Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Minesota @ 2006 10 27, 13:24)
Tegu naujokės susikoperuoja, pasiskirsto temas ir iš ten išrenka info apie vėlimo techniką ir susistemina. 

Speju, kad apie kiekvieną vėlimo techniką ras mažiausiai po 20 pasisakymų, apie rankenų privėlimą, kur galima nusipirkti bambukinį kilimėlį ir kur pirkti vilną ne mažiau  biggrin.gif 

Papildyta:
Įkeliu dar vieną savo dekoratyvinę pagalvėlę.  Čia senesnis darbas, "iš sandėliuko"   Daba tai apie mane galvosit, kad miegalė nereali esu, tik pagalves veliu  lotuliukas.gif  . 

user posted image

Vauuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
spalvų derinys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 27 spalio 2006 - 13:53
QUOTE(Minesota @ 2006 10 27, 13:24)
Tegu naujokės susikoperuoja, pasiskirsto temas ir iš ten išrenka info apie vėlimo techniką ir susistemina. 

Speju, kad apie kiekvieną vėlimo techniką ras mažiausiai po 20 pasisakymų, apie rankenų privėlimą, kur galima nusipirkti bambukinį kilimėlį ir kur pirkti vilną ne mažiau  biggrin.gif 

Papildyta:
Įkeliu dar vieną savo dekoratyvinę pagalvėlę.  Čia senesnis darbas, "iš sandėliuko"  Daba tai apie mane galvosit, kad miegalė nereali esu, tik pagalves veliu  lotuliukas.gif  . 

user posted image

nerealu thumbup.gif o leisk paklaust.... kaip ten si grozi darei? ar sukarpei kvadratukais kilimeli ir susiuvai ar tai kazkokia man nezinoma velima technika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 27, 14:06)
Galiu ir aš šiek tiek prisijungti  ax.gif
Jei tinka - galim užsiimt sisteminimu ČIA  blush2.gif

bigsmile.gif o kokia tu šaunuolė thumbup.gif
doh.gif dar vienas forumas,kol visus peržiūri darbams nelieka laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Marinčik @ 2006 10 27, 14:14)
o man čia neatsidaro schmoll.gif

atsidaro tik reik palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Minesota - pagalviuks labai fains !!! Iš tikrųjų - kaip ten tuos kvadratus darei? Iškart klojai taip vilną ir kad nepasislinktų raštas pribadei truputuką? Ar aš čia visai į pievas su tokiu spėliojimu?

Rodau kelias vaikiškas sages, padariau didžiajai dukrai(jai labai patinka veltinukai biggrin.gif ):
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū už pagyras visoms labai labai smile.gif .

Technika pagalvės vėlimo buvo tokia:

2 sluoksniai baltos vilnos ir truputį pavelti, kad tik vos vos sukibtų.
2 sluoksniai spalvotos vilnos ir truputį pavelti;
viską išdžiovinti, sukarpyti ir su adatėle privelti gabalus;
gautą veltinį pabaigti velti šlapiai.

Prefelt vadinasi ši technika (tikriausiai).

Linada, man tavo auskariukai gražesni su karoliukais pasiuvinėti. Pasiuvinėk, panešiok, o kai pabos nuardysi karoliukus arba kitokius prisiūsi.

Ievushka, sagės superinės, man gražiausia sraigutė. Katinėlis taip pat superinis wub.gif
Atsakyti
Koks grožis sagių.... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Minesota, pagalvele superine thumbup.gif
ash tai truputeli lengviau darau ta pati,- suveliu poros sluoksniu spalvota veltini, sukarpau kvadrateliais, tada kloju pora sluoksniu pagrindo vilnos ir isdestau kvadratelius. Veliu shlapiai. Tokiu budu nereikia vargt su adatelem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 10 27, 17:36)
Minesota, pagalvele superine thumbup.gif
ash tai truputeli lengviau darau  ta pati,- suveliu poros sluoksniu spalvota veltini, sukarpau kvadrateliais, tada kloju pora sluoksniu pagrindo vilnos ir isdestau kvadratelius. Veliu shlapiai. Tokiu budu nereikia vargt su adatelem wink.gif

Išbandysiu ir tavo būdą, ačiū. Man atrodo, kad su adatom pribadžius rezultatas garantuotesnis, t.y. kvadratai lieka ten kur juos pribadai, jokių dekoro plaukiojimų nebūna.
Atsakyti
Na, ir pikčiurnos gi jūs verysad.gif ! Vietoj to, kad kaip nors pagelbėtumėt, baisiausių tiradų 3 puslapius prirašėt unsure.gif . Iš dalies aš jus suprantu, jūs gi jau profės ir jums pradžiamokslis jau sena praeitis, bet ir jūs kažkada buvot vos pradedančios, ir kažką irgi užknisdavot savo naiviais klausimais g.gif . Na, tik to, susirasiu cool.gif
Jei, ką nieko nenorėjau įžeisti ar supykdyti, tiesiog išsisakiau...
Atsakyti
ei, mes ne pikciurnos, o labai ramiai pasakem, kas nepatinka. ir naujokes, buvom, ir dalinomes, ir dalinames, ir ne jokios ne profesionales - gi net ir snekedamos pasakem kur isekoti info, kur nuorodos yra. gi magic puslapyje visi pagrindai - su nuorodom, nuotraukom. tai ar sunku atsiversti.......
galu gale ir ne pikciurnos, o as viena pikciurna matyt, nes kai dejau tai dejau wink.gif ne itin svelniai.... wink.gif
davai nesipykstam wink.gif
ievuschka - sraige kokia grazuole, aisku, katinas pats paciausia wub.gif hihihi.gif melynas...svajone....
Atsakyti
Na, tikrai, nebesipykit merginos 4u.gif Juk veltinis taip ramina... mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekas gi ir nenori pyktis 4u.gif Tiesiog jūs supykot vienaip, aš įsižeidžiau kitaip blush2.gif .
Juk neateinam čia pyktis 4u.gif ,o pabūti drauge wub.gif
Atsakyti