QUOTE(kitik @ 2007 05 24, 17:29)
tik zinau viena, kad vyrams pasididziavimas pirmas sunus. Vat kaip.
labai jau individualu čia kai parodė II iškart pagalvojau- berniukas....pirmoji echo buvo 12 sav- norėjom pažiūrėt, ar viskas tvarkoj...aišku lyties nesimatė, bet vyras iškart pasakė, kad ten tikrų tikriausia mergaitė paskui echo- 18 sav, 30 sav, 39 sav- mergaitė, mergaitė, mergaitė......Tai va- mane nuojauta apvylė, apgavo, bet aš patenkinta, vyras dar labiau tik va jam sakau- o jei antra, trečia bus mergytė o jis juokiasi ir sako- jūs mano moterys- aš jūsų direktorius moteriško kolektyvo direktorius bet buvo ir mano atveju nusivylimo- visi žinojo, kad mano pilvelyje mergytė, o 5 dienas iki gimdymo uošvis paklausė, kad gal kartais berniukas tada labai nusminiau...uošvis norėjo berniuko, nes vyras turi tik seserį ir mūsų vaikas, berniukas būtų vienintelis pavardės perdavėjas o gimė Kotrynutė ir uošvis ją myli labai labai labai, net nebeprisimena, kad laukė anūko QUOTE(Abonentienė @ 2007 06 18, 15:46)
Ir dar. Gal niekas nė dėmesio neatkreipė, bet man jau blogaaaaaa, nuo tokių sakinių ar požiūrio, kaip va Lietuvoj apsirikt tai gali, bet va Vokietijoj tai ne. Kokio velnio jūs čia sėdit. Kur nueisi, ten atsiranda tokių, kurios Lietuva nepatenkintos, bet va sėdi LT forumuose. Tipo, pasivaizdint ar kaip. O po to pyksta, kodėl požiūris į emigrantus toks
Abonentiene, nemanai, kad laikas baigti tas emigracijos temas, kur joms nevieta jau kelintoje temoje matau, kad šneki apie Lietuvą- užsienį, užsienį- Lietuvą ir taip toliau tam yra kitos temos, o šitoji tema ne apie tai