Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiu berniuko bet bus..........

QUOTE(jbs @ 2007 06 18, 15:26)
Sprendžiant iš to, kaip elgėsi ir ko tikėjosi visa giminė, vis tik leidžiu sau tokią prielaidą daryt, kad vyras - turkas arba arabas. Tačiau tokiu atveju nejaučiu jokio gailesčio. Nes iš tiesų jos galvoj "hm hm" Apskritai prieš planuojant vaikus (gi ne gatvinė kaip suprantu, šeimoj gyvena) derėtų išsiaiškint vienas kito lūkesčius. Ar čia man vienai tik taip atrodo?


Ne vienai, būk rami, bet patarčiau nesigadint čia nervų, tuoj ateis dešimt vištų ir pradės įtikinėt, kad mes- vištos.

Nu Vokietijoj daug arabų
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 18, 15:26)
Sprendžiant iš to, kaip elgėsi ir ko tikėjosi visa giminė, vis tik leidžiu sau tokią prielaidą daryt, kad vyras - turkas arba arabas. Tačiau tokiu atveju nejaučiu jokio gailesčio. Nes iš tiesų jos galvoj "hm hm" Apskritai prieš planuojant vaikus (gi ne gatvinė kaip suprantu, šeimoj gyvena) derėtų išsiaiškint vienas kito lūkesčius. Ar čia man vienai tik taip atrodo?


Tikrai daugiau nei keista tokia busimos mamytes reakcija g.gif g.gif
Daugiau neturiu ka pridurti, nes man tai nesuvokiama tokia reakcija ir jos priezastys verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2007 05 24, 17:29)
zinau viena, kad vyrams pasididziavimas pirmas sunus. Vat kaip.

Išmislas wink.gif Normalus vyras didžiojasi ir džiaugiasi savo vaiku nepriklausomai nuo jo lyties. Moterys, jūsų ką, visų tėčiai nemylėjo? Iš kur tokios mintys?
Užtat teko matyti tokių "vyrų" , kurie savo vyriškumą tik taip ir teįrodo - sūnaus "padarymu", nes daugiau nieko nemoka , net apsikabina ne vaiką, o butelį ir tiek tas vaikas terūpi... Jei čia vyriškumo "įrodymo" esmė, gal geriau jau be jo. Vyras su dukryte atrodo nuostabiai gražiai. Su sūneliu irgi. "Vyras", kuris tik sūnaus padarymu tegali pasigirti, deja gražiai neatrodo bet kuriuo atveju.

QUOTE(Karolina27 @ 2007 06 17, 18:40)
o jeigu bus vel mergyte tai ka, teks dar bandyt kol nebus sunaus 

gali tekt ilgai bandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 18 birželio 2007 - 14:41
Gal ir žiauriai čia kažkam nuskambės, bet tai tiesa, būdama nėščia pamačiau kiek daug nėščių nesubrendusių ir nesuaugusių. Masiškai. kalba kažkokias nesąmones, vertybės visai kitam gale. Pikta net
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 18, 14:36)
Ne vienai, būk rami, bet patarčiau nesigadint čia nervų, tuoj ateis dešimt vištų ir pradės įtikinėt, kad mes- vištos.

Nu Vokietijoj daug arabų

Tu teisi lotuliukas.gif Jau prasideda biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar. Gal niekas nė dėmesio neatkreipė, bet man jau blogaaaaaa, nuo tokių sakinių ar požiūrio, kaip va Lietuvoj apsirikt tai gali, bet va Vokietijoj tai ne. Kokio velnio jūs čia sėdit. Kur nueisi, ten atsiranda tokių, kurios Lietuva nepatenkintos, bet va sėdi LT forumuose. Tipo, pasivaizdint ar kaip. O po to pyksta, kodėl požiūris į emigrantus toks
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 18, 15:42)
Gal ir žiauriai čia kažkam nuskambės, bet tai tiesa, būdama nėščia pamačiau kiek daug nėščių nesubrendusių ir nesuaugusių.  Masiškai. kalba kažkokias nesąmones, vertybės visai kitam gale. Pikta net

Abo, nepriversi žmogaus jausti kitaip nei jis pajunta. Taip kaip jaustum tu. Čia emocijos, kurios nieko nuostabaus, kad nėštukėms prasiveržia pačiu netikėčiausiu būdu ir nereikia visų emocijų nurašyti sipnaprotystei, nesuprendimui ar dar kam. Nes tai tiesiog emocijos. O visa kita jos supranta ir pačios ir su vertybėm tikiu, kad viskas gerai ir kad mylės be proto ir rūpisis irgi tikiu, tiesiog va pajaučia kitaip ir tiek. Tai dabar gėdytis kad kažkaip ne taip kaip tau ar dar kam emocijos sukilo? Na sukilo ir praeis. Tau gal sukyla kažkurioj vietoj kur joms nekiltų...na tau ne taip, man taip nebuvo, na ir kas - o kitai yra. Susitvarkys su tomis emocijomis ir viskas. Jos joks ne kriminalas - tiesiog jausmas. Laikinas. Bet tik tiek. Ir tai tikrai nepasako, kurios vertybės svaresnės ar meilė vaikui didesnė.

QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 18, 15:46)
O po to pyksta, kodėl požiūris į emigrantus toks

O kaip čia su šia tema susiję blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 18 birželio 2007 - 14:58
Gerai, jei taip kaip tu sakai. Tada būtų labai gerai. Gal nereik sukt galvos victory.gif
Papildyta:
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 18, 15:57)
O kaip čia su šia tema susiję  blink.gif


Nesusiję. Bet sakinio neišmesi. Sakiau, kad gal nieks gal nė nepastebėjo, bet va rašo iš Vokietijos, kaip rezultatus sužinojo, ir šašt pareiškia, va Lietuvoj gal ir būtų suklydę, o jau Vokietijoj tai negali, nes aparatūra gera (o kuom ji geresnė? Geresnio echo aparato ten nėra). Jei būt parašius, kad va, aparatūra gera, suklyst gi negali ar kazkaip pan, tai nė dėmesio neatkreiptum, bet prie ko čia ta Lietuva?
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 18, 15:03)
Nesusiję.  Bet sakinio neišmesi. Sakiau, kad gal nieks gal nė nepastebėjo, bet va rašo iš Vokietijos, kaip rezultatus sužinojo, ir šašt pareiškia, va Lietuvoj gal ir būtų suklydę, o jau Vokietijoj tai negali, nes aparatūra gera (o kuom ji geresnė? Geresnio echo aparato ten nėra). Jei būt parašius, kad va, aparatūra gera, suklyst gi negali ar kazkaip pan, tai nė dėmesio neatkreiptum, bet prie ko čia ta Lietuva?

Kaip tik į tai ir aš atkreipiau dėmesį.
Atsakyti
QUOTE(kitik @ 2007 05 24, 17:29)
kai isejom...viskas susimaise...uosvienes zodziai, kad gal gims berniukas, ir siaip aplinkiniai: kad pirmas gal sunus...kai pravirkau krokodilo asaromis<<!!nezinau kas pasidare pusdieni verkiau..negalejau kalbeti, jauciausi kad kazkuria prasme nuvyliau vyra...
Paskui vyras isejo isvis is kambario...sako ka ta maza mergaite kalta ir ko tu cia verki?!ar tu cia mane kaltini?as nepagaminsiu tokiu spermiuku, kurie daro berniukus ir t.t..Bet tokie vyro zodziai:-tai norejai berniuko, tai turesim juk ir daugiau vaiku... unsure.gif siaubas! Zinau, kad be galo myliu savo vaika (vyras taip pat)tik zinau viena, kad vyrams pasididziavimas pirmas sunus. Vat kaip.


pazistama situacija. 22 sav. sake kad labiau mergaite, nors garantiju nedave wink.gif.
paskui visi aiskino kad pagal pilva ir pagal viska bus berniukas.ir tikrai trauke labiau prie zydros spalvos labiau. bet viska pirkom neutraliu spalvu zalsvu, gelsvu ir pan.
na ir ka 34 sav. gydytoja sako 99 proc. kad mergaite. vyras laimingas skuode per visa miesta vezdamas mane namo, o as grizus prisipirkau sokolado ir ji valgydama sriubavau. nors visa laika visiems sakem kad is tikro nesvarbu kas gims. stengiausi itikinti save kad tikrai nesvarbu. bet va zliumbiau kaip vaikas. nenorejau mergaites del to, kad nenorejau jog butu panasi i mane (idomu ar ne?),kad perimtu mano nebaisiai moteriskas manieras,kad nemoketu rengtis kaip kad nemoku as ir t.t. radau daug daug priezasciu zliubti del to. norejau berniuko, nes kazkodel atrode,kad berniukas ims pavyzdi is vyro ir bus panasus charakteriu i ji.o dukrai tiesiog nenoriu perduoti savo kvailu iprociu,baimiu ir t.t.
aisku gime mergaite. dabar po tuputi stengiuosi pati keistis. apsirengti taip kaip zmones tikisi, o ne taip kaip noreciau, labiau priziureti save ir t.t. tiesa dar kartais islenda sunkiom minutem kvailos mintys, kad su berniuku nebutu to ar ano,tas butu lengviau ar paprasciau... nors cia tik mintys mirksiukas.gif
suprantu temos autore labai. ir tik tos,kurios neisgyveno tokiu jausmu, cia skalija ir smerkia.
Atsakyti
Mielosios būsimosios mamytes.
Juk vaikucio lytis tikrai neturetu buti svarbu,svarbiausia,kad jis GIMTU SVEIKAS IR MYLIMAS!
Mes su vyru antrojo vaikelio laukeme 8 - nerius metus ir dabar,kai po šitiek nerimo bei laukimo metų aš pagaliau esu neščia,mums visiškai nesvarbu,ar tai dukryte,ar sunelis bus, nors jau turime 11 m. dukrytę.
Taigi,nesukit sau galvos.Kas gims - berniukas ar mergaitė - nesvarbu.Svarbiausia,laukit ir mylekit savo vaikelius, kurie jau greitai ateis į jūsų šeimą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 06 18, 16:07)
Kaip tik į tai ir aš atkreipiau dėmesį.



Palengvėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(2SIA @ 2007 06 18, 16:09)

suprantu temos autore labai. ir tik tos,kurios neisgyveno tokiu jausmu, cia skalija ir smerkia.


Su psichika susitvarkyt reikia, o ne rengtis taip kaip kiti nori. Nuoširdžiai sakau. Tavo postą skaitydama supratau kame reikalas, kad žmonės taip nori kažkokios lyties vaiko.
O ana mergina bijo vyrą nuvilt blink.gif
Gyvenkit moterys dėl savęs ir džiaukitės ką turit, gink diev vaikai perskaitytų ką jūs čia rašot
Atsakyti