Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(VITA_V @ 2006 10 23, 20:35)
Oj, geriau neklauskit.. vaiko kankinimas doh.gif nenoriu net prisiminti  scare.gif

Niu kai gražu wub.gif wub.gif akoks gražuolis modeliukas ,o kostiumelis atrodo fantastiškai.....
P.S. Mūsiškė ir pražliumbė visą krikštą doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 23, 22:35)
Oj, geriau neklauskit.. vaiko kankinimas doh.gif nenoriu net prisiminti  scare.gif

Stai keleta nuotrauku kol neprasidejo "procedura", paskui visose nuotraukose vaikas su asarom doh.gif Tik kokybe bloga, tamsu baznycioj buvo..

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Belkaa, labai grazus tigriukas thumbup.gif

Sparneliu bereikia thumbup.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, Diva;) kaip mūsų sarafanas?
Atsakyti
labas rytas:)
sarafanas dar mintyse..smile.gif))))
bet nepamirstas:))

Vita_V- labai fainai modeliukas atrode..o kepure kokia.. su mazgiuku:)))
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ogi buvau Monos galerijoj (tikiuos takia) Kaune..kiek grožybių mačiau..vienus rankdarbius jau buvau mačius forume, bet realiai daug įspūdingiau atrodo... wow...neatsigaunu nuo pamatyto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 24, 09:50)

Vita_V- labai fainai modeliukas atrode..o kepure kokia.. su mazgiuku:)))

Aciu, Diva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2006 10 23, 21:40)
siandien buvau ukmerges senukuose, tai nieko neradau:(

Tikrai yra. Plėvelės reikia ieškot sodo reikmenų skyriuje. Ten daug įvairiausių plėvelių yra, kurias atmatuoja salės darbuotojai.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 24, 08:50)

Svarbu,kad nepamištas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieninė @ 2006 10 24, 12:05)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  ogi buvau Monos galerijoj (tikiuos takia) Kaune..kiek grožybių mačiau..vienus rankdarbius jau buvau mačius forume, bet realiai daug įspūdingiau atrodo... wow...neatsigaunu nuo pamatyto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kur ta Monos galerija ? Koks adresas ?
Aš Kaune būnu gana dažnai, bet gerai nežinau KUR KAS....pvz. kažkada bandžiau ABC parduotuvės ieškot, tai kažkur nublūdijau, bet turėjau mažai laiko, tai nutraukiau paieškas......
Atsakyti
Ar kas pirkote ir vėlėte su šilku? Kaip suprantu jis tinkamas dekoracijoms. Ar gerai prisivelia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 24, 13:16)
Ar kas pirkote ir vėlėte su šilku? Kaip suprantu jis tinkamas dekoracijoms. Ar gerai prisivelia?  g.gif

su silko pluostu?
as veliu- t.y. naudoju dekorui. Man labai patinka. gaunasi siek tiek blizgesiuko ir graziai subanguoja:)
Atsakyti