Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 15, 22:51)
4u.gif nu va- pagaliau sm atgijo..smile.gif))
iskart ir giriuosi:)
rudeniska nuotaika:

Eik tu sau...Oooooi... Aaaaaaai...Uuuuuuch...gražuuuuuuuuu... clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
smile.gif)) aciu aciu.. oi ai uch..smile.gif))))))))lapus siandien rinkau jau patamsy..smile.gif)))
Atsakyti
Diva darbeliai kaip visada nuostabūs!!!!!!!!! thumbup.gif clap.gif clap_1.gif notworthy.gif good.gif
Eisiu į kursus ir tada jau ir aš darysiu tapačkas flirt.gif dirol.gif new_russian.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 10 16, 00:00)
Diva darbeliai kaip visada nuostabūs!!!!!!!!!  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif  notworthy.gif  good.gif
Eisiu į kursus ir tada jau ir aš darysiu tapačkas  flirt.gif  dirol.gif  new_russian.gif  lotuliukas.gif

aciu:)
smile.gif) na tau tai pagal nika nuo to reikejo ir pradeti..smile.gif))))))))
Atsakyti
Nu sakes , Diva, Kiap visada darbeliai super!!!
Ir pateikti meniskai juos moki. 4u.gif
Atsakyti
Dar grožio akims paganyti wub.gif

http://www.jenndoche...lablebears.html

http://www.jenndocherty.com/bears.html

http://www.filtested...=151&parent=151

Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 15, 23:31)
Gaila... Bet, manau, iki šeštadienio susirasim kokią šaunią vietelę  mirksiukas.gif

Gal kurioje nors Čili picoje arba Čili kaime? Gal visai gerai ten su mažiukais?
Atsakyti
Diva, Tu kaip visad mirksiukas.gif labai labai gražu thumbup.gif

O aš šeštadienį bandžiau velti pirštines pirštuotas doh.gif Gavosi labai storos ir vienam tarpupiršty - skylė. Diva, ar kuri nors kita, kas bandėt pirštines, gal galit man, durnai, paaiškint, kaip reikia išdėlioti tą vilną ant "pirštų"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 16 spalio 2006 - 08:04
aš galėčiau pasiūlyti kavinę "Būga" -prie impuls koraluose wink.gif. nes niekur pastaruojiu metus padoriai ir nesu buvusi hihihi.gif ten yra atskira salė, kur užsidarius vaikiukai sau ropinėtų wink.gif tik nežinau nei sąlygų, nei kainų ax.gif
Papildyta:
o ziuriu mane jau ir is sarasu isbrauke hah.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 16, 08:03)
aš galėčiau pasiūlyti kavinę "Būga" -prie impuls koraluose wink.gif. nes niekur pastaruojiu metus padoriai ir nesu buvusi hihihi.gif ten yra atskira salė, kur užsidarius vaikiukai sau ropinėtų wink.gif tik nežinau nei sąlygų, nei kainų ax.gif
Papildyta:
o ziuriu mane jau ir is sarasu isbrauke hah.gif

Tai kad sakei nedalyvausi.... blush2.gif Galiu vėl įrašyt, jei planai pasikeitė mirksiukas.gif
Atsakyti
as sakiau "pagal aplinkybes" laugh.gif ai, gi juokauju biggrin.gif kazkokia tokia nuotaika....
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 16, 08:00)
Diva, Tu kaip visad mirksiukas.gif labai labai gražu  thumbup.gif

O aš šeštadienį bandžiau velti pirštines pirštuotas  doh.gif Gavosi labai storos ir vienam tarpupiršty - skylė. Diva, ar kuri nors kita, kas bandėt pirštines, gal galit man, durnai, paaiškint, kaip reikia išdėlioti tą vilną ant "pirštų"?

na, man su pirštinėm irgi nelabai sklandžiai išėjo. Šabloną numažinau, tai paskui šlapias ant rankų užsimovusi tampiau, kad per mažos nebūtų biggrin.gif
Pasimokiau, kad tarpupirščiuose ir pirštų galiukuose reikia nepagailėti vilnos.
Kadangi mano šablonas buvo tikrai mažesnis, nei Divos, tai tarpupirščiai buvo vietomis susiglaudę, taigi vilną sukau aplink pirštus, o ne klojau tiesiai (kitaip būčiau kumštinę pirštinę padarius).
Atsakyti