Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiu berniuko bet bus..........

QUOTE (kasiopeja @ 2004 10 06, 10:47)
Tokiam vyrui tik keptuve per galva. Juk tai JIS kaltas, kad ne berniukas mad.gif

Kasiopeja, nu taiklai tu cia. Jie jaukartu negyvena , nes :boba sudurniavo". Idomu,kas kaltas del to mad.gif . Pamatycaiu ji, tai nepagaileciau iri as keptuves...
Vargsele net zudytis norejo, ir mergyte zadejo ismesti pro langa. Zodzu, baisu buvo. O ir dabar ne kazinka geraiu... Pasigydo ir vel tas pats. Anuke mociute augina beveik istisai. O kai mama paleidzia is ligonines, dukra sako,akd su ja nenori buti - jaucia,akd zmogus ne visai sveikas sad.gif ...

Nu negraudinsiu daugiau
Atsakyti
turim sūnų 2.gif .kai laukiausi vyras norėjo kad būtų dukrytė,iš pirmos santuokos jis turi sūnų.kai padarė echoskopą ir pasakė kad bus sūnus vyras labai džiaugėsi ir clap.gif clap.gif didžiavosi,apie tai kad geriau būtų mergaitė net neužsimindavo.

aš visą laiką sakiau svarbu sveikas vaikutis,o ne jo lytis.bet kai sužinojau kad bus sūnus tuo momentu nuliūdau,nes norėjau vyrui padovanoti dukrytę. heart.gif kai pamačiau vyro džiaugsmą praėjo visi 'liūdesiai'.nors iki pat gimdymo dar vis tikėjausi, o gal...
Atsakyti
Manau svarbu ne vaiko lytis ,o kad butu sveikas 2.gif ir vyro palaikymas.
Bet lengva sakyti.Labai noriu mergytes, o jei nebus ji, nezinau kaip reguociau todel lauksiu kada labai noresiu leliuko, kad nebutu didelis smugis jei vel bus berniukas.
Atsakyti
As pritariu visoms mamytems laukiancioms sveiko kudikio.
O jeigu tiksliau: As kaip ir labiau laukciau mergaites, jas galima puosti, plaukucius pinti, be to jos visuomet liks arciau mamos; o mano vyras labiau lauktu berniuko.
Todel kas gims tas gerai.
Nezinau kodel, bet visa nestuma jauciuosi labai ruzavai. Tiesiog negaliu praeiti pro rausvus rubus, batus ir visa kita kas yra rausvos spalvos... wub.gif
Atsakyti
mano vyras labai lauke mergaites,per pirma ultragarsa taip ir pasake kad mergaite,bet veliau paaiskejo kad laukiames berniuko huh.gif kaskas bereikalo mus supainiojo mad.gif o dar tai pirmas vaikutis. negerai kai gyditojai apgaudineja sad.gif
Atsakyti
QUOTE (vildut @ 2004 10 10, 20:17)
mano vyras labai lauke mergaites,per pirma ultragarsa taip ir pasake kad mergaite,bet veliau paaiskejo kad laukiames berniuko huh.gif  kaskas bereikalo mus supainiojo  mad.gif  o dar tai pirmas vaikutis. negerai kai gyditojai apgaudineja  sad.gif

Nejau nezinojote, kad echoskopija - seseliu mokslas - tikrai neverta 100% tiketi lyties nustatymu, ypac pirmomis echoskopijomis. Tai tik spejimai, o jei nenori - ir sakai daktarui, kad nesakytu tu spejimu. Gydytojai ne apgaudineja, o tik tevams pageidaujant sako savo nuomone wink.gif Ne jus pirmi ir ne jus paskutiniai, kuriems echo nestumo eigoje parodo skirtinga lyti, laukite savo vaikucio, o ne berniuko ar mergytes... heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramirami: 10 spalio 2004 - 20:23
Sveikos merginos, ir as papasakosiu savo istorija apie mergaite. Kazkaip viduje jauciau,jog gims berniukas, taciau ultragarso metu gydytoja pasake, kad mums gims mergyte. Pagalvojau, saunu - bus mergyte, nors to berniuko pirmiau norejosi. Taigi sugalvojome ir varda - Ievute. Bego menesiai, o mano Ievute 7-am menesyje tapo "bachuriuku" smile.gif . Apziurinejusi gydytoja, sake - sugalvokite Ievutei vyriska varda. Na vel mums staigmena, nors jokiu rubeliu ir vezimu nebuvome pirke. Ir ka jus pasakysite - istiesu , birzelio 30 mums gime berniukas Kristijonukas. Na ir istiesu svarbiausia - sekmingas gimdymas ir sveikutis vaikutis. tai didziausai dovana tevams!
Atsakyti
Visa laik norisi, kad pirmas vaikas butu berniukas. As irgi apie tai svajojau.
Mes su vyru nusprendem, kad nesuzinosim ar as laukiuos mergaites ar berniuko. man gime mergaite. iki siol ausyse skamba zodziai "It's a girl".
Ir as taip dziaugiuosi, kad turiu mergaite, o ne berniuka ir kitus vaikus noriu tureti TIK MERGAITES.
Nors mano dukrytei tik 5 men. as jai nulakuoju nagucius, pakeiciu rubelis 4 kartus per diena, darau sukuosenas, nors nelabai yra plaukuciu. O berniukui to negaleciau padaryti.
Kai gims vaikas suprasi kaip yra nesvarbu ar tai mergaite ar berniukas
Atsakyti
Sveikos visos!!!!!!!!!!!!!!
As irgi visai nesuprantu kaip galima noreti arba kazko nenoreti mad.gif Juk svarbiausia, kad cia jusu lelis.As kolkas nezinau kas gims ir visai del to nesuku galvos, kartais pagalvoju ko labiau noterusi, bet taip ia nesugalvoju.Labiausiai noriu savo 2.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 09 30, 07:16)
Labai norėjau ir visada buvau įsditikinusi, kad pirmas man gims sūnus..rodos kitaip ir būti negali, jokių kitų minčių nekildavo, kaip žmoėns sako "šventas įsitikinimas" rolleyes.gif Atėjo pirmos echoskopijos, kai gali pasakyti vaiko lytį diena..

g.gif Skaitau - nu lyg pati buciau rasiusi g.gif. Man irgi viskas buvo identiskai, tik pabaiga skiriasi, nes ir sulaukiau berniuko wub.gif.

Logika ir sveikas protas (ir vyras taip pat) sako/sake, kad, zinoma, jokio skirtumo. Svarbu, kad tik sveikas butu. Bet sirdziai (ar kokiam ten sestam jausmui) neisakysi juk. Nezinau, kaip buciau reagavusi, jeigu Paulius butu buves mergyte... bet manau, kad nebutu buve gerai... O vyrui buvo tas pats.

Antro vaiko (jeigu kada bus) lytis man yra maziau svarbi. Gal labiau dabar jau noreciau mergytes, bet tragedijos nebutu, jeigu berniukas gimtu rolleyes.gif.
Atsakyti
Suintrigavo mane temos pavadinimas "Laukiau berniuko, bet bus..." Žinai ką, o aš laukiu VAIKELIO, man jau 8 mėnuo ir aš žinau tik tiek, kad ten pas mane pilve MANO LAUKIAMAS VAIKELIS, kurio lyties aš dar nežinau ir dėl to nekvaršinu sau galvos.
Šiais laikais, kai šitiek šeimų atiduotų viską, kad susilauktų SAVO vaiko arba šitiek vaisiaus vystimosi sutrikimų, kad man net liežuvis neapsiverčia tai sakyti, kad aš noriu berniuko ar aš noriu mergaitės. Aš noriu SVEIKO VAIKO. Ir laukdama jo esu labai laiminga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas.: 23 spalio 2004 - 11:54
Rasma, suspaudė širdį, kai perskaičiau tavo istoriją.

Esu ne vieną kartą iš patikimų šaltinių girdėjusi ir skaičiusi, kad vaikas būdamas įsčiose jaučia daugiau nei mes įsivaizduojame. Vaikas jaučia ar jis laukiamas ar ne, taip pat jaučia jei jei jis yra ne tos lyties kaip nori tėvai ir visi tie dalykai užsifiksuoja jo sieloje ir vėliau nesamoningai pasireiškia.

Gali būti, kad tavo dukrytei viskas pareis, kaip kažkas jau rašė. O jei ne, gali jieškoti pagalbos, nes tokie dalykai pataisomi. Gal čia galėtų padėti psichologai.

Girdėjau vieną istoriją, kai tėvai jau nebežinojo ką daryti su savo paaugle dukra, kuri elgėsi kaip berniukas, norėjo atrodyti kaip berniukas ir t.t. Jie kreipėsi į krikščionį sielovadininką. Paaiškėjo, kad tėvai labai norėjo berniuko. Kartu su sielovadininku tėvai meldėsi ir prašė Dievo atleisti ir išgydyti dukters sielą. Nuo tada dukra pradėjo keistis, nors ji net nežinojo apie šią tėvų maldą.

Nežinau ar esi tikinti ir ar kreiptumeisi pagalbos į Dievą. Todėl ir parašiau, kad gal gali padėti ir psichologai.
Atsakyti