Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 16, 09:00)
Diva, Tu kaip visad mirksiukas.gif labai labai gražu  thumbup.gif

O aš šeštadienį bandžiau velti pirštines pirštuotas  doh.gif Gavosi labai storos ir vienam tarpupiršty - skylė. Diva, ar kuri nors kita, kas bandėt pirštines, gal galit man, durnai, paaiškint, kaip reikia išdėlioti tą vilną ant "pirštų"?

aciu aciu. na pirstines- man irgi sudetingiausias dalykas is tikro ir reikia labai kruopsciai. as kiekviena pirsta atskirai delioju, slapinu, uzsuku- kad nesipintu ta vilna su kitam pirstui skirta vilna. ir suslapinus labai ziuriu ar kur nesviecia tarpas, kai jau viskasisdeliota. jei tik kyla itarimas- dadedu dar kuoksta vilnos. o pirstines kloju 2 sluoksniais- pirmos irgi gavosi storokos, tai kitom dejau plonesnius sluoksnius- tai tada nieko gavosi. vat ka galesiu i myta atsinesti- tai pirstines, nes jos mano, kaip nedaugelis veltu daiktu..smile.gif))o kitko- tai irgi nelabai ka turiu gyvai parodyti- nu dar gusto drabuziukus:)
o del kavines- chili nelabai isleisi vaikus paropoti- nors ir taip tiks jei ka- bet jei yra variantas, kur uzdaroma salyte- butu aisku smagiau:) Ir grazinkit Linada i sarasa!!!!:)))))
Atsakyti
Diva, tavo batukai kaip visada thumbup.gif

Nebloga vaikiska kavyne Nykstukas Pasilaiciose, prie Karolis parduotuves. Ten apacioj yra didele sale, kur vaikai gali zaisti. Tik sestadieni gali buti umzita, nes labai populiari kavine vaiku gimtadieniams svesti. Kitas variantas vaiku salis Euroopa Akropolyje, jei pagrindinis kreterijus, kad vaikams butu kur pazaisti smile.gif
Atsakyti
Jo. Bet šitose kavinėse tikriausiai bus labai daug žmonių arba iš viso užimta. Gal reikia pabandyti pasiskambinti ar užeiti į tą Būgą, kur linada siūlė?
Atsakyti
Dar gėrio akims paganyti thumbup.gif :

http://www.grima.dk/...oppermine_menu/ įeikit į tuos albumus
Atsakyti
O tai tos Bugos kokis kontaktinis nr yra? gal paskambinti? o tai laikas bega..smile.gif))
Atsakyti
Bet tai kaip gaila, kad Laukiniai Vakarai neišdegė... verysad.gif
Aš tai daugiau nieko ir nežinau smile.gif Na nebent Maugliai ir Euroopos smile.gif
Dar žinau, kad Čili Kaime Vokiečių gatvėje yra salytė viena, kur galima "užsidaryti" smile.gif Raganų salė vadinasi ar kaip ten?.. Bet tai mažiesiems ten vis tiek nebus ką veikti. Nebent, visos, kurios su savu transportu atvažiuoja, atsiveža po žaisliuką ir kilimėlį lotuliukas.gif
Atsakyti
Tep. paskambinau i Buga ka tik. tai gali rezervuot mums kavos salyte, jokio rezervacijos mokescio nera, tik +5 proc uz aptarnavima bus. manau labai neblogos salygos:)) Tik pasizadejau per 2 val perskambinti ir patvirtinti kokiai valandai rezervacija. Taigi, merginos- kelintai valandai uzsakyt??
Atsakyti
saunuole wink.gif as jau rinkau numeri hihihi.gif sakau dar paziuresiu ar nera kokiu ziniu wink.gif manau tinka. ten aisku vaikam nieko nera - bet zaisliuku gali kiekviena prigriebti - kas cia tokio - vaikas, vezimas, maisas veltiniu ir zaisliukai, dar pledukas, dziuvesiu pokelis..... hihihi.gif manau man pavysk sudalyvauti, taip kad heiki tink tuos atsiprasymus is paraso wink.gif
Atsakyti
Na dėl laiko tai jau jūs, mamytės, nutarkit. Aš tai bet kada galiu, prisiderinsiu smile.gif O jums tai ir pietų miegai matyt yra g.gif
Čia jei kas neradote ar neieškojote kavinės aprašymas
Atrodo gražiai smile.gif Jau žiūrau maps.lt kaip nusigauti iki ten, nes karoliniškės, ne mano rajonas biggrin.gif Beje, jeigu ką, iš Antakalnio galėsiu prigriebti, tai jei noras yra į až rašykit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 16 spalio 2006 - 16:38
na, as be savo bico busiu - su juo man ne meetai jokie:oh doh.gif o jei ir su juo tektu atkakti, tai jau prisiderintume prie laiko, nes kiekvieni maziai skirtingai miega...
Atsakyti
ei, tai tariam, kelintą valandą smile.gif gi paskambyt reikia smile.gif
Gal kokią 15? Ar 16? Ar anksčiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 16 spalio 2006 - 17:28
mes tai prisitaikysim:) namie vyro ner, nereikia prie nieko derintis:) O Gustas pamiegos ir ten, jei labai reikes..smile.gif
Atsakyti