a tai kam cia taip reikia tokiu ufonautisku dalyku sakyk tuj bus-bus meetas - sumastysim :
Papildyta:
ale Heiki - gi esi velus geliu tai slapiai velk ir psio-nesidusink kol kas su adatom
QUOTE(linada @ 2006 10 17, 11:36)
a tai kam cia taip reikia tokiu ufonautisku dalyku sakyk tuj bus-bus meetas - sumastysim :
Va šitokiam
QUOTE(linada @ 2006 10 17, 11:36)
ale Heiki - gi esi velus geliu tai slapiai velk ir psio-nesidusink kol kas su adatom
Nu taip, esu nuvėlus vieną. Ale kai šlapiai veli tai plokščia gaunas, o aš noriu, kad nebūtų plokščia
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 12:45)
a ti kam cia reikia tu skyliu- suverk tiesiog rutuliukus ant tvirtesnio drato ir tiek..))))
Heiki heiki! tai gal ne butinai ta skyle turi buti piestuko dydzio, gu svarbu virvute kokia prakist ir jie kaip suprantu gan suspausti viens prie kito
Na jus ci asu depresijom pavarot, as galvojau nesivezti savo pirmuju slepeciu, bet galiu atsivezti, tai prisiminusios manasias, suprasit, kad del menkniekiu pergyvenat, va as kai nuveliau jas tai net vyras pose dienos juokesi ir man jau juokinga, o jau kai papasakosiu kaip dariau tai C vitamino savaite gert nereiks
Na jus ci asu depresijom pavarot, as galvojau nesivezti savo pirmuju slepeciu, bet galiu atsivezti, tai prisiminusios manasias, suprasit, kad del menkniekiu pergyvenat, va as kai nuveliau jas tai net vyras pose dienos juokesi ir man jau juokinga, o jau kai papasakosiu kaip dariau tai C vitamino savaite gert nereiks
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 17, 11:48)
a ti kam cia reikia tu skyliu- suverk tiesiog rutuliukus ant tvirtesnio drato ir tiek..))))
Nu tai suvert tai galiu, o kaip pritvirtint paskui prie rankinės?
Aš norėjau praverti veltą virvelę, kuri kaip normali rankena veltoj rankinėj būtų įvelta....
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 11:48)
Aš norėjau pravelti veltą virvelę, kuri kaip normali rankena veltoj rankinėj būtų įvelta....
Aš norėjau pravelti veltą virvelę, kuri kaip normali rankena veltoj rankinėj būtų įvelta....
tai tik galuose normalios rankenos pradzias padaryk, o po to jau ant virvutes suverk, lengviau bus, pora karoliuku gali padaryt su didele skyle, o toliau as tai numuilinciau... suspausi ir nesimatys
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 12:48)
ioAš norėjau pravelti veltą virvelę, kuri kaip normali rankena veltoj rankinėj būtų įvelta....
nu prisiut ir iek- gali su paskutiniu kamuoliuku- nu paskutiniam isskobt paciam gale skyle pvz, uzrist virvute mazgu, mazga paslept ir prisiut tvirtai paskutini rutuliuka- ji galima pvz minksciau suvelt, kad eitu suplot- ir prisiut visu plotu. nu arba iskirpk is plokscios vilnos koki blyneli ir ji uzsiuk ant virvutes- ir virvute paslepsi ir tvirciau prisisius..
nu cia siaip- ekspromtu idejos.. gal ir nusisnekejau..
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 11:41)
Geriausia gėles šlapiai velt, nes mano manymu-badant adatėle stori tokie žiedlapiai gaunasi, o ir kažkokie skysti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 12:24)
O, merginos, Jūs čia visokių įmantrybių, eksperimentų prisigalvojat - tai balioną apvelt, tai vamzdelį... Tai gal man turėsit ką patarti
Man reikia privelti daug bumbuliukų su maždaug pieštuko storio skyle Any ideas?
P.S. Kadangi idealiausia būtų privelti rutuliukų ir tik tada skyles padaryti (na, kad būtų mažiau "terliojimosi" apveliant kažką vidur ar dar kaip), tai esu gavusi pasiūlymą tas skylutes pragręžti su grąžtu Ar gautųsi kas?
Man reikia privelti daug bumbuliukų su maždaug pieštuko storio skyle Any ideas?
P.S. Kadangi idealiausia būtų privelti rutuliukų ir tik tada skyles padaryti (na, kad būtų mažiau "terliojimosi" apveliant kažką vidur ar dar kaip), tai esu gavusi pasiūlymą tas skylutes pragręžti su grąžtu Ar gautųsi kas?
Su grąžtu,manau-nelabai, tik apsivels jis besisukdamas, o dar ir rankas susigręžiosi rutuliukus belaikydama,nebent laikysi su kokiom žnyplėm ar pan.
Keletas mano gėlyčių( buvo užsakymas palto dekoravimui) :
eee, taigi puikiasiai storos virveles prasiveria kam piestuko dydzio visokiu storesniu, tvirtu virveliu yra, kazkaip sumastyk tik pritvirtinima slapiai gali velti atskirus zidlapiukus, paskui juos susiuvus kaip nori - bus tau ne ploksciai gele suvelus biski patampai - tai pavirsius irgi nelygus gaunasi.
ievuschka, kaip grazuuuu as tai sedziu ir goziuosi jusu darbais, o pati nieko nebedarau, o tiek visko noriu
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 17, 11:56)
Keletas mano gėlyčių( buvo užsakymas palto dekoravimui) :
Labai gražios
Jaučiu tikrai reik man nesikankinti ir tiesiog iškarpyti gelytes iš tų suveltų mano gabalų...
Ačiū visoms už patarimus ir idėjas
gelytes kokios rudeniskos