...jums liko valanda apsisprestii:)) arba skambinu ir sakau, kad porai valandu nuo kokios 2 rezervuotu.. kaip tik pietu metas.. ka manot?
tai va- sestadieni uzsakyta kavos salyte Daivos vardu nuo 14 iki 17 val. tikiuosi visoms tiks ir laiko manau irgi uzteks. ane?
heiki- parasiuke gal idek info apie laika:)
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 16, 18:30)
Įdėjau
Ačiū, Diva, už rezervavimą
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 16, 22:36)
O gal dar reikėtų parašyti kurioj salytėj, ar kieno vardu rezervuota?
Ačiū Diva už rezervavimą ir rūpestį
Šaunu, kad viskas puikiai išsisprendė
Na ir šaunuolės jūs, taip greit paorganizavote
Atsiprašau, kad pati neprisijungiau prie organizavimo, nes mūsų šeima be kabako "Pas Erlicką" niekur kitur nesilanko , tai neįsivaizdavau, kokią kavinę pasiūlyti.
Dar klausimas: nežinau, ką su saviškiu pipiru daryti - imti ar ne. Ar bus dar kokių panašaus amžiaus (apie 3 metelius) pabiručių?
O kad nekalbėčiau vien tik (tema, vis dėlto, apie veltinį ), tai įmetu rankinę, veltą dar vasaros pradžioje. Deja, į susitikimą neatsinešiu - ji jau seniausiai padovanota
Atsiprašau, kad pati neprisijungiau prie organizavimo, nes mūsų šeima be kabako "Pas Erlicką" niekur kitur nesilanko , tai neįsivaizdavau, kokią kavinę pasiūlyti.
Dar klausimas: nežinau, ką su saviškiu pipiru daryti - imti ar ne. Ar bus dar kokių panašaus amžiaus (apie 3 metelius) pabiručių?
O kad nekalbėčiau vien tik (tema, vis dėlto, apie veltinį ), tai įmetu rankinę, veltą dar vasaros pradžioje. Deja, į susitikimą neatsinešiu - ji jau seniausiai padovanota
QUOTE(saulala @ 2006 10 16, 23:32)
Na ir šaunuolės jūs, taip greit paorganizavote
labai labai grazi tasyte:)
mano pipiras tai bus, bet jis nelabai turbut bus taviskiui kompanija:) biski dar reiks mums paugeti iki kompanijos..)))
auuu, merginos, ar ismiret visos? vis ikisu nosi ir kaip nieko taip nieko...
Kad net nesinori kišti nosies... Depresija juoda.... Supratau, kad nemoku velti gėlyčių
Heiki, Diva, ačiū už pagyras
O kas su tom gėlytėm neaišku? Aš tai išsikarpau lapelius iš plokščio veltinio gabaloir suveliu.
O kas su tom gėlytėm neaišku? Aš tai išsikarpau lapelius iš plokščio veltinio gabaloir suveliu.
QUOTE(saulala @ 2006 10 17, 10:27)
Su adatėlėm?
Baksnojau baksnojau vakar - nieks neišėjo
nu baaaikit depresuoti...del kazkokiu gelyciu
nors man irgi akzkokios nesekmes, veliau, norejau pasigirti isradimu, ale suds gavosi, vilnos sukisau ir ner kuo pasigirti tik galvos skausmas kur visa tai kisti.
Diva - o tu su autiku vaziuosi?
saulala - tasike liux
nors man irgi akzkokios nesekmes, veliau, norejau pasigirti isradimu, ale suds gavosi, vilnos sukisau ir ner kuo pasigirti tik galvos skausmas kur visa tai kisti.
Diva - o tu su autiku vaziuosi?
saulala - tasike liux