nu jo, va tokia adatom kol isbadytum
na cia jau matosi kad zmogus is veltinio ir gyvena... nes abejoju ar megejas (toks kaip as) tokia padarytu...
grazi lele, doseth...
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 25, 16:25)
Merginos, kažkaip prisiminiau vieną fainą dalyką: Pavasarį buvau su dukra "Lėlės" teatro spektaklyje 'Ragana ir Lukošiukas".Tai visos lėlės ir dekoracijos vien iš veltinio padarytos.Įspūdinga!!! Įsivaizduojat - visur tik veltinis, ir jo daug!
Kažkaip žiūrėjau teatrų repertuarus ir užkliuvo akis, šį sezoną vis dar rodo šį spektaklį.Reiks nueiti dar kartą ir kitoms patariu. O spektaklis - tai toks lietuvių liaudies siaubiakas Bet labai gražu!!!
Kažkaip žiūrėjau teatrų repertuarus ir užkliuvo akis, šį sezoną vis dar rodo šį spektaklį.Reiks nueiti dar kartą ir kitoms patariu. O spektaklis - tai toks lietuvių liaudies siaubiakas Bet labai gražu!!!
O kaži kas autorė tų lėlių?
QUOTE(Minesota @ 2006 10 25, 16:42)
O kaži kas autorė tų lėlių?
Dailininkė tekstilininkė, Dailės akademijos tekstilės katedros vedėja Eglė Ganda Bogdanienė.
dabar supratau, kad mazam kamuoliukui buvau paemusi per daug vilnos, galbut del to jis man buvo toks rauksletas...
Nusipirkau paprasto muiliuko, riekesryt pabandyti dar karta, o nuo zaliojo muilo man rankas persti:(
Nusipirkau paprasto muiliuko, riekesryt pabandyti dar karta, o nuo zaliojo muilo man rankas persti:(
Dar vieni mano karoliai:
[/IMG]
[/IMG]
QUOTE(fainute25 @ 2006 10 25, 15:00)
dabar supratau, kad mazam kamuoliukui buvau paemusi per daug vilnos, galbut del to jis man buvo toks rauksletas...
kad vilnos per daug, tai tik didesnis kamuoliukas gausis...manau, pernelyg anksti spausti vilna pradedi..reikia labai atsargiai is pradziu voliot...kaip kad plakta kiaushinio baltyma i kamuoleli noretum susukt
Mergaitės, o kur jūs tos "akytosios poletileno plėvelės" perkat? Kažkur prie statybinių prekių?
QUOTE(mėlinytė @ 2006 10 25, 18:35)
Mergaitės, o kur jūs tos "akytosios poletileno plėvelės" perkat? Kažkur prie statybinių prekių?
Aha aš ka tik iš statybinių prekių parvažiavau nieko nepešusi. Reiks ryt į kokias sodininkų prekes užeiti
mergytes, gi sakiau, kad cia klojama po laminatu, parketlentem, tai tame skyriuje ir klauskit, ne pacios iskokit -greiciau taip bus tai silumos izoliacine medziaga