Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(linada @ 2006 10 25, 11:04)
vyras jau kubika uzsisake kad i masina padaryciau, sake kabinsis - tai didziausias mano darbo ivertinimas  cool.gif
ir istiesu nustebau kad labai greitai viskas vyksta, tik - reikia pries badant labai standziai suvynioti norima forma mazdaug, tada greitai viskas sukimba ir gaunasi tikrai kietas gaminukas. anksciau as kazkaip puria vilna veldavau - kankyne, nes labai letas procesas.
antra - as veliau ant putoplasto, ne kempines - mazesne rizika isibesti pirsta, kadangi jis storas, tai ir stalo adatele nepasiekia smile.gif tvirtas pagrindas - tai kontroliuoti kazkaip procesa gali, galu gale man pasirode, kad maziau vilnele sulenda i ji, ir maziau susinesioja, nes kempine tuoj apsivelia ir issipasioja. tai va, atradimai mano vakar dienos meditaciju smile.gif
nespeju as cia visu darbstuolyciu girti user posted image, tik va pagalvojau, kaip po metu musu tema atrodys: veltinio skulpturos tikriausiai bus. nes pries metus visos apie burbuliukus tik tekalbejom.
gaila kad beibiukas mano susirgo user posted image , visa diena pranesiojus nebesinori nei adatos, nei muilo, nei vilnos  unsure.gif

Labai faini darbeliai ir patarimu daug dekui o tai veliu tik slapiai bo pabandziau su adata tai puse kempines vilnoj pasiliko, gal per minksta kempine buvo daba galvoju...
Atsakyti
Linada - linksmi darbeliai biggrin.gif
Man irgi smagu kartais šlapią vėlimą paįvairinti sausuoju, dukrai kokių sagių-gyvūnėlių pribadau. Tuoj sutvarkysiu nuotraukas,įkelsiu parodyt.

QUOTE(gugile @ 2006 10 25, 11:10)
Labai faini darbeliai ir patarimu daug dekui o tai veliu tik slapiai bo pabandziau su adata tai puse kempines vilnoj pasiliko, gal per minksta kempine buvo daba galvoju...

Senukuose yra pirkti porolono atraižų,tai būna įvairiausio storio,dydžio ir kietumo, galima tikrai išsirinkti pagal poreikius smile.gif Ir kempinė vilnoj neliks,ir adatos stalo nebadys lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va vis mokaisi ir mkaisi, dekuij kad yra is ko mokytis...
Atsakyti
Linada, tavo adatiniai darbeliai - fainulkos. Aš taip pat su adatėlėmis darbuojuosi. Ir taip pat kubelių prigaminau su variacijomis taškelių tema. Tik turiu idėją iš jų kaklo papuošalą pagaminti. Vienas vakaras jau praėjo, įvairiais būdais bandant juos suverti, vis neišeidavo taip, kad man pačiai patiktų. Ech, ateis tikiuosi gera idėja greitai. O jei ne, čia įkelsiu nuotrauką ir prašysiu pafantazuoti ką jūs su krūva kubelių padarytumėt ax.gif .
Atsakyti
Minesota - galvojau galvojau apie tavo kempiniuka, man atrode kad kazkas labai sudetingo. sedau, pabandziau, tai atsipuciau, kad ne taip jau ten sunku biggrin.gif
palik kubelius kol kas - mintys pacios ateis wink.gif nes man paprastai save prievartaujant nieko gero neiseina wink.gif
Atsakyti
Sunku tikrai nėra drinks_cheers.gif . Tik laiko ir kantrybės reikia. Ypač prie veido ilgai kapsčiausi, kol išraišką tinkamą išgavau. Ir čia įgūdžių ir patirties reikia, ranką atmušti, kaip sakoma smile.gif .

Atsakyti
Dekui uz patarimus ievusha, 4u.gif gal reiks nusipirkti spec. vielutes ir tu spaustuku. Maciau Kaune parduotuveje yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aura2005: 25 spalio 2006 - 11:47
Kazi, ar karoliams sukti zaliasis muilas tinka??? g.gif
Atsakyti
tai galvoji karoliam vienas muilas, kilimeliam kitas muilas, suktinukam trecias muilas, gelytem ketvirtas laugh.gif aisku tinka, jei aplamai velia tai ir tinka biggrin.gif
Atsakyti
aciu begu daryti, beje o ji reiktu praskiesti kaip prasyta ant to kibiriuko su muilo?
Atsakyti
bandyk ir taip ir taip......busi pirmoji isbandziusi wink.gif
Atsakyti
linada darbeliai nuostabūs thumbup.gif wub.gif . Aš irgi kai vėlaiu meškutį, vėliau purią vilną, tai man ilgai baksnojosi blush2.gif ir nelabai jau gražiai gavos doh.gif .
Gydyk savo beibiuką user posted image 4u.gif
Atsakyti