Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(linada @ 2006 10 27, 12:37)
galu gale dabar sedeti, viska sisteminti kuo aiskiau, nuorodu ieskoti iliustravimui - ir kam? tom kas neturi laiko temas perskaityti wink.gif man laikas irgi brangus, ypac kai jo tiek mazai, geriau jau koki mazmoziuka nuvelsiu. mielai pasidalinsiu atradimais, idejom, pabandyta technika-tuo kas man aktualu ir kuo uzsiimu siandiena. labai jau ant manes nepykit....ax.gif ideja liux, bet as joje nedalyvausi...bent jau ne dabar wink.gif

drinks_cheers.gif Palaikau ir "pasirašau" po kiekviena mintim smile.gif
Jeigu ką, tai aš savo svetainėje prie "Nuorodų" pridėjau visokiausių nuorodų į svetaines apie vėlimą . Prašom - naudokitės, jei tik noras ir "reikaliukas" yra mirksiukas.gif
O dėl ištrintos Doseth temos skelbimų lentoje, tai manau dėl to, kad ten nebuvo parašyta, kad aš- Doseth veliu tą ir tą, o tiesiog kvietimas į "Veltinio Namus", tai ir suprasta, kaip komercinio pobūdžio skelbimas. Man atrodo, kad tiesiog reiktų kitaip suformuluoti skelbimą ir niekas jo netrins wink.gif Vaaa...
Atsakyti
„Miegalės“ (Minesotos) pagalvėlė wub.gif thumbup.gif .

Atsakyti
as sutinku, as galiu kooperuotis su kuo nors ir mielu noru galiu susistemint informacija, bet vienai gal siek tiek per daug, tai jei kas padetu butu thumbup.gif
Atsakyti
Minesota - seniai jau perziurejau tavo sandeliuka wink.gif o sita pagalve nereali pasirode, ziurejau ziurejau ir nieko nesupratau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2006 10 27, 12:47)
as sutinku, as galiu kooperuotis su kuo nors ir mielu noru galiu susistemint informacija, bet vienai gal siek tiek per daug, tai jei kas padetu butu  thumbup.gif

Galiu ir aš šiek tiek prisijungti ax.gif
Jei tinka - galim užsiimt sisteminimu ČIA blush2.gif
Atsakyti
nu va, Magic ir nuorodas turi, tai nereikes 9 temu vargelio vargti biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 27, 14:06)
Galiu ir aš šiek tiek prisijungti  ax.gif
Jei tinka - galim užsiimt sisteminimu ČIA  blush2.gif

o man čia neatsidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 10 27, 13:14)
o man čia neatsidaro schmoll.gif

O kažin kodėl... g.gif
DAR KARTA
Atsakyti
Man atsidarė thumbup.gif Jau prisiregistravau.
Atsakyti
stai zadeti paprastuciai auskariukai, kuriu kazkodel labai norejau, tik del melynu karoliuku neapsisprendziu, todel vienas auskaras su jais, kitas be laugh.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 27, 13:31)
stai zadeti paprastuciai auskariukai, kuriu kazkodel labai norejau, tik del melynu karoliuku neapsisprendziu, todel vienas auskaras su jais, kitas be laugh.gif

Man labai gražu su karoliukais wub.gif
Ir be gražu... g.gif
Bet su - gražiau 4u.gif
Atsakyti
laugh.gif
reiks dar pora daryt - viena bus su karoliukais, kita - be laugh.gif
Atsakyti