QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 16, 09:00)
Diva, Tu kaip visad labai labai gražu
O aš šeštadienį bandžiau velti pirštines pirštuotas Gavosi labai storos ir vienam tarpupiršty - skylė. Diva, ar kuri nors kita, kas bandėt pirštines, gal galit man, durnai, paaiškint, kaip reikia išdėlioti tą vilną ant "pirštų"?
O aš šeštadienį bandžiau velti pirštines pirštuotas Gavosi labai storos ir vienam tarpupiršty - skylė. Diva, ar kuri nors kita, kas bandėt pirštines, gal galit man, durnai, paaiškint, kaip reikia išdėlioti tą vilną ant "pirštų"?
aciu aciu. na pirstines- man irgi sudetingiausias dalykas is tikro ir reikia labai kruopsciai. as kiekviena pirsta atskirai delioju, slapinu, uzsuku- kad nesipintu ta vilna su kitam pirstui skirta vilna. ir suslapinus labai ziuriu ar kur nesviecia tarpas, kai jau viskasisdeliota. jei tik kyla itarimas- dadedu dar kuoksta vilnos. o pirstines kloju 2 sluoksniais- pirmos irgi gavosi storokos, tai kitom dejau plonesnius sluoksnius- tai tada nieko gavosi. vat ka galesiu i myta atsinesti- tai pirstines, nes jos mano, kaip nedaugelis veltu daiktu..))o kitko- tai irgi nelabai ka turiu gyvai parodyti- nu dar gusto drabuziukus:)
o del kavines- chili nelabai isleisi vaikus paropoti- nors ir taip tiks jei ka- bet jei yra variantas, kur uzdaroma salyte- butu aisku smagiau:) Ir grazinkit Linada i sarasa!!!!))))