Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Miara @ 2006 10 27, 19:17)
o aš va neseniai tokį pričiūdą sužinojau..  lotuliukas.gif  pasirodo jei veli ant virbalo (apsivinioji jį reikiamu kiekiu vilnos) paveli iki tiek kol mazdaug jau pakietėja ir tada sukarpai vienodo dydžio gabaliukais (kvadratais) ir veli kaip rutuliukus anie idealus gaunas, ne vieno nelygumo..  lotuliukas.gif 
Na nors nežinau, gal kartojuosi aš čia, kitur to parašyto nemačiau, bet pati pabandžiau ir dabar tik taip veliu smile.gif

Tik taip veliant, yra viena smulkmena - nesusivelia kietai rutuliukai...
Atsakyti
Oj, kiek grozybiu privelet thumbup.gif
Labai patiko Minesotos pagalvele wub.gif Ievushka, sages labai grazios, ypac sraige bigsmile.gif

Saullute, tai kodel visu darbu nerodai, a? norim, norim ir rudos spalvos verinuka pamatyti, ir apyranke mirksiukas.gif Labai grazios tavo gelytes smile.gif

Na ir as parodysiu nauja darbeli:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi Heiki, na kokia gi tu šaunuolė user posted image Manau jau tikrai pribrendęs buvo laikas veltiniautojų forumui user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2006 10 27, 20:48)
Oi Heiki, na kokia gi tu šaunuolė  user posted image Manau jau tikrai pribrendęs buvo laikas veltiniautojų forumui  user posted image

ax.gif
prašom prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 27, 22:55)
ax.gif
prašom prisijungti 4u.gif

Aš jau, prašom ir visas kitas user posted image
Atsakyti
Ir as jau prisijungiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 27, 21:17)
Gražių darbelių prikėlėt  thumbup.gif  Nu palaukit....grįšiu iš veltinukų kursų, pridarysiu ir aš grožybių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir neturėsiu kuom  fotografuot verysad.gif

Nu kaip nors  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, jei nori - galiu nufotografuoti, jei nebus sunku iki manes atvykti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 10 27, 16:45)
Išbandysiu ir tavo būdą, ačiū.  Man atrodo, kad su adatom pribadžius rezultatas garantuotesnis, t.y. kvadratai lieka ten kur juos pribadai, jokių dekoro plaukiojimų nebūna.

Nieko panašaus.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 27, 15:26)
Rodau kelias vaikiškas sages, padariau didžiajai dukrai(jai labai patinka veltinukai  biggrin.gif ):
user posted image
kad viskas labai labai thumbup.gif thumbup.gif čia visoms aišku, nu bet man ta sraigė -nėr lygių
jei pasirašiėčiau sraige ar sraigute, tai žinočiau kur pritaikyt (žinoma su autorės leidimu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 27, 23:00)
Nieko panašaus.

Kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 27, 23:17)
Kaip suprast?

Ir šlapiai veliant piešinys nenukryps jei naudosi užuolaidėlę.
Papildyta:
Mano sukurtą temą vėl ištrynė, tad dabar dergsiu kur tik sugalvosiu, kad uždraustų čia lankytis.
Susigalvojo babkių nuraut. Mat komercinio pobūdžio. gun_smilie.gif ir avataras komercinis dirol.gif
Atsakyti
Na, ka gi, prisijungiau ir as prie naujojo veltiniautoju klubo. Bandysime padeti naujokems mirksiukas.gif

Saullute tavo gelyciu ideja isties puiki. Ar jau turi daug zsakymu tokio tipo gelytems? bigsmile.gif
Papildyta:
Ievuchka, tavo sraigute tai negaliu atsigereti. Tokia faina, labai israiskinga. Ar nebandei paslepti adatos duriu? Gal kad nuotrauka geros kokybes labai matosi adatos skylutes. Tai jokiu budu ne kritika, tik draugiskas pastebejimas. mirksiukas.gif
Atsakyti