Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 27, 18:03)
Na, ir pikčiurnos gi jūs  verysad.gif ! Vietoj to, kad kaip nors pagelbėtumėt, baisiausių tiradų 3 puslapius prirašėt  unsure.gif . Iš dalies aš jus suprantu, jūs gi jau profės ir jums pradžiamokslis jau sena praeitis, bet ir jūs kažkada buvot vos pradedančios, ir kažką irgi užknisdavot savo naiviais klausimais  g.gif . Na, tik to, susirasiu  cool.gif
Jei, ką nieko nenorėjau įžeisti ar supykdyti, tiesiog išsisakiau...

Buvom vos pradedancios, bet bent jau as, tai per savaite saziningai visas buvusias temas perskaiciau ir nuorodas perziurejau. O tada jau kas neaisku klausiau. Ir niekas cia nepikciurnos, tik kazkaip nelabai ta pati per ta pati kartoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 27, 18:25)
Niekas gi ir nenori pyktis  4u.gif Tiesiog jūs supykot vienaip, aš įsižeidžiau kitaip  blush2.gif .
Juk neateinam čia pyktis  4u.gif ,o pabūti drauge  wub.gif

Na, va kaip gražu 4u.gif
O kad daugiau nebūtų jokių nesusipratimų, siūlau visoms naujokėms po truputėlį skaityti senesnes temas ir šiaip žvalgytis internete ir visą naudingą info talpinti ČIA O labiau patyrusios šioj srity gal irgi čia užsuks ir suteiks vertingų patarimų, pasidalins savo darbelių nuotraukomis wub.gif Manau, visoms iš to bus vienokios ar kitokios naudos - naujokės ras reikalingą info, o nenaujokėms nereikės atsakinėti vis į tuos pačius klausimus 4u.gif
Atsakyti
Heiki Heiki!, thumbup.gif ačiū! Smagu, kad atsirado toks puslapis thumbup.gif
Atsakyti
Nesibarkim, o eikim velti mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Saulute, labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 10 27, 19:37)
Nesibarkim, o eikim velti  mirksiukas.gif
user posted image

Labai gražu smile.gif 4u.gif
Užsikrėtei tokių papuošaliukų darymu ar jau užsakymų gavai? biggrin.gif O gal jau pati susigundei nešioti? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 27 spalio 2006 - 18:53
QUOTE(tapkute @ 2006 10 27, 18:52)
Labai gražu smile.gif  4u.gif
Užsikrėtei tokių papuošaliukų darymu ar jau užsakymų gavai?  biggrin.gif O gal jau pati susigundei nešioti?  tongue.gif

Aciu smile.gif 4u.gif
Uzsikreciau, dar ir rudos spalvos verinukas yra, ir apyrankes prie verinuku smile.gif
Atsakyti
O as maciau Saullutes papuosaliukus gyvai tongue.gif
Atrodo super thumbup.gif
Gyvai daug graziau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 27 spalio 2006 - 19:11
Saullute - va čia tai thumbup.gif Man ypač graži ta rausvai ryžai ruda gėlytė.
Atsakyti
o aš va neseniai tokį pričiūdą sužinojau.. lotuliukas.gif pasirodo jei veli ant virbalo (apsivinioji jį reikiamu kiekiu vilnos) paveli iki tiek kol mazdaug jau pakietėja ir tada sukarpai vienodo dydžio gabaliukais (kvadratais) ir veli kaip rutuliukus anie idealus gaunas, ne vieno nelygumo.. lotuliukas.gif
Na nors nežinau, gal kartojuosi aš čia, kitur to parašyto nemačiau, bet pati pabandžiau ir dabar tik taip veliu smile.gif
Atsakyti
Gražių darbelių prikėlėt thumbup.gif Nu palaukit....grįšiu iš veltinukų kursų, pridarysiu ir aš grožybių lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir neturėsiu kuom fotografuot verysad.gif

Nu kaip nors lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
heiki! heiki! gal dar padaryk ir naudingos info skyreli nesnet nebezinau kur del info apie vietas kur galiam nusipirkti vilnos unsure.gif
Atsakyti