Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 26 spalio 2006 - 22:09
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 26, 22:38)
Tikrinu rolleyes.gif
supermama ultimatumą paskelbė man rolleyes.gif

Tikrai, DOSETH, buvau aptikus šaunią tavo temelę skelbimų lentoj prie rankdarbių, po kiek laiko norėjau ten šį bei tą brūkštelti, o gi žiū - jos nebėra.Likau kažko nesupratusi g.gif
Atsakyti
Doseth, nerealus komplektelis blink.gif
ir visishkai neaishku kada cia dazhyta...nuvelus ar jau ish dazhytos vilnos velta g.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif nuostabus komplektas
o aš........ TUNDRA verysad.gif verysad.gif verysad.gif tikriausiai niekada neišmoksiu velti schmoll.gif schmoll.gif kiek veliu tiek skylėtas negražus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 26, 19:20)
g.gif reiks ieškot, tos medžiagos kur po laminatu dedasi.

Mergaitės, patarkit jūs man neišmanėlei, kaip prie rankinės jūs priveliat rankenas? Rutuliukus moku velt jau kuo puikiausiai, piniginė irgi išeina, o kaip gi tas rankenas privelt  doh.gif ?
Ir dar noriu paklaust, ant ko jūs veliant didesnius daiktus  blush2.gif ?Mažesniem daikteliam puikiai tinka bambukiniai padėkliukai iš maximos, o va kaip su didesniais  g.gif  blush2.gif  4u.gif ?

Aš veliu šalikus ant burbuliuotos plėvelės (na tokia su burbuliukais, pakavimui skirta). Galvojau nusipirkti iš Jysk bambukinę žaliuzę, bet pasižiūrėjau kad labai dideli tarpeliai tarp tų bambukiukų, tai persigalvojau.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 26, 22:06)

DOSETH jau tikriausiai net nebereikia sakyti, kad jos darbeliai gražūs mirksiukas.gif Jokia ne naujiena, ar ne?
Bet tikrai labai gražu 4u.gif
Aš neseniai pabandžiau pirštines padaryti. Tai gavosi, bet man pasirodė per ilgos - iki pusės dilbio. O dar jos visiškai juodos. Tai man į darbines panašios, kur būna tokios guminės storos... lotuliukas.gif Ogi žiūriu ir DOSETH pirštinės tokio paties ilgio thumbup.gif Tai nebesigraušiu dabar jau... rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, Jūruže! O ant kurios pusės tu dedi veltinuką, ar ant burbuliuotos ar ant lygios? Ant tokios plėvelės ir aš bandžiau, bet man labai slidinėja nuo muilo g.gif ir tada tas mano veltinukas susistumia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 27, 08:27)
Ačiū, Jūruže! O ant kurios pusės tu dedi veltinuką, ar ant burbuliuotos ar ant lygios? Ant tokios plėvelės ir aš bandžiau, bet man labai slidinėja nuo muilo  g.gif ir tada tas mano veltinukas susistumia  schmoll.gif

Ant burbuliuotos smile.gif Tada neslidinėja. Bet manau galima dar rasti kažkokią kitą išeitį g.gif Reiks dažniau po ūkines pasivaikščioti. Dabar gi visokio bieso gali rasti.
Atsakyti
DOSETH, žemai lenkiuosi notworthy.gif thumbup.gif wub.gif
Grožis nerealus wub.gif thumbup.gif !
Papildyta:
Jo, ir aš galvoju, kad reiks kažko dar ieškot g.gif Yra gi visokių priemonių.
Tik dar įdomu būtų sužinoti ant ko kitos veltinautojos velia savo grožius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 26, 23:06)

Įdomu, kaip padarytas baltas šalikėlis, gal kartais ant medžiagos veltas ?
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 27, 09:36)
DOSETH, žemai lenkiuosi  notworthy.gif  thumbup.gif  wub.gif
Grožis nerealus wub.gif  thumbup.gif  !
Papildyta:
Jo, ir aš galvoju, kad reiks kažko dar ieškot  g.gif Yra gi visokių priemonių.
Tik dar įdomu būtų sužinoti ant ko kitos veltinautojos velia savo grožius  4u.gif

Labas rytas:)

Na is pacio ryto, bet urgztelsiu.. na jei nors sita tema pasiskaitytumete, tai suzinotumete, ant ko velia kitos veltiniautojos.. Si menesi as apie tai rasiau jau turbut kokius tris kartus, jei ne daugiau...Ir tikrai neseniai apie tai kalbejom veltinio temoje.....

Doseth- nuostabu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 27 spalio 2006 - 08:54
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 27, 09:55)
Labas rytas:)

Na is pacio ryto, bet urgztelsiu.. na jei nors sita tema pasiskaitytumete, tai suzinotumete, ant ko velia kitos veltiniautojos.. Si menesi as apie tai rasiau jau turbut kokius tris kartus, jei ne daugiau...Ir tikrai neseniai apie tai kalbejom veltinio temoje.....

Diva - sutinku drinks_cheers.gif
Jau šitiek pridiskutuota, kas velia su kilimėliais, kas be, kas kokią plėvelę naudoja, kokį muilą,kur perka ir pan.Belieka - pasiskaityti, tuo labiau,kad taip neseniai kalbėta doh.gif
Atsakyti