QUOTE(lukasta @ 2006 10 27, 23:15)
kad viskas labai labai
čia visoms aišku,
nu bet man ta sraigė -nėr lygių
jei pasirašiėčiau sraige ar sraigute, tai žinočiau kur pritaikyt (žinoma su autorės leidimu)
QUOTE(kazyte @ 2006 10 28, 02:20)
Ievuchka, tavo sraigute tai negaliu atsigereti. Tokia faina, labai israiskinga. Ar nebandei paslepti adatos duriu? Gal kad nuotrauka geros kokybes labai matosi adatos skylutes. Tai jokiu budu ne kritika, tik draugiskas pastebejimas.
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 28, 10:15)
Ačiū visoms už liaupses .
Dėl adatos dūrių - tai truputį persistengiau,t.y. per kietai subadžiau sraigės kūnelį ir dar kitą atspalvį ant viršaus pribadžiau(man vis atrodo,kad kuo kiečiau- tuo kokybiškiau). Sraigės namelis kažkodėl neatrodo taip subadytas
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 28, 10:24)
kokia nesamone...
O tai paaiskino, ka reikia rasyt,kad nebutu komercinio pobudzio???
o del avataro- tai man rodos nera niekur nurodyta koks jis turi buti ir retas naudoja kazka savo- visi kazkur is interneto traukia...
Gal reiktu issiaiskinti- kas cia per nelygybe- reikia Doseth supermamoj!!!!
Taip, taip, taip!!!
Kas čia per cūdai?!!!
Skaičiau aš abu tuos skelbimus: dėl pirmo,tai gal( juk buvo adresas Veltinio namų paminėtas, išeina kaip reklama-gal taip ir negalima), bet kas antram negerai buvo? Kaip ir visų kitų-darbelių nuotraukos, kainos, kaip ir reikalauja skelbimų lentos taisyklės. Likau kažko nesupratusi...
DOSETH - bent jau iš šios veltinio temos nedink,t.y. nedaryk nieko, dėl ko pati sakai, kad gali uždrausti čia lankytis. Smagu, kad parodai savo darbus, dalini patarimus veltinio mylėtojoms.
Tegyvuoja veltinis!!!
Veltinio mylėtojai - vienykitės!!!