Pacios protingiausios tai INTERNETINES MAMOS!!!!!!
kaip as pavydziu toms korioms nesvarbu kas gims
As labau uzjauciu tas seimas, kurios negali susilaukti vaiko, bet taip sakoma kiekvienas mato pasauli per savo prizme, vienam vienokios problemos, kitam kitokios.
Man labai svarbu kas gims, kaip laukiausi dukros, as 100% buvau isitikinusi kad bus mergaite, jau tik testo rezultatus pamaciau ir jau zinojau, nors visi sake, kad bus berniukas, bobutes speliojo, drauges ir t.t. ir gydytojai echoskopuotojai vieningai tvirtino- bus berniukas, bet as vistiek sakiau kad bus pana kas ir buvo
su situo nestumu as tokios nuojautos, kaip tada neturiu.
suprantu kad mano tolimesni zodziai nuskambes keistai ir nesuprantamai daugeliui, bet dabar man labai svarbu zinoti kas gims, as paniskai bijau kad gali gimti berniukas ir as tai suzinosiu tik gimdymo metu, todel geriau man suzinoti tiksliai ir kuo anksciau , kad speciau su tuo susitaikyti.
vat tokia istorija
As labau uzjauciu tas seimas, kurios negali susilaukti vaiko, bet taip sakoma kiekvienas mato pasauli per savo prizme, vienam vienokios problemos, kitam kitokios.
Man labai svarbu kas gims, kaip laukiausi dukros, as 100% buvau isitikinusi kad bus mergaite, jau tik testo rezultatus pamaciau ir jau zinojau, nors visi sake, kad bus berniukas, bobutes speliojo, drauges ir t.t. ir gydytojai echoskopuotojai vieningai tvirtino- bus berniukas, bet as vistiek sakiau kad bus pana kas ir buvo
su situo nestumu as tokios nuojautos, kaip tada neturiu.
suprantu kad mano tolimesni zodziai nuskambes keistai ir nesuprantamai daugeliui, bet dabar man labai svarbu zinoti kas gims, as paniskai bijau kad gali gimti berniukas ir as tai suzinosiu tik gimdymo metu, todel geriau man suzinoti tiksliai ir kuo anksciau , kad speciau su tuo susitaikyti.
vat tokia istorija
QUOTE (Iva @ 2004 11 20, 00:57) |
bet dabar man labai svarbu zinoti kas gims, as paniskai bijau kad gali gimti berniukas ir as tai suzinosiu tik gimdymo metu, todel geriau man suzinoti tiksliai ir kuo anksciau , kad speciau su tuo susitaikyti. |
Iva, otu dukters paklausk. Jei jau ji prikarksejo, tai gal zinos ir ka "pribure"
O jei rimtai, juk dar iki gimdymo darys echo, tai turetu matytis...
QUOTE (Iva @ 2004 11 20, 02:57) |
su situo nestumu as tokios nuojautos, kaip tada neturiu. suprantu kad mano tolimesni zodziai nuskambes keistai ir nesuprantamai daugeliui, bet dabar man labai svarbu zinoti kas gims, as paniskai bijau kad gali gimti berniukas ir as tai suzinosiu tik gimdymo metu, todel geriau man suzinoti tiksliai ir kuo anksciau , kad speciau su tuo susitaikyti. |
o kodel tau taip svarbu zinoti?
nenori berniuko?
kur slypi priezastis?...
QUOTE (Cikadele @ 2004 11 22, 11:06) |
nenori berniuko? kur slypi priezastis?... |
O kodel cia butinai turi slypeti "povandenines" priezastys? As irgi noriu tik mergaites. Ir ka man dabar daryti?
Tai ka merginos darysit, jei gims berniukas ? Kam nors padovanosit ?
Neseniai maciau busima mamyte, kuri raudojo genetikos centre suzinojusi, kad vaikelis gims nesveikas. Va cia tai tragedija.
Neseniai maciau busima mamyte, kuri raudojo genetikos centre suzinojusi, kad vaikelis gims nesveikas. Va cia tai tragedija.
QUOTE (Miglute @ 2004 11 22, 14:14) |
Tai ka merginos darysit, jei gims berniukas ? Kam nors padovanosit ? Neseniai maciau busima mamyte, kuri raudojo genetikos centre suzinojusi, kad vaikelis gims nesveikas. Va cia tai tragedija. |
Apsikeisiu su kuo nors
Nors realiai tai nezinociau, ka su mergaite daryti ir kaip ja aukleti
Cia juokai, o rimtai - zinoma sveikata svarbiau.
QUOTE (Joanna @ 2004 11 22, 14:37) |
Matot kaip įdomu... Aš kaip tik norėčiau jau priešingos lyties vaiko |
Pazistu viena seima, kur auga 3 berniukai, tiksliau jau beveik vyrai. Man labai grazu
QUOTE (Miglute @ 2004 11 22, 07:14) |
Tai ka merginos darysit, jei gims berniukas ? Kam nors padovanosit ? |
teks su tuo susitaikyti bet as bijau savo reakcijos ir nusivylimo jeigu suzinosiu kad gims berniukas, todel gerai kad yra echoskopija israsta kita vertus mylesiu zinoma ir berniuka, tikiuosi, bet 100% ne taip kaip mergaite, tas mane gasdina.
bet siaip kasiopeja teisi dukra prikarksejo, kad turesiu vaikeli, gal prikarkses kad bus mergaite nes dabar tai juoko namuose, nes su Iveta nusprendem, kad persvara balsu ( mano ir jos) bus mergaite
Cikadele o prizastys yra grynai prichologines, nu nepatinka man berniukai, jokie ta prasme mazi matai man asmeniskai mergaites - princeses, o berniukai zodziu ne princai tai arba neatsizaidziau su lelem vaiktysteje, arba ka as zinau
man tai tragedija, kai mamkos nori tik MERGYTES, arba tik BERNIUKO
PRIEZASTIS SLYPI PSICHIKOJE
PRIEZASTIS SLYPI PSICHIKOJE
QUOTE (Bambolino @ 2004 11 22, 18:31) |
man tai tragedija, kai mamkos nori tik MERGYTES, arba tik BERNIUKO |
o kas tame blogo kodel pvz galima noreti , kad vaikas butu melynom akim, ar kad butu aukstas, ar ilgaplaukis ar dar kas, o jau lyties negalima noreti
juk mamos myli savo vaikus nepriklausomai nuo to , kokios lyties jie gimsta ...
o kazko noreti, svajoti taip zmogiska ...