QUOTE(jura0531 @ 2009 02 10, 09:08)
As pirmo laukiausi berniuko,kadangi is vyro puses yra 3berniukai,tai uosviene visa mano nestumo laika priekaistavo kad nesioju berniuka,o ne mergaite.
Dabar kai pastojau antra karta,vel pareiske,kad be dukters,negrisciau namo(cia kaip is parduotuves).As vel laukiuosi sunelio,bet jau nusprendziau tyleti,nes labai nemalonu,kai kiekviena karta susitikus,sitaip nusisneka Bent kol pagimdysiu bus ramu
Dabar kai pastojau antra karta,vel pareiske,kad be dukters,negrisciau namo(cia kaip is parduotuves).As vel laukiuosi sunelio,bet jau nusprendziau tyleti,nes labai nemalonu,kai kiekviena karta susitikus,sitaip nusisneka Bent kol pagimdysiu bus ramu
Eina sau!.... tikrai geriau nesakyk...
Ir siaip, suprantu, buna spaudimas is seneliu- "jau turiu anuka berniuka, todel noriu anukeles, kad buciau tikra mociute", o is kitos gimines puses- vien mergaites, todel jie laukia berniuko.
Nu bet kam taip sakyti besilaukiantiems teveliams? Absurdas... Bet ko reikia laukti- vaikucio apskritai ir apibendrintai- sveiko vaikucio reikia noreti
O dar nesuprantu: kodel taip daug zmoniu kaip pirmo vaiko nori butent berniuko? Arba kaip kazkas sake- kad daug kam mergaite jau ne vaikas, ar panasiai issireiksta. As kazko cia nesuprantu
Man atrodo, kad mergaite grazu, nes princese, ypac kai vyras idealizuoja zmona ir nori mergytes, panasios i ja O berniukas grazu, nes bus mazas vyrukas, tevelis jam statys krepsinio lanka
Bent mes taip galvojom nors patys zinojom 93 procentais (is nuojautos ir mano isvaizdos ir aplinkiniu komentaru), kad bus berniukas- ir echoskope vaikelis parode savo vyriskumus visame grazume
Tai jei kazko nesupratau- paaiskinkit- kodel daug kas nori butent berniuko? Idomu dar ir del to, kad patys laukiames berniuko