Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(JulieTa @ 2006 10 26, 13:12)
neglaite, ir as panasu drugiuka padarius turiu  mirksiukas.gif gelyte kokia nuvelk, juk tavo odines labai panasios i veltas...  rolleyes.gif

diva, ka veli si kart?  g.gif  mirksiukas.gif

oj veliu veliu.. Kai saka- apsivelus iki ausu...didelis uzsakymas. 5 poros tapkuciu ir dvi kepurytes. Liko kepurytes. kai viska nuvelsiu- fotkinsiu ir girsiuos..smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 26, 16:24)
oj veliu veliu.. Kai saka- apsivelus iki ausu...didelis uzsakymas. 5 poros tapkuciu ir dvi kepurytes. Liko kepurytes. kai viska nuvelsiu- fotkinsiu ir girsiuos..smile.gif))

nu nieko sau... o patenkink mano smalsuma, kiek uz tapkes imi? g.gif labai idomu ant kiek ivertini savo darba? nes mieste tai nerealios kainos veltiniu, ypac tapkiu, kepuriu, rankiniu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 10 26, 16:32)
nu nieko sau... o patenkink mano smalsuma, kiek uz tapkes imi?  g.gif labai idomu ant kiek ivertini savo darba? nes mieste tai nerealios kainos veltiniu, ypac tapkiu, kepuriu, rankiniu...  g.gif

tiesa sakant turbut nedaug imu, kad tokia eile.. tiesiog na sharom tiek susviete, tiek ir pasakiau..O kokios mieste kainos? kazkaip neteko matyti niekur, nors aisku ir nevaikstau labai kur..
uz vaikiskas imu 35lt, suaugusiu- 45..smile.gif
Cia daug ar mazai?
Atsakyti
Diva, turbūt nenorėsi kurį laiką tapkučių velti, kai visus savo užsakymus įvykdysi tongue.gif . Man panašiai vasarą buvo su sagėm - gėlėm. Per 2 savaites 15 vnt. padariau. Po to nė vienos nesu padariusi lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 10 26, 16:32)
nu nieko sau... o patenkink mano smalsuma, kiek uz tapkes imi?  g.gif labai idomu ant kiek ivertini savo darba? nes mieste tai nerealios kainos veltiniu, ypac tapkiu, kepuriu, rankiniu...  g.gif

O, jei gali, patenkink mano smalsumą-kur mieste matei tapkučių,kepurių, rankinių? Papuošalų tai esu galerijose mačiusi.Tiesa, ArtManijos galerijoj vasarą buvo kelios DOSETH rankinės ir dar kažkas. Kol orai geri - imčiau savo karietą (vežimą su lelium, supraskit) ir aplankyčiau tas vieteles, veltinukus pačiupinėčiau, akiratį praplėsčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Minesota @ 2006 10 26, 16:37)
Diva, turbūt nenorėsi kurį laiką tapkučių velti, kai visus savo užsakymus įvykdysi  tongue.gif  .  Man panašiai vasarą buvo su sagėm - gėlėm.  Per 2 savaites 15 vnt. padariau.  Po to nė vienos nesu padariusi  lotuliukas.gif  .

Minesota - o kur tu sages realizavai? Gi nemenkas kiekis doh.gif Ir jei ne paslaptis - už kiek?
Atsakyti
sunglasses2.gif jus jau taip igudusiossss..... o as tai tik skaitau ir kaupiuosi.... labai grazus jusu darbeliai wub.gif wub.gif o stai mano pirmieji...

user posted image [img=http://img123.imageshack.us/img123/8255/minesveltiniaxf7.png] [img=http://img123.imageshack.us/img123/5424/minneveltihg6.png]

blush2.gif sorry del prastos kokybesss

p.s.. doh.gif galejau gi diena nufotkint blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
g.gif reiks ieškot, tos medžiagos kur po laminatu dedasi.

Mergaitės, patarkit jūs man neišmanėlei, kaip prie rankinės jūs priveliat rankenas? Rutuliukus moku velt jau kuo puikiausiai, piniginė irgi išeina, o kaip gi tas rankenas privelt doh.gif ?
Ir dar noriu paklaust, ant ko jūs veliant didesnius daiktus blush2.gif ?Mažesniem daikteliam puikiai tinka bambukiniai padėkliukai iš maximos, o va kaip su didesniais g.gif blush2.gif 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 26, 15:32)
tiesa sakant turbut nedaug imu, kad tokia eile.. tiesiog na sharom tiek susviete, tiek ir pasakiau..O kokios mieste kainos? kazkaip neteko matyti niekur, nors aisku ir nevaikstau labai kur..
Cia daug ar mazai?

Pagal mane tai tikrai papigiai atiduodi savo darbelius.
Atsakyti
laba vakareli bye1.gif
gal kas galetumete suteikti info, kokios veltinuku kainos? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Tikrinu rolleyes.gif
supermama ultimatumą paskelbė man rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 26 spalio 2006 - 21:38
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 26, 16:32)
Cia daug ar mazai?

ar visos taip mazai imat uz savo darbelius?
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2006 10 26, 22:42)
ar visos taip mazai imat uz savo darbelius?

Ne visos ax.gif
Atsakyti