Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(makalaika @ 2006 10 24, 23:00)
sveikos, as labai noriu ismokt velti ar yra vedami kursai klaipedoje? padariau uzklausima ir kitoj temoj tai laukiu atsakymo is visu pusiu kad tik greiciau ismokt.
o gal tai imanoma ismokt is tiesiog su jumis bendraujant?  blush2.gif  nuo ko reik pradet ir ka reik turet? nora ir uzsidegima turiu  lotuliukas.gif

Sveika 4u.gif
smagu, kad vis auga susidomėjimas veltiniu, tik va pastebėjau (ne tik šiame forume , tiesa), kad vis klausiama tas pats per tą patį ... Aš pati velti išmokau skaitydama internete , internete susiradau ir iš kur nusipirkti reikiamų dalykų vėlimui (visa tai buvo prieš kokius metus) ir tikrai "užsidegimas" buvo (kaip ir Jūs sakote), tai ir sėdėdavau prie kompo per naktis skaitydama . O dabar čia pat tiek pridiskutuota ir prirašyta apie visas technikas apie kursus (kursų temoje mačiau, kad Klaipėdoje galima užsirašyti į kursus Janonio g-vėje esančiuose "Veltinio namuose" ), kad net ir nakties nereikia- tik imk ir paskaityk , tuo labiau, jei jau toks noras begalinis yra. Juk forumas ir yra tam, kad parašytos žinutės išlieka ilgą laiką , o ne tam , kad plepėti apie tą patį vis...
Turbūt nelabai draugiškai tas mano postas atrodo, tiesiog keista, kad taip be galo norint išmokti , tingisi truputį pavartyti senesnes veltinio temas...
Atsakyti
Belkaa, labai patiko tavo tigriukas ir idėja laikrodžio apyrankei. Tik laikrodis yra senas, o apyrankė balta / žydra romantiško stiliaus, t.y. man stilius nedera. Aš daryčiau apyrankę ne romantišką, o retro stiliaus mirksiukas.gif . Čia tikrai ne kritika, o tik mano nuomonė, gal pasinaudosi, kai ši apyrankė pabos ir gaminsi naują 4u.gif .

Dėl pasikartojančių klausimų sutinku su Magic drinks_cheers.gif . Būna, kad atsakymas į klausimą yra tos pačios temos prieš tai buvusiame puslapyje. Naujokėms patogu gauti atsakymą iš karto, tačiau toms kurios pastoviai temą seka, tai schmoll.gif . Kai aš mokiausi, visą bent kiek sudominusią informaciją kopijuodavausi į atskirą failą, po to spausdindavau. Turiu visą aplanką sukaupusi ir nereikia iš naujo klausinėti to, kas jau buvo kalbėta. 4u.gif
Atsakyti
Diva, tu tikra tapukų virtuozė, tavo pavyzdys užkrečiamas. Čia mano vakarykštis triūsas. ax.gif Truputį tik su dydžiais dar neišsiaiškinau. g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2006 10 25, 00:00)
sveikos, as labai noriu ismokt velti ar yra vedami kursai klaipedoje? padariau uzklausima ir kitoj temoj tai laukiu atsakymo is visu pusiu kad tik greiciau ismokt.
o gal tai imanoma ismokt is tiesiog su jumis bendraujant?  blush2.gif  nuo ko reik pradet ir ka reik turet? nora ir uzsidegima turiu  lotuliukas.gif

http://www.supermama...howtopic=123544
Atsakyti
Sveikutes,

As velgi su savo ikyriais klausimais. Na, bet neturiu ka daugiau paklausti g.gif Veliu pusseseriai karoliukus dovanu, nusipirkau silikoninio siulo juos suverti. O kaip reiketu pritaisyti uzsegima ant to siulo. Daryti jureiviska mazga, ar daug kartu primazgioti?O mazga galima paslepti po karoliuku, maciau yra specialiu pirkti paslepimui. Patarkit! Savaitgali reiks jau dovanoti karolius.O jei blogai uzrisiu siula, gali pamesti dovana. schmoll.gif
Atsakyti
Oj jus saunuoles, sitiek privelusios ir ikvepimo nestingancios.. 4u.gif
as tai savaitgali istaikius laisvesne valandele sege adatom bandziau velti. na bet niekaip nesigavo tai, ka sugalvojau. doh.gif galu gale susinervinusi subadziau visus iskilimus ir gavau paprasta balta blyna lotuliukas.gif nezinau, ka su juo dabar daryt reikes, bet ka nors sugalvosiu smile.gif
neturiu pastaruoju metu ikvepimo veltiniui.. schmoll.gif tai apsiemiau megzti draugei pirstinytes. kazkaip labiau sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 10 25, 11:03)
Oj jus saunuoles, sitiek privelusios ir ikvepimo nestingancios.. 4u.gif
as tai savaitgali istaikius laisvesne valandele sege adatom bandziau velti. na bet niekaip nesigavo tai, ka sugalvojau.  doh.gif  galu gale susinervinusi subadziau visus iskilimus ir gavau paprasta balta blyna lotuliukas.gif  nezinau, ka su juo dabar daryt reikes, bet ka nors sugalvosiu smile.gif
neturiu pastaruoju metu ikvepimo veltiniui..  schmoll.gif tai apsiemiau megzti draugei pirstinytes. kazkaip labiau sekasi rolleyes.gif

Aš nesėkmių atveju nukišu nepavykusį darbą giliai giliai į spintą, o grįžu prie jo kai nervai aprimsta, po keleto dienų mažiausiai. Kitą sykį palik sagę tokią kokia yra, kai nervai aprims gal visai graži ji tau atrodys mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 25, 08:49)
Diva, tu tikra tapukų virtuozė, tavo pavyzdys užkrečiamas. Čia mano vakarykštis triūsas.  ax.gif  Truputį tik su dydžiais dar neišsiaiškinau.  g.gif

labai faini tapukai thumbup.gif

O cia mano pirmieji blynai:
1. Gelyte
user posted image
ir 2. Karoliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 10 23, 17:35)
nu kokie dar 'angelu shablonai'? lotuliukas.gif  gi adatom velta...
man tai ievuschkos angelas pats pachiausias  wub.gif ...vis paziuriu ir pamastau,kad ir man angelo reik  smile.gif  imetu dar visoms pasiziuret (tikiuosi, ievuschka nesupyks unsure.gif )...kaledos arteja....gal tikrai angelu daugiau reiketu? tongue.gif

Niu labai malionu... ax.gif

QUOTE(Jūružė @ 2006 10 25, 08:49)
Diva, tu tikra tapukų virtuozė, tavo pavyzdys užkrečiamas. Čia mano vakarykštis triūsas.  ax.gif  Truputį tik su dydžiais dar neišsiaiškinau.  g.gif

Kokios fainulkos!!! O forma kokia rafinuota, su visais išlinkimais,užrietimais biggrin.gif įdomu būtų ir pačiupinėti lotuliukas.gif

QUOTE(Aura2005 @ 2006 10 25, 09:30)
Sveikutes,

As velgi su savo ikyriais klausimais. Na, bet neturiu ka daugiau paklausti g.gif Veliu pusseseriai karoliukus dovanu, nusipirkau silikoninio siulo juos suverti. O kaip reiketu pritaisyti uzsegima ant to siulo. Daryti jureiviska mazga, ar daug kartu primazgioti?O mazga galima paslepti po karoliuku, maciau yra specialiu pirkti paslepimui. Patarkit! Savaitgali reiks jau dovanoti karolius.O jei blogai uzrisiu siula, gali pamesti dovana. schmoll.gif

Aš savo pora karolių vėriau ant spec.vielutės (pirkau Rankdarbiai.com), tai galus užspaudžiau tam skirtais sidabriniais spaustukais,tokiais kaip karoliukai.O silikoninis siūlas? Gal užrišk mazgą ir galą uždegink, kaip kad valas gerai lydosi - susidaro toks guzelis-niekada neiširs.O jį jau galima būtų paslėpti po karoliuku.Na, bet reiktų išbandyti pirmiausia pakaitint to siūlo galą. Gal kas geresnę idėją pames g.gif
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2006 10 25, 10:23)
labai faini tapukai thumbup.gif

[color=blue]O cia mano pirmieji blynai:
1. Gelyte
ir 2. Karoliai

Pirmieji - ir neprisvilę .Šaunuolė 4u.gif
Tai kaip gi pritvirtinai centrinio karoliuko pailgus papuošimus?

Patarimas: fotografuok ant vienspalvio fono ir geriau be blico, labiau išryškės darbeliai!
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 10 25, 01:16)
Sveika  4u.gif
smagu, kad vis auga susidomėjimas veltiniu, tik va pastebėjau (ne tik šiame forume , tiesa), kad vis klausiama tas pats per tą patį ... Aš pati velti išmokau skaitydama internete , internete susiradau ir iš kur nusipirkti reikiamų dalykų vėlimui (visa tai buvo prieš kokius metus) ir tikrai "užsidegimas" buvo (kaip ir Jūs sakote), tai ir sėdėdavau prie kompo per naktis skaitydama . O dabar čia pat tiek pridiskutuota ir prirašyta apie visas technikas apie kursus (kursų temoje mačiau, kad Klaipėdoje galima užsirašyti į kursus Janonio g-vėje esančiuose "Veltinio namuose" ), kad net ir nakties nereikia- tik imk ir paskaityk , tuo labiau, jei jau toks noras begalinis yra. Juk forumas ir yra tam, kad parašytos žinutės išlieka ilgą laiką , o ne tam , kad plepėti apie tą patį vis...
Turbūt nelabai draugiškai tas mano postas atrodo, tiesiog keista, kad taip be galo norint išmokti , tingisi truputį pavartyti senesnes veltinio temas...

ai kiek fainu darbeliu pasipyle..smile.gif

Magic drinks_cheers.gif Man irgi kartais nervai nelaiko skaityti klausima, atsakymas i kuri praeitam puslapy. as irgi savo laiku susiradau visas veltinio temas ir ne tik sm ir viska perskaiciau nuo pradzios iki galo.. ir tikrai daug atsakymu suradau.. o jei jau per jas visas nerasit- tai galima ir paklausti..smile.gif) nes kasdien atsakineti i ta pati klausima- tikrai be rysio. o ir tema siukslinama..smile.gif))

del baciuku ikvepimo- malonu, kad ikvepiu.. ir vis juos veliu ir veliu ir veliu

Labai faini gavosi, Juruze:)))
Atsakyti
prisiuvau su zylka biggrin.gif [COLOR=green] Aciu uz patarimus aciuks.gif
Atsakyti
user posted image sveikos avies plaukuciu megejos biggrin.gif pagavo mane ciongas adatelem. prisispoksojau grozybiu, sakau reik bandyt ir stai ko pribandziau (gi rupi dziaugsmu pasidalinti biggrin.gif )
user posted image

user posted image

user posted image
vyras jau kubika uzsisake kad i masina padaryciau, sake kabinsis - tai didziausias mano darbo ivertinimas cool.gif
ir istiesu nustebau kad labai greitai viskas vyksta, tik - reikia pries badant labai standziai suvynioti norima forma mazdaug, tada greitai viskas sukimba ir gaunasi tikrai kietas gaminukas. anksciau as kazkaip puria vilna veldavau - kankyne, nes labai letas procesas.
antra - as veliau ant putoplasto, ne kempines - mazesne rizika isibesti pirsta, kadangi jis storas, tai ir stalo adatele nepasiekia smile.gif tvirtas pagrindas - tai kontroliuoti kazkaip procesa gali, galu gale man pasirode, kad maziau vilnele sulenda i ji, ir maziau susinesioja, nes kempine tuoj apsivelia ir issipasioja. tai va, atradimai mano vakar dienos meditaciju smile.gif
nespeju as cia visu darbstuolyciu girti user posted image, tik va pagalvojau, kaip po metu musu tema atrodys: veltinio skulpturos tikriausiai bus. nes pries metus visos apie burbuliukus tik tekalbejom.
gaila kad beibiukas mano susirgo user posted image , visa diena pranesiojus nebesinori nei adatos, nei muilo, nei vilnos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 25 spalio 2006 - 10:03