Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ritutele @ 2006 10 28, 14:00)
Kokios  geleles !  Fantastika!   thumbup.gif  Gal   galetum  pakomentuot tos  melinos padarymo  principa.Man  gaunas  tokios  plokscios. Kaip  tau  gaunas tokia  iskili, puri, tikroviska  roze.Aciu

Man pirma irgi plokscia gavosi smile.gif
Galiu tik pasakyti, kad lapelius is pradziu slapiai, o po to su adatele formuoti reikia... O toliau teks eksperimentuoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 28 spalio 2006 - 14:50
QUOTE(lukasta @ 2006 10 28, 00:15)
kad viskas labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif  čia visoms aišku, nu bet man ta sraigė -nėr lygių
jei pasirašiėčiau sraige ar sraigute, tai žinočiau kur pritaikyt (žinoma su autorės leidimu) biggrin.gif

Ojetus, tik dabar daejo doh.gif kaip norec avatara toki turet wub.gif wub.gif wub.gif Gal imanoma butu susitart? ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2006 10 28, 18:13)
Ojetus, tik dabar daejo  doh.gif  kaip norec avatara toki turet  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gal imanoma butu susitart? ax.gif  wub.gif

bandyk, gal susiderėsi g.gif ,o derėtis yra dėl ko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vakar tai baisiai buvau iširdusi, dabar tai pakenčiamai.

Gražių darbų pridarėt
O jau saullutės ružava su ruda gėlė thumbup.gif

Olimpo dievai užsirūstino, lotuliukas.gif turbūt kepureliu prireikė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 28 spalio 2006 - 19:10
Norejau paklausti- ka daryti, kad tu adateliu duuuriu nesimatytu???

DOSETH, laikykis!!!!!
...tik kaip tau padeti???? Nelabai suprantu, kodel tu pati komerciskiausia?? As kaskaip galvoju, kad mamu forumas tik laimetu, jei i rankdarbiu skyriu daugiau uzsuktu profesionaliu ir idomiu meninkiu.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 10 28, 20:27)
Norejau paklausti- ka daryti, kad tu adateliu duuuriu nesimatytu???

DOSETH, laikykis!!!!!
...tik kaip tau padeti???? Nelabai suprantu, kodel tu pati komerciskiausia?? As kaskaip galvoju, kad mamu forumas tik laimetu, jei i rankdarbiu skyriu daugiau uzsuktu profesionaliu ir idomiu meninkiu.

blush2.gif Nio,nio profesanalių.
Mokykloj langą išdauždavo, būdavo aš. Nors tą dieną net mokykloj nebūdavau. lotuliukas.gif
Ar šiaip kas, kur nors, va būtent man kliūna ax.gif Gal mano nikas turėtų būti ATPIRKIMO OŽYS, arba ŽIRAFA lotuliukas.gif

baik velti su40 nr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 28 spalio 2006 - 19:35
...na as apie ta pati-- va nagu auginimas, kilimu valymas-- tai yra tikri rankdarbiai.

Tikriausiai ir nekurias paslaugas lengvo elgesio merginos ten galetu pareklamuoti be problemu. Svarbu, kad nors kiek rankas panaudotu

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Adatėlėm dekoruota bliuskutė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 28 spalio 2006 - 19:58
Sveikutes,
Darbeliai visu nuostabus ir nepakartojami, Saullute, ta gele antra rudai rozine, nereali thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Angeliukai nuostabus, ant egluts kaip gerai atrodytu bigsmile.gif
Doseth, laikykis, tavo darbai nerealus, gal is pavydo tave puola ??? unsure.gif
man problema iskilo, susimaise mano adateles, nebeatskiriu doh.gif kur koks numeris ? pagal ilgi, pagal tuos durklelius, kaip atskirt ????
tetis man padare ir ta prietaisa kur 10 sudet is kart galima, labai liuks su juo badyt smile.gif Ar naudojat kuri ?
Padariau megztuko aplikacija, ir rankine veliu, aju nufotkinau tai ryt perklesiu gal, laidas kazkur nusimete ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2006 10 28, 18:13)
Ojetus, tik dabar daejo  doh.gif  kaip norec avatara toki turet  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gal imanoma butu susitart? ax.gif  wub.gif

Susitart visuomet įmanoma mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Naujausi merginu darbeliai pazengusiuju kursu metu Kaune.

Grazu, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazyte: 28 spalio 2006 - 21:46
user posted image

Ir dar meskuciai thumbup.gif
Atsakyti