o aš galvoju kiek kitaip ir tą berniuko laukimą traktuoju kiek sudėtingiau nei vien noru auginti sūnų, kai buvau jaunesnė (niolikos metų) svajojau auginti mergaitę, kitaip ir negalėtų būti, tokie tatai buvo mano norai, tačiau ūgtelėjus ir susidūrus su kitokia realybe norai pasikeitė, gyvenam su tėvais (t.y aš su uošviais, pas vyro tėvus), savo asmeninio gyvenimo neturim, apie tai ką reiškia ryte atsikelti ir po namus vaikščioti su naktiniais neturiu supratimo, savos virtuvės nėra, kaip ir tualeto ar vonios, viskas bendra ir naudojamės tuo kuo ir visi. Turime du kambarius, vienas jų pereinamas. Ačiū Dievui gimus dukrytei mūsų viename iš kambarių atsirado maža dujinė viryklė ir nedidelė kriauklė, ačiū uošviui, kuris palengvino mano, kaip mamos dalią, nežinau kaip čia būtume vertęsi be šių patogumų, naktimis nereikia lėkti į virtuvę kuri yra pirmo aukšto apačioje ar skuosti į vonią, kuri ir vonia ir pirtis ir katilinė - viskas viename, kai dukrytę reikia apiprausti tai padaryti galiu čia pat. Kad nupasakoti savo suvokimą apie moters dalią ir kokia ji, turėčiau dar ilgai postringauti apie mūsų buitį, tačiau abejoju ar kam tai bus įdomu, manau jog Lietuvoje ne mes vieni taip gyvename. Gal egoistiška, bet visa širdimi troškau turėti berniuką tik todėl, kad mano giliu įsitikinimu jiem augti daug lengviau nei mergaitėms, visa širdimi trokštu, kad mano dukrytei nereikėtų išgyventi nieko panašaus, kad mes sugebėtume su vyru palengvinti jos dalią ir kad jai Gink Die nereikėtų patirti to, ką išgyvename mes. Moterys gimdo ir augina vaikus, uždirba mažiau nei vyrai, kovoja už savo teies ir begalė kitų veiksnių... Pati išgyvenau nelamingą meilę, kas atsakys ką reiškia moteriai, merginai prarasti septynerius metus ir juos išbraukti iš gyvenimo? ar tai tolygu tą patį išgyvenusiam vyrui? abejoju... apie vyro ir moters santykį stipriai susimąsčiau išgirdusi uošvio pasakojimą ir patarimus savo sūnui, kad indų nebūk durnas neplauk, nes kitaip visą likusį gyvenimą turėsi plauti, o į vyro brolio draugės tėvų klausimą, kad blogai, jog jie ilgai nesiženija išgirdau uošvio komentarą, jog blogai ne jiems, o tos merginos tėvams, nes suprask jog tai ji draugauja su jų sūnumi ir blogai būtų jų šeimai, bet ne jiems, nes "padėvėta" būtų toji mergina, o ne jų sūnus, tai štai su kokiomis problemomis susiduria moterys ir būsimos mamos... todėl mintyse labai troškau apsaugoti savo dukrytę, todėl nesąmoningai pagalvodavau, kad gal geriau gimtų berniukas... tu gimei, matyt todėl ir pasibaldei į pasaulį, kad įrodytum, jog gali būti kitaip, mes padėsime tau kaip tik galėsim... Stiprybės ir sveikatos visoms esamoms ir būsimoms mamoms.