Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 10:41)
Su adatėlėm?
Baksnojau baksnojau vakar - nieks neišėjo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Lapelius suveliu su adata.
O tu sestadieni atsinesk savo nepavykusias gelytes ir adatas i susitikima, parodysim, kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
Heiki - vistiek kazkas gavosi wink.gif tik gal ne taip isivaizdavai wink.gif antra karta bus geriau drinks_cheers.gif:
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 17, 10:56)
nu baaaikit depresuoti...del kazkokiu gelyciu wink.gif

Tai nedepresuočiau, ale kad man tas gėlytes reikia kuo greičiau pritaisyti prie rankinės ir atiduoti šeimininkei, nes jau vis klausinėja - kada bus, kada bus..... verysad.gif Iki šeštiedienio jau nebenoriu tempt...
Bandysiu dar pati kurį vakarą, bet jei vis tiek nesigaus tai gal ir reiks atsinešt mirksiukas.gif Kad bent kitam kartui žinočiau, jei kada prireiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 17, 08:56)
nors man irgi akzkokios nesekmes, veliau, norejau pasigirti isradimu, ale suds gavosi, vilnos sukisau doh.gif doh.gif ir ner kuo pasigirti hihihi.gif tik galvos skausmas kur visa tai kisti.

tai pasidalink praradimu bigsmile.gif juk ish klaidu mokomasi,- ir mes zinosim ko nedaryt ax.gif
o gal dar ir tau patarsim,kaip galima "padeti ishgelbet" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 10 17, 11:11)
tai pasidalink praradimu bigsmile.gif  juk ish klaidu mokomasi,- ir mes zinosim ko nedaryt  ax.gif
o gal dar ir tau patarsim,kaip galima "padeti ishgelbet"  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai, pasidalink mirksiukas.gif Gal ir man depresonas praeis, kai pamatysiu, kad ne man vienai nesiseka lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
bandziau apvelti vamzdeli - na storesni toki, maniau sudesiu kokias 3 sluaoksnius spalvu, po to pjaustysiu ir bus tokie ratukai. emse - kad kiekveina sluoksni per daug suveliau, vilna neprikibo, ir jei patraukiu - sluoksniai atsiskiria wink.gif o siaip jei nedavelus bandycisu prideti kita spalva - tuomet jos susimaisytu, nes baliona veliant lengviau suteikti iskart forma, nei vamzdeli - jis slidineja ir istaso ta vilna...zodziu jei bandysit - pamatysit wink.gif teks turbut pesioti ta vilna, nes labai jau gaila sad.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 17, 09:18)
bandziau apvelti vamzdeli - na storesni toki, maniau sudesiu kokias 3 sluaoksnius spalvu, po to pjaustysiu ir bus tokie ratukai. emse - kad kiekveina sluoksni per daug suveliau, vilna neprikibo, ir jei patraukiu - sluoksniai atsiskiria wink.gif o siaip jei nedavelus bandycisu prideti kita spalva - tuomet jos susimaisytu, nes baliona veliant lengviau suteikti iskart forma, nei vamzdeli - jis slidineja ir istaso ta vilna...zodziu jei bandysit - pamatysit wink.gif teks turbut pesioti ta vilna, nes labai jau gaila sad.gif wink.gif

zinai, gal pabadyk numaut viska nuo vamzdelio ir pavelt gerokai,- turetu sukibt ta vilna unsure.gif gal tik diametras buis mazesnis nei tikejais... o dziovindama vel koki mazesni vamzdeli ikishk, kad forma butu unsure.gif

Heiki!Heiki! man nesiveldavo su adatele, kai vilna budavo ypatingai plonyte merinosu... tada adatele vilna tiesiog sudrasko, perkerta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 17 spalio 2006 - 11:23
jauciou lievai gausi vistiek, nes veliant rankom be jokio vamzdelio, gali sukibti vilna per viduri...zodziu kol kas palikau ta reikala.....kai sugalvosiu, akd turiu kantrybes su juo ka padoraus nuveikti tai ir nuveiksiu wink.gif na, o patarimas isties geras - nedaejo man doh.gif doh.gif
Atsakyti
O, merginos, Jūs čia visokių įmantrybių, eksperimentų prisigalvojat - tai balioną apvelt, tai vamzdelį... Tai gal man turėsit ką patarti mirksiukas.gif
Man reikia privelti daug bumbuliukų su maždaug pieštuko storio skyle doh.gif Any ideas? blush2.gif

P.S. Kadangi idealiausia būtų privelti rutuliukų ir tik tada skyles padaryti (na, kad būtų mažiau "terliojimosi" apveliant kažką vidur ar dar kaip), tai esu gavusi pasiūlymą tas skylutes pragręžti su grąžtu unsure.gif g.gif Ar gautųsi kas?
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 17, 11:22)
Kad net nesinori kišti nosies... verysad.gif Depresija juoda.... verysad.gif Supratau, kad nemoku velti gėlyčių  doh.gif  doh.gif  doh.gif

QUOTE(linada @ 2006 10 17, 11:56)
nu baaaikit depresuoti...del kazkokiu gelyciu wink.gif
nors man irgi akzkokios nesekmes, veliau, norejau pasigirti isradimu, ale suds gavosi, vilnos sukisau doh.gif doh.gif ir ner kuo pasigirti hihihi.gif tik galvos skausmas kur visa tai kisti.
Diva - o tu su autiku vaziuosi?
saulala - tasike liux wink.gif

kas cia daba do depresijos!!!! viskas gaunasi bandymu budu:) cia is patirties.. as irgi vakar kaip pirmoke slepetes veldama skyle padariau.. aisku ner cia ko vidurnakti velt.. nu betgi pasikankinau ir uztaisiau as ja- gerai kad laiku pastebejau.. nu ir viskas zashibis':))))) tuoj imesiu foto:) Dar jums nestsibodo mano tapkes? as cia pradejau bizni varyt, tai turiu kruva uzsakymu butent tapkems, tai matyt jau neberodysiu cia visko, bo tuoj jus pykint prades.. rodysiu kai ka idomesnio darysiu..smile.gif

Linada- aha, autiku- ciagi pro mus vaziuoja 55 iki lazdynu- tai pasiziuresiu grafika- o jie dar ploksciadugniai- ir greit ir patogiai nuvaziuosiu. Nori gal kartu?
Dar tiesa skambino is kabako- tai klause ar uzteks mums 3 val, nes nuo 5 kazkam dar nori uzrezervuoti. tai as sakiau, kad uzteks. Taip kad geriau neveluoti, o tai vdrug pas mus ilgi liezuviai ir ko nors paskui nespesim aptart..smile.gif))
Atsakyti
su graztu vilna mastau.gif manau kad nesigautu, o apvelti kazka tai neisivazduoju. nebent veltum ne kieta burbuliuka ir ta skyle "pratampyti po to - kisant yl1, po to kazka storiau ir piestuka g.gif nu cia mistika...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 10 17, 11:21)
Heiki!Heiki! man nesiveldavo su adatele, kai vilna budavo ypatingai plonyte merinosu... tada adatele vilna tiesiog sudrasko, perkerta...

Nu aš ir iš merinosų, ir ne iš merinosų prisidariau tų gabalų, bet man nė su viena nesigauna... Tiesiog niekad nebuvau darius ir nežinau kaip tą daryti... sad.gif vat ir viskas sad.gif Nu bet kaip nors išsisuksiu šį kartą kitaip... Tik kaip reiks nufotkint, kad vyras fotiką turi išsivežęs ir grįš tik sekmadienį unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 17, 11:28)
kas cia daba do depresijos!!!! viskas gaunasi bandymu budu:) cia is patirties.. as irgi vakar kaip pirmoke slepetes veldama skyle padariau.. aisku ner cia ko vidurnakti velt.. nu betgi pasikankinau ir uztaisiau as ja- gerai kad laiku pastebejau.. nu ir viskas zashibis':))))) tuoj imesiu foto:) Dar jums nestsibodo mano tapkes? as cia pradejau bizni varyt, tai turiu kruva uzsakymu butent tapkems, tai matyt jau neberodysiu cia visko, bo tuoj jus pykint prades.. rodysiu kai ka idomesnio darysiu..smile.gif

Viską rodyk mirksiukas.gif Gi labai gražu wub.gif

QUOTE(linada @ 2006 10 17, 11:26)
su graztu vilna mastau.gif manau kad nesigautu, o apvelti kazka tai neisivazduoju. nebent veltum ne kieta burbuliuka ir ta skyle "pratampyti po to - kisant yl1, po to kazka storiau ir piestuka g.gif nu cia mistika...

verysad.gif nu ir kaip nedepresuot? tuoj ir dėl tų bumbuliukų pradės klausinėt - nu kada bus, nu kada bus.... doh.gif
Atsakyti