Na merginos nuostabus darbai visu net neisvardinsiu
karoliai Vita_V kaip visada su skoniu ir savitu cinkeliu
Batukai iki keliu karoliai su kailiu ir paprastuciai visada prie visko
O as nuo ryto su rankine kankinuosi, jau viska skauda.... nuo 9 ryto iki 17 val.... atidirbau kaip darbo diena Vaiva sedejo vonios kedute, gerai, kad dar pagalbos namuose yra
Aciu Ievushka, einu viena dali drekinti nes viena palikau sumuiluota, o kita ant gyvatuko uzmeciau, einu irgi slapinti Beje, visai gaunasi ir geriau nei tikejausi, tas slepetes pasiliksiu sakiau nuotaikos praskaidrinimui Kitam meet'e praskaidrinsiu ir jums
Taip, angelas veltas adatomis, jokiu sablonu
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 23, 16:21)
Larina - gražu,ypač gėlės su ilgomis "uodegytėmis". Gal čia diržai ar šiaip papuošimai?
Aciu... taip cia dirziukai...
Ai kiek cia groziu privelete:)
Vita_V- tai o kaip gi krikstynos praejo? Kur zadetosios modeliuko apvilkto i veltinuka foto?
Vita_V- tai o kaip gi krikstynos praejo? Kur zadetosios modeliuko apvilkto i veltinuka foto?
merginos, jusu visu darbeliai nuostabus, pagyrimu verta kiekviena
as nespeju vytis jus taip greitai dirbate
larina, ar ten gelytes su virvelemis gal dirzai? labai sauniai atrodo.
o as kol kas tik gelyte nauja ir tigriuka padarius esu
as nespeju vytis jus taip greitai dirbate
larina, ar ten gelytes su virvelemis gal dirzai? labai sauniai atrodo.
o as kol kas tik gelyte nauja ir tigriuka padarius esu
o kox tigriukas
Oi, koks simpatiškas tigriukas ir gėlytė labai graži.
Sveikutes,
as naujoke vilimo reikale.Ar galetu man kas pasakyti, kur galima butu gauti bambukiniu padeklu arba pleveles su burbuliukais, naudoti velimui pagrinda?
Noriu pasidaryti sau karolius, ir ar jei isvis butini karoliams daryti?
Ir dar koki muila, be to vadinamo zaliojo galima butu naudoti, kad alergijos nepultu?Feiriui as alergiska:(
as naujoke vilimo reikale.Ar galetu man kas pasakyti, kur galima butu gauti bambukiniu padeklu arba pleveles su burbuliukais, naudoti velimui pagrinda?
Ir dar koki muila, be to vadinamo zaliojo galima butu naudoti, kad alergijos nepultu?Feiriui as alergiska:(
QUOTE(fainute25 @ 2006 10 23, 21:28)
Sveikutes,
ir plėvelės ir kilimėlių gali rast senukuose
žiūrint kokius karolius nori. jei iš paprastų bumbuliukų tai nebūtina - galima ir tarp rankų.
muilą gali ir paprastą arba ūkišką naudoti.
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 23, 18:37)
Ai kiek cia groziu privelete:)
Oj, geriau neklauskit.. vaiko kankinimas nenoriu net prisiminti
Stai keleta nuotrauku kol neprasidejo "procedura", paskui visose nuotraukose vaikas su asarom Tik kokybe bloga, tamsu baznycioj buvo..
Papildyta:
Belkaa, labai grazus tigriukas
siandien buvau ukmerges senukuose, tai nieko neradau:(