Įkraunama...
Įkraunama...

Laukiu berniuko bet bus..........

As buvau labai nuisteikusi pries visus lyties ziurejimus su antruoju. Bet kai nuejome 24 sav ekoskopijais, mano vyras pasake, kad jei bus berniukas (as buvau isitikinusi, kad as tik megaites gimdysiu), jam geriau zinoti is karto, kad turetu 6 men prie to priprasti, nes paskui bus per velu. Taigi, pasirode, kad ta ilga ilga ilga ilga virkstele visiskai nebuvo jokia virkstele... thumbup.gif

As vis dar esu pries lyties nustatinejima, bet manau, kad nekuriems asmenims, kaip mano vyras, tai labai padeda laukti vaikuciuo.... Gali futbolo kamuoli nupirkti... Gali 'kietu' pizamus paieskoti... Gali meskeres sutvarkyti... ... thumbup.gif Nes tai yra LABAI SVARBU.
Atsakyti
Taip jau gavosi, kad mano antras vaikelis per echo buvo be nuotaikos, apspardė aparatą ir nusisuko tongue.gif Net nuotrauka neišėjo, atsisakė pozuoti doh.gif Mano viltys kažką suzinoti per 1 echo žlugo doh.gif Dabar visus artimuosius ir gimines "morališkai ruošiu" mergaitei, nes nieko nesimate, ir gydytoja, tik paklausė, ką auginu, ir nepasakė kas bus. Aš ir neklausiau, gal kiek ir nusiminiau, busiu atvira doh.gif
Žinau protu, kad taip elgtis nereiketų, bet man atsibodo uošvienės berniuko laukimas, tai pasakiau, kad turbūt mergytė bus...Ir gerai, man visai patinka mergaitės, nenoriu būti tampoma už virvelių tik todėl, kad tokie artimųjų lūkesčiai...Iš kitos pusės, visada norėjau turėti brolį...
Atsakyti
Pirmą turiu berniuką, o besilaukdama antrojo labai norėjau mergytės, net sapnavau,kad ją turiu. Echoskopas nieko nerodė iki pat galo, todėl mintis , kad bus mergytė mane buvo apsėdusi, net nenorėjau galvot apie berniuką. O kai gimė antras sunus kažkodėl nenustebau ir dabar jau neįsivaizduoju, kad butų mergaitė,o ne mano sūnelis. Myliu abu savo sūnus neapsakomai ir net dabar kažkaip nemalonu prisimint, kad buvau taip viską sureikšminusi.
Atsakyti
sveikutės,kai laukiausi trečio,tai kai ėjau darytis ultragarso tai net nesiruošiau klausti kas gims,bet daktarė pati manęs paklausė ką auginu.sakau,kad sūnų ir dukrą,tai sako neišmesk dukrytės rūbelių,nes laukiesi mergaitės.o va dabar kai darė,tai jau pačiai kažkaip įdomu buvo,nes sūnus brolio nori,tai paklausiau,bet kad sakė lelius nesirodo kas toks.taip kad nežinau šį kartą.nu bet bus įdomiau,kai gimus sužinosiu.
Atsakyti
Tai ir man taip buvo-laukiau pirmojo sūnaus,o pasakė,kad mergaitė,nusivyliau tada.O po 4 metų ir sūnus gimė,nors stengiausi neprisisvajoti.Tu tik apie sveiką kūdikį svajok ir viskas.
Atsakyti
mano vyras sako :nesvarbu kas gims, svarbu kad berniukas būtų sveikas biggrin.gif labai laukiam berniukas, nes mergaitę jau turim. Šiaip viduje kažkur giliai jaučiu , kad bus berniukas ax.gif
Atsakyti
aš dar nesilaukiu, tik planuojam pradėti planuoti, pasižiūrėjau pagal tuos kalendorius, kada didžiausia tikimybė pastojus susilaukt sūnaus, pakiliu balsu, vakare prie vyno taurės pranešiau vyrui... jis pažiūrėjo į mane ir ramiai pklausė negi man svarbu, kas gims doh.gif pasijutau tikra kvaile, taip stengiaus nudžiugint SB, o jis nudžiugino mane wub.gif tiesa, dukrytę jis dievina nuo tos akimirkos kai sužinojo, kad laukiuos wub.gif
Atsakyti
o gal kas zino kokiu budu kaip tikrai susilaukti berniuko,kaska girdejau kad vilniui yra kaskoks centras kur pagal krauja nustato?
Atsakyti
QUOTE(Fiancee @ 2007 12 01, 00:34)
o gal kas zino kokiu budu kaip tikrai susilaukti berniuko,kaska girdejau kad vilniui yra kaskoks centras kur pagal krauja nustato?

Koks skirtumas kokios lyties gims vaikas? Svarbiausią, kad būtų sveikas. (Čia mano nuomonė 4u.gif ) No0rs pati norėjau, kad antras vaikas gimtų mergaitė, o gimė antras sūnūs. Aš MYLIU JĮ nemažiau, negu būtų gimusi mergaitė ir joks testas nenustatys būsimo vaiko lyties (pati bandžiau ir rodė, kadturėtų būt mergytė, o gimė sūnelis) smile.gif
Atsakyti
Man visi testai rodo, kad turetu but sunelis, bet pozymiai ant kuno kaip ir mergytes - veida raudonom demem meta, saldymynai traukia ir t.t. As beveik isitikinus, kad turesim suneli, taciau kas bus jei gims mergyte... Aisku ja labai labai mylesim smile.gif Tik persiprogramuot bus sunkoka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Surimtekim gal viena karta ir baikim gyventi viduramziu bei arabu saliu filosofija....kad vien tik berniukai yra isrinktoji ir gaidziamoji lytis.......

kiekviena gyvybe yra Dievo dovana ir cia ne mes o jis mums isrenka vaikiuko lyti ......
pati augau seimoje , kur mano brolis yra statomas ant pjedestalo, vien del to kad yra vyras, o as turiu kalnus nuversti bei pasiekti pacius auksciausius mokslus ir vis tiek "nelaimejau" savo mamos meiles......

yra posakis, kad ne visi mes galim taspti zymiais ar turtingais, bet kiekviana is musu gali ir privalo buti geriausia mama....

geros dienos
Atsakyti
Aisku, neturetu but tevams skirtumo, kas gims, svarbu, kad tik sveikas. Bet buna, kad prisisvaigsti... wacko.gif Man atrodo, moterys dazniau dukryciu nori, o as visada norejau sunelio. Buvau ir isitikinus 99 proc., kad suneli turesiu, nezinau net kodel... blush2.gif Aplink atrode, pas visas gimsta tik berniukai - pas mano 2 drauges, pussesere... Niekada net minties tokios neturejau, kad galeciau turet dukryte, kazkaip isvis man labiau patinka bendraut su vyriska gimine... Dabar net geda prisimint, bet kai gydytoja pasake, kad turesim mergyte, nuejus iki masinos apsizliumbiau... Gerai, kad brangusis nepagalvojo, jog man isvis stogas nuvaziavo... Tiesiog matyt buvau taip isiteigus, kad bus berniukas! Dar ta pacia diena supratau, kad vis tiek myliu savo pupsika pilve, o dabar isvis nesmagu pagalvojus, kad nenorejau mergytes... Labai ja myliu ir laukiu wub.gif Dabar manau, kad kvaila taip save nuteikinet, kad gims tas ar anas - svarbu, kad isvis gimtu ir butu sveikas!
Atsakyti