Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Runciuke @ 2006 10 24, 13:04)
O kur ta Monos galerija ? Koks adresas ?
Aš Kaune būnu gana dažnai, bet gerai nežinau KUR KAS....pvz. kažkada bandžiau ABC parduotuvės ieškot, tai kažkur nublūdijau, bet turėjau mažai laiko, tai nutraukiau paieškas......

Ji Laisvės alėjoje...reiktų eiti nuo fontano link Soboro, būtų kairėje. Ji šalia gintaro parduotuvės. Mickevičiaus gatvės nereiktų pereiti.
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 24, 14:02)
Ji Laisvės alėjoje...reiktų eiti nuo fontano link Soboro, būtų kairėje. Ji šalia gintaro parduotuvės. Mickevičiaus gatvės nereiktų pereiti.

Ačiū.
Ką tik Delfyje perskaičiau apie šią galeriją, apie jos įkūrimą, apie tai, kaip ten mamytės ir kitos neprofesionalės gali parduoti savo rankdarbius....tikrai labai šauni idėja...
Atsakyti
Sveikutės, mano naujas darbelis:

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Geras straipsniukas Delfyje apie "Monos" galeriją ir jos įkūrėją.

http://www.delfi.lt/...php?id=11031273

Kuo geriausios sėkmės Monikai!
Atsakyti
Įdomus straipsnis thumbup.gif o ne mamos kažin ar gali darbelius pasiūlyti? blush2.gif Reiks dar kada užeit paveizėt lotuliukas.gif
Atsakyti
klausimelis kaunietems.... blush2.gif kadangi esu is vilniau jauciamas DIDELIS vilnos trukumas o tixliau sluoksnos (padiroso karsinio nepernesu nes man jis TAIP ZIAURIAI grauzia...) taigi jei kasnors isi kaunieciu lankotes ABC parduotuveje gal zinote ar yra ten pardavinejama sluoksnos po 1kg? blush2.gif kazkaip atsibodo rinktis viena ar kelias spalvas is daugybes nuostabiu todel sumaniau galbut pati siek tiek pazidazyti jos.... ir dar vienas kalsimelis butu toks... ar sluoksna dazosi taip pat gerai kaip ir karsinys? unsure.gif nes kazkaip jei rankdarbiai.com yra tik balta sluokna tai gal cia kazkas su dazymusi blogai?c blink.gif
Atsakyti
Iš kur čia ištraukėt, kad rankdarbiai.com tik baltos sluoksnos turi??? schmoll.gif Paskutiniu metu kiek pirkau visokiausių spalvų - tiek vis sluoksna būdavo...
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 10 24, 15:48)
Kuo geriausios sėkmės Monikai!

Labai aciu wub.gif Jei ne jus, tai taip ir nebuciau suzinojus apie straipsni delfyje blush2.gif
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 24, 16:25)
  o ne mamos kažin ar gali darbelius pasiūlyti?  blush2.gif 

Tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 10 23, 21:18)
BELKAA, labai simpatiskas ir mielas tigriukas. Ar ilgai tu ji velei?
Taip, tie kvietkelei su uodegom, tai dirzai ax.gif

tigriuka neilgai teveliau,negaliu tiksliai pasakyt, nes ne vienu prisedimu dirbau;) cia nedidukas "maketas", jau esu pradejus didesni toki katina, tik nezinau kada baigsiu blush2.gif
o cia prisiziurejau jusu darbu ir sugalvojau laikrodziui apyranke atsinaujinti smile.gif budavao nerta, rista, siuta, bet velta dar nebuvo smile.gif tik laikrodis jau nusidevejes wink.gif
dar norejau paklausti is kur jus perkate uzsegimus karoliams? nes as kiek ziurejau rankdarbiai.com, tai ten brangu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 10 24, 15:10)
Sveikutės, mano naujas darbelis:

QUOTE(belkaa @ 2006 10 24, 22:18)
tigriuka neilgai teveliau,negaliu tiksliai pasakyt, nes ne vienu prisedimu dirbau;) cia nedidukas "maketas", jau esu pradejus didesni toki katina, tik nezinau kada baigsiu  blush2.gif
o cia prisiziurejau jusu darbu ir sugalvojau laikrodziui apyranke atsinaujinti smile.gif budavao nerta, rista, siuta, bet velta dar nebuvo smile.gif tik laikrodis jau nusidevejes wink.gif
dar norejau paklausti is kur jus perkate uzsegimus karoliams? nes as kiek ziurejau rankdarbiai.com, tai ten brangu.

Labai grazus darbeliai, tuoj ir as savo ikelsiu
Atsakyti
sveikos, as labai noriu ismokt velti ar yra vedami kursai klaipedoje? padariau uzklausima ir kitoj temoj tai laukiu atsakymo is visu pusiu kad tik greiciau ismokt.
o gal tai imanoma ismokt is tiesiog su jumis bendraujant? blush2.gif nuo ko reik pradet ir ka reik turet? nora ir uzsidegima turiu lotuliukas.gif
Atsakyti