merginos help!!!!
rytoj verkiant reikia rudos ir violetines spalvos vilnos (po 30gr) . bukit geros pagelbekit o jei dar atsirastu ir pora adatu (apsiziurejau, kad savo per klaida ismeciau visas-10vnt ) perpirkciau su antkainiu ir dar mazu maziausiai sokolada atgabenciau
tikiuosi sulauksiu i az kokios gerietes atsakymo...
KAUNAS
QUOTE(linada @ 2006 10 25, 19:53)
mergytes, gi sakiau, kad cia klojama po laminatu, parketlentem, tai tame skyriuje ir klauskit, ne pacios iskokit -greiciau taip bus tai silumos izoliacine medziaga
Nagi paklausiau aš vyro, kas čia per daiktas "tas, kur po laminatu kloja". O js man sako - tai eik i koridoriu ir pasižiūrėk. Pasirodo, pas mus jau pusę metų užkištas 6 m rulonėlis stovi O aš, nelaimingoji, plėveles karpau...
savuose namuose pasirodo gerybiu galima atrasti
QUOTE(saulala @ 2006 10 25, 21:58)
Nagi paklausiau aš vyro, kas čia per daiktas "tas, kur po laminatu kloja". O js man sako - tai eik i koridoriu ir pasižiūrėk. Pasirodo, pas mus jau pusę metų užkištas 6 m rulonėlis stovi O aš, nelaimingoji, plėveles karpau...
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 25, 18:02)
Dailininkė tekstilininkė, Dailės akademijos tekstilės katedros vedėja Eglė Ganda Bogdanienė.
Suintrigavai su tuo spektakliu .
Draugė sakė, kad E.G.Bogadanienė veda kursus "Jūratės Manufaktūros" galerijoje, tačiau nežinau kokios kainos - gali būti brangiai, nes garsi profė ir dar galerija turbūt užsimeta kokį procentėlį.......Toj galerijoj reklamuoja ir gobeleno kursus, ir odos dirbinių kursus....čia šiaip pasidalinau info...............................
Žiūrėjau aš žiūrėjau kokias grožybes gaminat ir neištvėrus atkapsčiau savo paslėptas vilnas . Buvau tik vienoj pamokoj, tai ne kaži ką išbandžius ir ne kaži ką moku, šlapio būdo nelabai mėgstu , o vat su adatom patinka . Ta va ką subadžiau vakar , tik labai grasiai nesijuokit
Pagyrimai nebūtini , laukiu kritikos ir patarimų
QUOTE(Neglaite @ 2006 10 26, 10:33)
Žiūrėjau aš žiūrėjau kokias grožybes gaminat ir neištvėrus atkapsčiau savo paslėptas vilnas . Buvau tik vienoj pamokoj, tai ne kaži ką išbandžius ir ne kaži ką moku, šlapio būdo nelabai mėgstu , o vat su adatom patinka . Ta va ką subadžiau vakar , tik labai grasiai nesijuokit
Labai simpatishkas drugiukas. Grazhi sege isheitu
Neglaite, ką čia ir kritikuoti, fainas drugelis, spalvos gražios, nėr prie ko prikibti , iš nuotraukos apie suvėlimo kokybę sunku spręsti.
O dėl patarimų tai klausk konkrečiai
O dėl patarimų tai klausk konkrečiai
Ačiū ačiū , turbūt sagė ir bus .
Klausimas- vietom persišviečia baltas pagrindas. Labiau kokybiškas kai nepersišviečia, ar galima vaidinti kad taip ir turi būt
Klausimas- vietom persišviečia baltas pagrindas. Labiau kokybiškas kai nepersišviečia, ar galima vaidinti kad taip ir turi būt
QUOTE(Neglaite @ 2006 10 26, 12:06)
Ačiū ačiū , turbūt sagė ir bus .
Galima vaidinti . Tiesiog skonio reikalas kaip daryti. Išlindusi balta vilna sušvelnina spalvą, taigi jei nori švarios ryškios spalvos tai užbaksnok storesnį jos sluoksnį su ploniausia adata, baksnok tik iš gerosios pusės. Jei baksnosi iš abiejų pusių, spalvų susimaišymo neišvengsi.
neglaite, ir as panasu drugiuka padarius turiu gelyte kokia nuvelk, juk tavo odines labai panasios i veltas...
diva, ka veli si kart?
diva, ka veli si kart?