QUOTE(DOSETH @ 2006 10 26, 22:38)
Tikrai, DOSETH, buvau aptikus šaunią tavo temelę skelbimų lentoj prie rankdarbių, po kiek laiko norėjau ten šį bei tą brūkštelti, o gi žiū - jos nebėra.Likau kažko nesupratusi
Doseth, nerealus komplektelis
ir visishkai neaishku kada cia dazhyta...nuvelus ar jau ish dazhytos vilnos velta
ir visishkai neaishku kada cia dazhyta...nuvelus ar jau ish dazhytos vilnos velta
nuostabus komplektas
o aš........ TUNDRA tikriausiai niekada neišmoksiu velti kiek veliu tiek skylėtas negražus
o aš........ TUNDRA tikriausiai niekada neišmoksiu velti kiek veliu tiek skylėtas negražus
QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 26, 19:20)
reiks ieškot, tos medžiagos kur po laminatu dedasi.
Mergaitės, patarkit jūs man neišmanėlei, kaip prie rankinės jūs priveliat rankenas? Rutuliukus moku velt jau kuo puikiausiai, piniginė irgi išeina, o kaip gi tas rankenas privelt ?
Ir dar noriu paklaust, ant ko jūs veliant didesnius daiktus ?Mažesniem daikteliam puikiai tinka bambukiniai padėkliukai iš maximos, o va kaip su didesniais ?
Mergaitės, patarkit jūs man neišmanėlei, kaip prie rankinės jūs priveliat rankenas? Rutuliukus moku velt jau kuo puikiausiai, piniginė irgi išeina, o kaip gi tas rankenas privelt ?
Ir dar noriu paklaust, ant ko jūs veliant didesnius daiktus ?Mažesniem daikteliam puikiai tinka bambukiniai padėkliukai iš maximos, o va kaip su didesniais ?
Aš veliu šalikus ant burbuliuotos plėvelės (na tokia su burbuliukais, pakavimui skirta). Galvojau nusipirkti iš Jysk bambukinę žaliuzę, bet pasižiūrėjau kad labai dideli tarpeliai tarp tų bambukiukų, tai persigalvojau.
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 26, 22:06)
DOSETH jau tikriausiai net nebereikia sakyti, kad jos darbeliai gražūs Jokia ne naujiena, ar ne?
Bet tikrai labai gražu
Aš neseniai pabandžiau pirštines padaryti. Tai gavosi, bet man pasirodė per ilgos - iki pusės dilbio. O dar jos visiškai juodos. Tai man į darbines panašios, kur būna tokios guminės storos... Ogi žiūriu ir DOSETH pirštinės tokio paties ilgio Tai nebesigraušiu dabar jau...
Ačiū, Jūruže! O ant kurios pusės tu dedi veltinuką, ar ant burbuliuotos ar ant lygios? Ant tokios plėvelės ir aš bandžiau, bet man labai slidinėja nuo muilo ir tada tas mano veltinukas susistumia
QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 27, 08:27)
Ačiū, Jūruže! O ant kurios pusės tu dedi veltinuką, ar ant burbuliuotos ar ant lygios? Ant tokios plėvelės ir aš bandžiau, bet man labai slidinėja nuo muilo ir tada tas mano veltinukas susistumia
Ant burbuliuotos Tada neslidinėja. Bet manau galima dar rasti kažkokią kitą išeitį Reiks dažniau po ūkines pasivaikščioti. Dabar gi visokio bieso gali rasti.
DOSETH, žemai lenkiuosi
Grožis nerealus !
Papildyta:
Jo, ir aš galvoju, kad reiks kažko dar ieškot Yra gi visokių priemonių.
Tik dar įdomu būtų sužinoti ant ko kitos veltinautojos velia savo grožius
Grožis nerealus !
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 26, 23:06)
Įdomu, kaip padarytas baltas šalikėlis, gal kartais ant medžiagos veltas ?
QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 27, 09:36)
DOSETH, žemai lenkiuosi
Grožis nerealus !
Papildyta:
Grožis nerealus !
Papildyta:
Labas rytas:)
Na is pacio ryto, bet urgztelsiu.. na jei nors sita tema pasiskaitytumete, tai suzinotumete, ant ko velia kitos veltiniautojos.. Si menesi as apie tai rasiau jau turbut kokius tris kartus, jei ne daugiau...Ir tikrai neseniai apie tai kalbejom veltinio temoje.....
Doseth- nuostabu:)
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 27, 09:55)
Labas rytas:)
Na is pacio ryto, bet urgztelsiu.. na jei nors sita tema pasiskaitytumete, tai suzinotumete, ant ko velia kitos veltiniautojos.. Si menesi as apie tai rasiau jau turbut kokius tris kartus, jei ne daugiau...Ir tikrai neseniai apie tai kalbejom veltinio temoje.....
Diva - sutinku
Jau šitiek pridiskutuota, kas velia su kilimėliais, kas be, kas kokią plėvelę naudoja, kokį muilą,kur perka ir pan.Belieka - pasiskaityti, tuo labiau,kad taip neseniai kalbėta