kai laukiausi pirmosios norejau mergaites, nors vardus turejo ir mergaite ir berniukas, bet deja nepavyko ir pirmoji tapo angeleliu danguje, taciau gime mergaite, kai lauktis pradejau antrojo mazylio, is visu jegu ir noru norejau kad butu mergaite ir dar dvynukes (norejau atlygio uz pirmaja, musu seimoje yra mano diedukas is dvyniu), bet mano vyras tikejosi kad bus berniukas, niu kaip visi vyrai jiem reikia sunaus
, bet echo parode jog gyvena pilvelyje mergaite, taip abudu apsidziaugeme, kad nemoku net apsakyti sito jausmo
ir dabar mazoji musu ir visu numyletine, o kai sako teti, tai mano vyras sako galiu issilyditi is laimes
, o dabar laukiam jau ir treciojo, nezinau kodel bet dabar taip isitikine kad bus berniukas, net jau vardai sukas tik berniukui, ir mintys tik apie broli mazylei, bet kai paklausiam ka nores tureti mazoji, sako sese
ir kai parodom mergaites ar berniuko nuotrauka zurnale, rodo visur ne berniukus, o mergaites
, bet nezinau, nenusivylsim jei bus ir trecioji mergaite, laukiam kada ehco isduos paslapti kas gyvena pilvelyje
niu aisku tikimes berniuko, bet tiks ir mergaite, mylesim vienodai kad ir kas bus