Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(saullute @ 2006 10 27, 21:37)
Tik taip veliant, yra viena smulkmena - nesusivelia kietai rutuliukai...

tai kad lb gerai ir kietai velias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 10 28, 01:20)
Na, ka gi, prisijungiau ir as prie naujojo veltiniautoju klubo. Bandysime padeti naujokems mirksiukas.gif

Saullute tavo gelyciu ideja isties puiki. Ar jau turi daug zsakymu tokio tipo gelytems? bigsmile.gif
Papildyta:
Ievuchka, tavo sraigute  tai negaliu atsigereti. Tokia faina, labai israiskinga. Ar nebandei paslepti adatos duriu? Gal kad nuotrauka geros kokybes labai matosi adatos skylutes. Tai jokiu budu ne kritika, tik draugiskas pastebejimas. mirksiukas.gif

Dekui, stengiuosi neapsileisti ir kazka nors truputuka daryti smile.gif
Kazkaip nelabai laiko yra pagal uzsakymus daryti, nors gal reiks, nes laabai jau man jas patinka daryti, speju per savaitgali dar visokiu spalvu prisidarysiu lotuliukas.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 27, 22:27)
Ir šlapiai veliant piešinys nenukryps jei naudosi užuolaidėlę.
Papildyta:
Mano sukurtą temą vėl ištrynė, tad dabar dergsiu kur tik sugalvosiu, kad uždraustų čia lankytis.
Susigalvojo babkių nuraut. Mat komercinio pobūdžio. gun_smilie.gif ir avataras komercinis dirol.gif

Kazkaip panasu, kad supermamai vieni lygesni uz kitus, nes rankdarbiu temoje nemazai komercinio pobudzio skelbimu...
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 27, 20:27)
Mano sukurtą temą vėl ištrynė, tad dabar dergsiu kur tik sugalvosiu, kad uždraustų čia lankytis.
Susigalvojo babkių nuraut. Mat komercinio pobūdžio. gun_smilie.gif ir avataras komercinis dirol.gif

beveik negaliu patiket g.gif juk daugelis gamina papuoshalus/rubus, daugelis ir galerijose pardavineja,ne tik SM.....ka tuose skelbimuose tokio komercinio rashai? g.gif
Atsakyti
yahoo.gif tease.gif yahoo.gif yahoo.gif šiandien ankstėliau atsikėlus (kol mažylė miega, kad netrukdytų blush2.gif ) bandžiau nuvelt rankinę. Tai mano pirmasis toks didžiulis darbelis. Ir mano džiaugsmui, kažkas panašaus ko norėjau ir gavosi ax.gif . Dabar džiūsta ant gyvatuko. Jei labai nepeiksit ax.gif mano pirmojo blyno, ir per daug negirsit lotuliukas.gif , kai išdžius pasirodysiu blush2.gif .

ievuschka tavo sraigė wub.gif wub.gif thumbup.gif ir VITA V - angeliukas wub.gif wub.gif thumbup.gif . Na fantastiški darbeliai, negaliu atsigrožėt. Įkvėpiantys darbui bigsmile.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 28, 10:15)
yahoo.gif  tease.gif  yahoo.gif  yahoo.gif šiandien ankstėliau atsikėlus (kol mažylė miega, kad netrukdytų  blush2.gif ) bandžiau nuvelt rankinę. Tai mano pirmasis toks didžiulis darbelis. Ir mano džiaugsmui, kažkas panašaus ko norėjau ir gavosi  ax.gif . Dabar džiūsta ant gyvatuko. Jei labai nepeiksit  ax.gif mano pirmojo blyno, ir per daug negirsit  lotuliukas.gif , kai išdžius pasirodysiu  blush2.gif . .

bigsmile.gif labai lauksim,nes vakar ir aš sugalvojau kažkokią nusivelti,bet nežinau ar gausis g.gif kažkaip būtų gaila vilną sugadinti g.gif
Atsakyti
laukiam foto... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 28, 10:17)
bigsmile.gif labai lauksim,nes vakar ir aš sugalvojau kažkokią nusivelti,bet nežinau ar gausis g.gif kažkaip būtų gaila vilną sugadinti g.gif

del to spriezasties ir as dar nebandziau velt rankines kazkaip labai jau nesinori ir taip mazu vilnos atsargu iseikvot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 27, 23:27)
Ir šlapiai veliant piešinys nenukryps jei naudosi užuolaidėlę.
Papildyta:

kokia nesamone...
O tai paaiskino, ka reikia rasyt,kad nebutu komercinio pobudzio???
o del avataro- tai man rodos nera niekur nurodyta koks jis turi buti ir retas naudoja kazka savo- visi kazkur is interneto traukia...

Gal reiktu issiaiskinti- kas cia per nelygybe- reikia Doseth supermamoj!!!!
Atsakyti
bandžiau nuvelt rankinę. Tai mano pirmasis toks didžiulis darbelis. Ir mano džiaugsmui, kažkas panašaus ko norėjau ir gavosi  ax.gif .

QUOTE(*MONAMI* @ 2006 10 28, 10:17)

QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 28, 10:19)
del to spriezasties ir as dar nebandziau velt rankines kazkaip labai jau nesinori ir taip mazu vilnos atsargu iseikvot  ax.gif

Ir man rankos jau niešti, kaip didesnį ir praktiškesnį daiktą nuvelti norisi ax.gif Šiandien tik akį pramerkus jau galvojau ką nuvelti. Kaip manot, kas man pradedančiajai būtų lengviau ir daugiau tikimybės, kad gausis - kepurė ar tapkutės?
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 28, 10:24)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif reikia DOSETH,kaip čia dabar jos tos temos trinamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 10 27, 23:15)
kad viskas labai labai  thumbup.gif  thumbup.gif  čia visoms aišku, nu bet man ta sraigė -nėr lygių
jei pasirašiėčiau sraige ar sraigute, tai žinočiau kur pritaikyt (žinoma su autorės leidimu) biggrin.gif

QUOTE(kazyte @ 2006 10 28, 02:20)
Ievuchka, tavo sraigute  tai negaliu atsigereti. Tokia faina, labai israiskinga. Ar nebandei paslepti adatos duriu? Gal kad nuotrauka geros kokybes labai matosi adatos skylutes. Tai jokiu budu ne kritika, tik draugiskas pastebejimas. mirksiukas.gif

ievuschka tavo sraigė  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif ir VITA V - angeliukas  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif . Na fantastiški darbeliai, negaliu atsigrožėt. Įkvėpiantys darbui  bigsmile.gif  4u.gif .

Ačiū visoms už liaupses .
Dėl adatos dūrių - tai truputį persistengiau,t.y. per kietai subadžiau sraigės kūnelį ir dar kitą atspalvį ant viršaus pribadžiau(man vis atrodo,kad kuo kiečiau- tuo kokybiškiau). Sraigės namelis kažkodėl neatrodo taip subadytas g.gif

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 28, 10:24)
kokia nesamone...
O tai paaiskino, ka reikia rasyt,kad nebutu komercinio pobudzio???
o del avataro- tai man rodos nera niekur nurodyta koks jis turi buti ir retas naudoja kazka savo- visi kazkur is interneto traukia...

Taip, taip, taip!!!
Kas čia per cūdai?!!!
Skaičiau aš abu tuos skelbimus: dėl pirmo,tai gal( juk buvo adresas Veltinio namų paminėtas, išeina kaip reklama-gal taip ir negalima), bet kas antram negerai buvo? Kaip ir visų kitų-darbelių nuotraukos, kainos, kaip ir reikalauja skelbimų lentos taisyklės. Likau kažko nesupratusi... g.gif
DOSETH - bent jau iš šios veltinio temos nedink,t.y. nedaryk nieko, dėl ko pati sakai, kad gali uždrausti čia lankytis. Smagu, kad parodai savo darbus, dalini patarimus veltinio mylėtojoms.
Tegyvuoja veltinis!!!
Veltinio mylėtojai - vienykitės!!!
Atsakyti
nesamone.... DOSETH skelbimas buvo visiskai normalus... koazkokia pranoja jau supermamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 10 27, 19:37)
Nesibarkim, o eikim velti  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kokios geleles ! Fantastika! thumbup.gif Gal galetum pakomentuot tos melinos padarymo principa.Man gaunas tokios plokscios. Kaip tau gaunas tokia iskili, puri, tikroviska roze.Aciu
Atsakyti