Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(DOSETH @ 2006 10 26, 22:06)

Kepuriukas nerealus thumbup.gif
Norejau ir as tavo naujoje temoje parasyti, bet kol susiruosiau, tai ji kazkur dingo ir galvojau, kad cia man su galvele negerai.
Kodel taip elgesi supermama bash.gif
Atsakyti
Labai laukiu uzsakytu prekiu is Rankdarbiai.com., jau visa savaite kaip apmokejome uzsakytas prekes, o siuntinuko dar negauname. schmoll.gif Parasiau i Rankdarbiai.com, bet atsakymo dar nera. Per kiek laiko jus gavote uzsakytas prekes? Noreeciau jiems paskambinti, bet ju puslapyje nera telefono, tik el. pastas.
Atsakyti
QUOTE(Aura2005 @ 2006 10 27, 10:11)
Labai laukiu uzsakytu prekiu is Rankdarbiai.com., jau visa savaite kaip apmokejome uzsakytas prekes, o siuntinuko dar negauname. schmoll.gif  Parasiau i Rankdarbiai.com, bet atsakymo dar nera. Per kiek laiko jus gavote uzsakytas prekes? Noreeciau jiems paskambinti, bet ju puslapyje nera telefono, tik el. pastas.

Paskambink861646058
Atsakyti
kaip jum wink.gif
paziurekit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 27 spalio 2006 - 09:35
QUOTE(linada @ 2006 10 27, 10:35)

Įdomu, originalu, bet namie gal labiau norėčiau gyvą žuvelę akvariume laikyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 27, 10:35)

Nu, fainas akvariumas...apskritai, kartais labai faina pažiūrėti į tokius kūrinius, kad ir nelabai praktiškus....
Atsakyti
Patogiausiai išsikirpti ir velti ir dar ilgam naudojimui

AKYTOJI PLĖVELĖ

Jau merginos rašė apie tai

Nenervokit ax.gif
Super mama ištrynė dėl to kad adresą įdėjau. Parašė žinutę kad įmonė ar galerija......... bulšit

Atakuosiu....

Ačiū už vertinimą 4u.gif DARBAS, DARBAS, DARBAS construction.gif showoff.gif pioneers.gif
Atsakyti
merginos, buna tu darbeliu, rankiniu tai galerijose yra, o viso kito daugiausiai mugese ir parodose buna. rankines labai pridailintos, tikrai daug darbo ideta, kaina apie 100-150 lt, kepures suaugusiems apie 50lt, tapkes, ne aulines, kaip divos esu macius suaugusiems po 40lt. tai siuo atveju divos nei pigiai nei brangiai manau. nors kai uz papuosalus mieste tai nerealios kainos, mazai veltinuku ideta, o ziurek, pigiau nei 30lt nerasi, tai ir nezinau... pagal miestines kainas tai tada papigiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 27, 06:55)
Labas rytas:)

Na is pacio ryto, bet urgztelsiu.. na jei nors sita tema pasiskaitytumete, tai suzinotumete, ant ko velia kitos veltiniautojos.. Si menesi as apie tai rasiau jau turbut kokius tris kartus, jei ne daugiau...Ir tikrai neseniai apie tai kalbejom veltinio temoje.....
Doseth- nuostabu:)

drinks_cheers.gif
be siaip jau, kogero, pribrendo laikas turet viena tema kur butu viskas apie velimo technikas , kaip,ant ko ir su kuo veliam g.gif 9 temas sunkoka perskaityt g.gif
gal, mergichkos, kooperuojamse kaip nors?,- viena aprashom kaip su adatelem elgtis, kita kaip burbuliuka nuvelt, trecia,- kaip ploscia veltini... unsure.gif
arba reiketu gal kokius klausimus- atsakymus? g.gif tipo, -kaip privelt rankenas? ish ko daryt shablona ir etc g.gif
Atsakyti
Aš ne taip seniai siūliau atsidaryt atskirą veltinio forumuką ir ten viską į atskiras temeles sudėlioti... Bet niekas mano idėjos nepalaikė verysad.gif
Gal šį kartą atsiras palaikančių? unsure.gif
Atsakyti
kad zinok karatsi taip gaila laiko sedeti ir apie burbuliuku velima rasyti - arba rasyti visa tai ka per metus ismokai ir suzinojai. sutinku, kad 9 temas irgi reikia laiko perskaityti - bet ten ir ideju, ir darbeliu yra ir nuorodu kuo puikiausiu su visais pavyzdziais detaliais ir visa informacija. o kai nori, tai viskas imanoma, ar ne.... o tai vis grizineti prie to pacio kazkaip nuobodu labai jau ..... ypac kai matosi, kad zmones pastangu nededa bent sia tema paskaityti nuo pradziu ir reikalauja gatavu receptu, patarimu ir staigaus atsakymo i klausima.....gal as cia labai nedraugiskai doh.gif bet kartais net pikta pasidaro. juk ir as pati sedziu inernete, skaitau, ieskau, ziurineju ax.gif aisku, visos mes buvom kazkada naujokes, nieko nezinancios, tik mum pasiseke, kad visos beveik pradejom nuo nulio wink.gif
nusipirksiu batareikes, pralinksminsiu papuosaliukais wink.gif uh kaip smagu kai padrai ir dar gaunasi biggrin.gif
Papildyta:
galu gale dabar sedeti, viska sisteminti kuo aiskiau, nuorodu ieskoti iliustravimui - ir kam? tom kas neturi laiko temas perskaityti wink.gif man laikas irgi brangus, ypac kai jo tiek mazai, geriau jau koki mazmoziuka nuvelsiu. mielai pasidalinsiu atradimais, idejom, pabandyta technika-tuo kas man aktualu ir kuo uzsiimu siandiena. labai jau ant manes nepykit....ax.gif ideja liux, bet as joje nedalyvausi...bent jau ne dabar wink.gif
Atsakyti
Tegu naujokės susikoperuoja, pasiskirsto temas ir iš ten išrenka info apie vėlimo techniką ir susistemina.

Speju, kad apie kiekvieną vėlimo techniką ras mažiausiai po 20 pasisakymų, apie rankenų privėlimą, kur galima nusipirkti bambukinį kilimėlį ir kur pirkti vilną ne mažiau biggrin.gif

Papildyta:
Įkeliu dar vieną savo dekoratyvinę pagalvėlę. Čia senesnis darbas, "iš sandėliuko" Daba tai apie mane galvosit, kad miegalė nereali esu, tik pagalves veliu lotuliukas.gif .

user posted image
Atsakyti