Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(fainute25 @ 2006 10 25, 13:18)
aciu begu daryti, beje o ji reiktu praskiesti kaip prasyta ant to kibiriuko su muilo?

Aš jau vėliau su žaliuoju muilu, tai skiedžiau iš akies, tiesiog,kad muiluotas vanduo būtų.Tos rekomendacijos parašytos purškiant augalus nuo kenkėjų, tai manau vėlimui neaktulios lotuliukas.gif Beje, o veliasi visai gerai, nors mano rankos po ilgesnio sąlyčio su juo vistiek sausokos buvo,ypač šerpetojo tarpupirščiai schmoll.gif Bet tai čia mano oda karalaitė į bet ką taip reaguoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 25, 14:10)
Aš jau vėliau su žaliuoju muilu, tai skiedžiau iš akies, tiesiog,kad muiluotas vanduo būtų.Tos rekomendacijos parašytos purškiant augalus nuo kenkėjų, tai manau vėlimui neaktulios  lotuliukas.gif Beje, o veliasi visai gerai, nors mano rankos po ilgesnio sąlyčio su juo vistiek sausokos buvo,ypač šerpetojo tarpupirščiai  schmoll.gif Bet tai čia mano oda karalaitė į bet ką taip reaguoja  doh.gif

1l užtenka 2-3 šaukštų.
Tas muilas yra daug sveikesnis nes yra pagamintas augaliniu pagrindu.
Bet vistiek rakas reikia prižiūrėti, tepti kremais.
Atsakyti
Nesigavo man su zaliu muilu, beto kai patenka ant ranku labai persti, nepatogu su pirstinem, o ir kamuoliukas grazus is pirmo karto irgi nesigavo, visas rauksletas, reikes turbut paprasto muiliuko nusipirkti ir pabandyti schmoll.gif
Atsakyti
Iš ko darotės šablonus? Aš išbandžiau įvairiausių dalykų doh.gif Dabar apsistojau ties vienkartinėmis paklodėlėmis (chirurginėmis) vaistinėje perku. Viena pusė kaip švelnus popierius, ant jo lengvai piešiasi, o kt.pusė kaip lėvelė tokia. O ką naudojat jūs?
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 25, 15:19)
Iš ko darotės šablonus? Aš išbandžiau įvairiausių dalykų  doh.gif Dabar apsistojau ties vienkartinėmis paklodėlėmis (chirurginėmis) vaistinėje perku. Viena pusė kaip švelnus popierius, ant jo lengvai piešiasi, o kt.pusė kaip lėvelė tokia. O ką naudojat jūs?

Pačią storiausią polietileninę plėvelę skirtą šiltnamiams dengti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2006 10 25, 13:17)
Nesigavo man su zaliu muilu, beto kai patenka ant ranku labai persti, nepatogu su pirstinem, o ir kamuoliukas grazus is pirmo karto irgi nesigavo, visas rauksletas, reikes turbut paprasto muiliuko nusipirkti ir pabandyti schmoll.gif

ne muile esme wink.gif

QUOTE(Jūružė @ 2006 10 25, 13:19)
Iš ko darotės šablonus? Aš išbandžiau įvairiausių dalykų  doh.gif Dabar apsistojau ties vienkartinėmis paklodėlėmis (chirurginėmis) vaistinėje perku. Viena pusė kaip švelnus popierius, ant jo lengvai piešiasi, o kt.pusė kaip lėvelė tokia. O ką naudojat jūs?

as sablona dariau is tokios medziagos, kuri tiesiant laminata klojama - net nemoku paaiskinti, storesne nei plevele, bet lanksti ir tvirta......
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 25, 14:19)

Aš naudoju storą plėvelę, tokią, kuri skirta šltnamiams, arba dar būna standesnė iš savęs languota-"armuota", tokia pastiprinta . Nusipirkau porą metrų, tai sočiai ir ilgam...be to, daugkartinio naudojimo gaunasi...
Atsakyti
va kokia turiu user posted image
vadinasi AKYTOJO POLIETILENO PLĖVELĖ
doh.gif nenaudojau tiksliau, o zadu naudoti ir manau tiks doh.gif doh.gif
Atsakyti
O neslidinėja tos plėvelės, man tai kažkaip susigarankštuoja ta plėvelė. Bandžiau dar akvarelinį popierių, bet baisiai brangiai išeina.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 10 25, 14:32)
va kokia turiu user posted image
vadinasi AKYTOJO POLIETILENO PLĖVELĖ
doh.gif nenaudojau tiksliau, o zadu naudoti ir manau tiks doh.gif doh.gif

Aš jau buvau rašiusi apie šią plėvelę. Aš dirbu būtent su ja.
Jos rauplėtas paviršius taipat velia gamini iš vidaus.

Atsakyti
nu va kaip pataikiau laugh.gif
Atsakyti
Merginos, kažkaip prisiminiau vieną fainą dalyką: Pavasarį buvau su dukra "Lėlės" teatro spektaklyje 'Ragana ir Lukošiukas".Tai visos lėlės ir dekoracijos vien iš veltinio padarytos.Įspūdinga!!! thumbup.gif Įsivaizduojat - visur tik veltinis, ir jo daug!
Kažkaip žiūrėjau teatrų repertuarus ir užkliuvo akis, šį sezoną vis dar rodo šį spektaklį.Reiks nueiti dar kartą ir kitoms patariu. O spektaklis - tai toks lietuvių liaudies siaubiakas lotuliukas.gif Bet labai gražu!!!
Atsakyti