Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Super, ievuschka thumbup.gif thumbup.gif

Kaip tokius gabalus medžiagos suvelt ir dar tokus lygius ?? Gal kočėlą pagalbon pasitelkt lotuliukas.gif ? Pakonsultuokit mane, noriu iš bumbuliukų lygio pereit 4u.gif
Atsakyti
na va- eilines sliopkes:

user posted image
sorry uz fotkes kokybe, bet as siandien nedamiegojus, tai nieko grazesnio nesumasciau ir neisgimdziau..smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 17 spalio 2006 - 12:14
eilines tapkes...... mastau.gif biggrin.gif thumbup.gif:
Atsakyti
tiesa, mergaites- tos kas pardavinejat darbelius- okaip juos iforminat- man kazkaip norisi kokia instrukcija pridet, i koki firmini maiseli.. nu kazkaip niekad nesugalvoju kaip cia graziau pateikus. kokios idejos- kaip jus darot?
Bo grazus daiktai parduotuviniuose maiseliuose man siaip sau atrodo..
Atsakyti
Ant ko veliate didenio ploto veltinį, tipo šaliką ar panašiai. Kilimėlis tam per mažas, su plėvele man nesigauna kažkaip. O apsižiūrėjau žaliuzes bambukines bet tarpeliai baisiai dideli tas veltinis išlys pro juos blink.gif Nu gi išduokit paslaptįįįįį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 17, 12:18)
Ant ko veliate didenio ploto veltinį, tipo šaliką ar panašiai. Kilimėlis tam per mažas, su plėvele man nesigauna kažkaip. O apsižiūrėjau žaliuzes bambukines bet tarpeliai baisiai dideli tas veltinis išlys pro juos  blink.gif  Nu gi išduokit paslaptįįįįį.  4u.gif

Aš tai ant plėvelės burbulinės...
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 17, 13:18)
Ant ko veliate didenio ploto veltinį, tipo šaliką ar panašiai. Kilimėlis tam per mažas, su plėvele man nesigauna kažkaip. O apsižiūrėjau žaliuzes bambukines bet tarpeliai baisiai dideli tas veltinis išlys pro juos  blink.gif  Nu gi išduokit paslaptįįįįį.  4u.gif

as tai ant stalo ir trinu rankom, nes nemoku su kilimeliais. ir viskas gaunasi tikturbut daugiau laiko uzima..smile.gif))

o del lygiu gaminiu- labai padeda lygintuvas:)))) Dar dregna plokscia jau suvelta gamini tiesiog islyginti- labai lygus gaunasi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 17, 13:16)
tiesa, mergaites- tos kas pardavinejat darbelius- okaip juos iforminat- man kazkaip norisi kokia instrukcija pridet, i koki firmini maiseli.. nu kazkaip niekad nesugalvoju kaip cia graziau pateikus. kokios idejos- kaip jus darot?
Bo grazus daiktai parduotuviniuose maiseliuose man siaip sau atrodo..

Apie šliopkes jau nieko neberašysiu, ir taip viskas aišku mirksiukas.gif
Diva, bet tu visvien viską , ką nuveli, būtinai rodyk, čia visiems kaip narkotikai smile.gif

O dėl įpakavimo... Joooo,būtų faina.Pati esu iš forumiečių kai ką pirkus, pvz.neseniai-patalynę su Pūkuotuku dukrai, tai smagu,kad ir įpakavimo krepšelis buvo su tokiu pačiu Pūkuotuku,dukra iš karto suprato,kad čia jai kažką parnešiau,keista,bet net vaikas džiaugėsi gražiu įpakavimu.
O veltinukus būtų faina į ką nors labai natūralų supakuot,be jokių sintetikų ir celofanų lotuliukas.gif .Būna tokie rudo natūralaus nedažyto popieriaus maišeliai su virvelinėmis arba popierinėmis rankenomis, vilnos naudojimo,valymo instrukciją atspausdint ant storesnio (pvz,foto)popieriaus, kaip kokia kortelė ar atvirutė kad būtų.Dar jei instrukcijos dizainas koks ypatingai išraiškingas būt... nežinau,ar ne į pievas aš čia nukrypau? doh.gif
Atsakyti
ievuschka - drinks_cheers.gif: tie popieriniai maiseliai man kazkodel patys graziausi doh.gif tokie tarybiniu laiku sveriamus saldainisu primena smile.gif tik kur ju buna g.gif tiktu ir kokie drobiniai maiseliai - bet tai jau siuti reiketu doh.gif klapatelis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 17 spalio 2006 - 12:35
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 17, 13:29)
Apie šliopkes jau nieko neberašysiu, ir taip viskas aišku  mirksiukas.gif
Diva, bet tu visvien viską , ką nuveli, būtinai rodyk, čia visiems kaip narkotikai  smile.gif

O dėl įpakavimo... Joooo,būtų faina.Pati esu iš forumiečių kai ką pirkus, pvz.neseniai-patalynę su Pūkuotuku dukrai, tai smagu,kad ir įpakavimo krepšelis buvo su tokiu pačiu Pūkuotuku,dukra iš karto suprato,kad čia jai kažką parnešiau,keista,bet net vaikas džiaugėsi gražiu įpakavimu.
O veltinukus būtų faina į ką nors labai natūralų supakuot,be jokių sintetikų ir celofanų  lotuliukas.gif .Būna tokie rudo natūralaus nedažyto popieriaus maišeliai su virvelinėmis arba popierinėmis rankenomis, vilnos naudojimo,valymo instrukciją atspausdint ant storesnio (pvz,foto)popieriaus, kaip kokia kortelė ar atvirutė kad būtų.Dar jei instrukcijos dizainas koks ypatingai išraiškingas būt... nežinau,ar ne į pievas aš čia nukrypau? doh.gif

na as tai labai panasiai galvoju. galvoju grazu butu uzsakyt popieriniu maiseliu- aha, tokiu- nedazytu- jei dar su kokiu firminiu zenklu- tai isvis butu kruta.. gaus vyras kurt man firmini zenkla, jauciu. ir taip pat sumaketuot knygute-instrukcija su savo koordinatem, tuo paciu firminiu zenklu.. dar klausimas- gal kas susiduret- na prie rubu etiketes buna prikabintos ant tokiu plastikiniu dalykeliu- gal yra kazko tokio irgi pirkti..
na ir, be abejo visas sitas apiforminimas kad butu kuo pigiau- tai butu faina.. vat ir svarstau- gal kas dare- susidure- galit pasidalinti :0 del maketavimo- spausdinimo- tai as pati zinau- bet del maiseliu ir kaip tas etiketes prie gaminio tvirtinti- butu labai faina suzinot..
o del pakuotes galios- man paciai labai patinka gauti daikta graziai ipakuota.. juolab nemazai kas uzsako dovanom- tai irgi malonu kai nereikia sukti galvos zmogui i ka dar ta dovana pakuot..smile.gif)

Papildyta:
QUOTE(linada @ 2006 10 17, 13:32)
ievuschka - drinks_cheers.gif: tie popieriniai maiseliai man kazkodel patys graziausi doh.gif tokie tarybiniu laiku sveriamus saldainisu primena smile.gif tik kur ju buna g.gif tikru ir kokie drobiniai maiseliai - bet tai jau siuti reiketu doh.gif klapatelis doh.gif

yra gamintojai- gamina- as cia pries pora dienu klaidziojau po ineta. reiktu skambint, teirautis. tik maciau kazkur min uzsakymas 5000vnt...smile.gif tai gal biski daugoka. bet matyt galima ir mazesniais kiekiais. viena salyga- visas tas dziaugsmas turetu kainuoti 1-2 lt, mano manymu...na instrukcijele galima pigiai atspausdinti spaustuvej. va o maiseliu tai nezinau..smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 17, 13:29)
Apie šliopkes jau nieko neberašysiu, ir taip viskas aišku  mirksiukas.gif
Diva, bet tu visvien viską , ką nuveli, būtinai rodyk, čia visiems kaip narkotikai  smile.gif

O veltinukus būtų faina į ką nors labai natūralų supakuot,be jokių sintetikų ir celofanų  lotuliukas.gif .Būna tokie rudo natūralaus nedažyto popieriaus maišeliai su virvelinėmis arba popierinėmis rankenomis

kaip tik norėjau patart panašiai. Vieną kartą mačiau kažkokio tai Rygos muilo fabriko supakuotą produktą. Supakuota rudu tokiu kaip senoviniu popieriumi, kuris suteikia natūralumo. Perrišta tokiu siūlu pilku skersai ir išilgai. (tokiu šiurkščiu..ne špagatas...kažkas panašaus tik plonesnis.) O ant virvutės pervertas lapelis su skylamušiu pramuštas, parašyta kažkas. Kadangi man vilna asocijuojasi su natūralumu, artumu gamtai...tai galima panaudot lino maišelius kaip įpakavimui. Maišeliai "kvėpuoja", tad nešustų lotuliukas.gif

P.S. kaip reikia ant medžiagos perkelti kokį paveiksliuką, raides atspausdintas. Kokio spec popieriaus? Kur gaut? Speju, kad reiktų ir lygintuvo pagalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieninė: 17 spalio 2006 - 12:53
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 17, 13:50)
kaip tik norėjau patart panašiai. Vieną kartą mačiau kažkokio tai Rygos muilo fabriko supakuotą produktą. Supakuota rudu tokiu kaip senoviniu popieriumi, kuris suteikia natūralumo. Perrišta tokiu siūlu  pilku skersai ir išilgai. (tokiu šiurkščiu..ne špagatas...kažkas panašaus tik plonesnis.) O ant virvutės pervertas lapelis su skylamušiu pramuštas, parašyta kažkas. Kadangi man vilna asocijuojasi su natūralumu, artumu gamtai...tai galima panaudot lino maišelius kaip įpakavimui. Maišeliai "kvėpuoja", tad nešustų  lotuliukas.gif

P.S. kaip reikia ant medžiagos perkelti kokį paveiksliuką, raides atspausdintas. Kokio spec popieriaus? Kur gaut?  Speju, kad reiktų ir lygintuvo pagalbos.

kaip tik todel to muilo fabriko
muilus daznai perku dovanom..smile.gif)))
tik kur gaut tokiu ipakavimu:))

yra spec popieriaus, bet siaip geriau nunest kad firma padarytu- tada ilgiau laikys- nes namu salygom keli skalbimai ir sutrukineja paveikslelis... O kur pirkt toki popieriu- na gal kokiose kanceliarinese- office 1 pvz.. nors nezinau..smile.gif dar yra dazu, kurie tekstilei tinka- irgi uzpaisai, ir padziovinus uztvirtini lygintuvu
Atsakyti