Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

a tai kam cia taip reikia tokiu ufonautisku dalyku biggrin.gif sakyk tuj bus-bus meetas - sumastysim :
Papildyta:
ale Heiki - gi esi velus geliu wink.gif tai slapiai velk ir psio-nesidusink kol kas su adatom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 17, 11:36)
a tai kam cia taip reikia tokiu ufonautisku dalyku biggrin.gif sakyk tuj bus-bus meetas - sumastysim :

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va šitokiam
user posted image

QUOTE(linada @ 2006 10 17, 11:36)
ale Heiki - gi esi velus geliu  tai slapiai velk ir psio-nesidusink kol kas su adatom

Nu taip, esu nuvėlus vieną. Ale kai šlapiai veli tai plokščia gaunas, o aš noriu, kad nebūtų plokščia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 17 spalio 2006 - 11:46
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 12:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Va šitokiam
user posted image

a ti kam cia reikia tu skyliu- suverk tiesiog rutuliukus ant tvirtesnio drato ir tiek..smile.gif))))
Atsakyti
Heiki heiki! tai gal ne butinai ta skyle turi buti piestuko dydzio, gu svarbu virvute kokia prakist ir jie kaip suprantu gan suspausti viens prie kito g.gif
Na jus ci asu depresijom pavarot, as galvojau nesivezti savo pirmuju slepeciu, bet galiu atsivezti, tai prisiminusios manasias, suprasit, kad del menkniekiu pergyvenat, va as kai nuveliau jas tai net vyras pose dienos juokesi ir man jau juokinga, o jau kai papasakosiu kaip dariau tai C vitamino savaite gert nereiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 17, 11:48)
a ti kam cia reikia tu skyliu- suverk tiesiog rutuliukus ant tvirtesnio drato ir tiek..smile.gif))))

Nu tai suvert tai galiu, o kaip pritvirtint paskui prie rankinės?
Aš norėjau praverti veltą virvelę, kuri kaip normali rankena veltoj rankinėj būtų įvelta.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 17 spalio 2006 - 11:51
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 11:48)
Aš norėjau pravelti veltą virvelę, kuri kaip normali rankena veltoj rankinėj būtų įvelta.... blush2.gif

tai tik galuose normalios rankenos pradzias padaryk, o po to jau ant virvutes suverk, lengviau bus, wink.gif pora karoliuku gali padaryt su didele skyle, o toliau as tai numuilinciau... suspausi ir nesimatys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 12:48)
Aš norėjau pravelti veltą virvelę, kuri kaip normali rankena veltoj rankinėj būtų įvelta.... blush2.gif
io

nu prisiut ir iek- gali su paskutiniu kamuoliuku- nu paskutiniam isskobt paciam gale skyle pvz, uzrist virvute mazgu, mazga paslept ir prisiut tvirtai paskutini rutuliuka- ji galima pvz minksciau suvelt, kad eitu suplot- ir prisiut visu plotu. nu arba iskirpk is plokscios vilnos koki blyneli ir ji uzsiuk ant virvutes- ir virvute paslepsi ir tvirciau prisisius..
nu cia siaip- ekspromtu idejos.. gal ir nusisnekejau..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 11:41)
Su adatėlėm?
Baksnojau baksnojau vakar - nieks neišėjo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Geriausia gėles šlapiai velt, nes mano manymu-badant adatėle stori tokie žiedlapiai gaunasi, o ir kažkokie skysti lotuliukas.gif

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 12:24)
O, merginos, Jūs čia visokių įmantrybių, eksperimentų prisigalvojat - tai balioną apvelt, tai vamzdelį... Tai gal man turėsit ką patarti mirksiukas.gif
Man reikia privelti daug bumbuliukų su maždaug pieštuko storio skyle  doh.gif Any ideas?  blush2.gif

P.S. Kadangi idealiausia būtų privelti rutuliukų ir tik tada skyles padaryti (na, kad būtų mažiau "terliojimosi" apveliant kažką vidur ar dar kaip), tai esu gavusi pasiūlymą tas skylutes pragręžti su grąžtu unsure.gif  g.gif Ar gautųsi kas?

Su grąžtu,manau-nelabai, tik apsivels jis besisukdamas, o dar ir rankas susigręžiosi rutuliukus belaikydama,nebent laikysi su kokiom žnyplėm ar pan. mirksiukas.gif

Keletas mano gėlyčių( buvo užsakymas palto dekoravimui) :
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
eee, taigi puikiasiai storos virveles prasiveria wink.gif kam piestuko dydzio doh.gif visokiu storesniu, tvirtu virveliu yra, kazkaip sumastyk tik pritvirtinima wink.gif slapiai gali velti atskirus zidlapiukus, paskui juos susiuvus kaip nori - bus tau ne ploksciai gele wink.gif suvelus biski patampai - tai pavirsius irgi nelygus gaunasi.
Atsakyti
ievuschka, kaip grazuuuu wub.gif as tai sedziu ir goziuosi jusu darbais, o pati nieko nebedarau, o tiek visko noriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 17, 11:56)
Keletas mano gėlyčių( buvo užsakymas palto dekoravimui) :

Labai gražios wub.gif
Jaučiu tikrai reik man nesikankinti ir tiesiog iškarpyti gelytes iš tų suveltų mano gabalų... unsure.gif

Ačiū visoms už patarimus ir idėjas 4u.gif
Atsakyti
gelytes kokios rudeniskos thumbup.gif
Atsakyti