aiskino kad pagal pilva ir pagal viska bus berniukas.ir tikrai trauke labiau prie zydros spalvos labiau. bet viska pirkom neutraliu spalvu zalsvu, gelsvu ir pan.
na ir ka 34 sav. gydytoja sako 99 proc. kad mergaite. vyras laimingas skuode per visa miesta vezdamas mane namo, o as grizus prisipirkau sokolado ir ji valgydama sriubavau. nors visa laika visiems sakem kad is tikro nesvarbu kas gims. stengiausi itikinti save kad tikrai nesvarbu. bet va zliumbiau kaip vaikas. nenorejau mergaites del to, kad nenorejau jog butu panasi i mane (idomu ar ne?),kad perimtu mano nebaisiai moteriskas manieras,kad nemoketu rengtis kaip kad nemoku as ir t.t. radau daug daug priezasciu zliubti del to. norejau berniuko, nes kazkodel atrode,kad berniukas ims pavyzdi is vyro ir bus panasus charakteriu i ji.o dukrai tiesiog nenoriu perduoti savo kvailu iprociu,baimiu ir t.t.
aisku gime mergaite. dabar po tuputi stengiuosi pati keistis. apsirengti taip kaip zmones tikisi, o ne taip kaip noreciau, labiau priziureti save ir t.t. tiesa dar kartais islenda sunkiom minutem kvailos mintys, kad su berniuku nebutu to ar ano,tas butu lengviau ar paprasciau... nors cia tik mintys
suprantu temos autore labai. ir tik tos,kurios neisgyveno tokiu jausmu, cia skalija ir smerkia.