Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Na merginos nuostabus darbai thumbup.gif visu net neisvardinsiu bigsmile.gif
karoliai Vita_V kaip visada su skoniu ir savitu cinkeliu smile.gif
Batukai iki keliu thumbup.gif karoliai su kailiu ir paprastuciai visada prie visko thumbup.gif
O as nuo ryto su rankine kankinuosi, jau viska skauda.... nuo 9 ryto iki 17 val.... atidirbau kaip darbo diena smile.gif Vaiva sedejo vonios kedute, gerai, kad dar pagalbos namuose yra smile.gif
Aciu Ievushka, einu viena dali drekinti nes viena palikau sumuiluota, o kita ant gyvatuko uzmeciau, einu irgi slapinti smile.gif Beje, visai gaunasi ir geriau nei tikejausi, tas slepetes pasiliksiu sakiau nuotaikos praskaidrinimui lotuliukas.gif Kitam meet'e praskaidrinsiu ir jums tongue.gif
Atsakyti
Taip, angelas veltas adatomis, jokiu sablonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 23, 16:21)
Larina - gražu,ypač gėlės su ilgomis "uodegytėmis". Gal čia diržai ar šiaip papuošimai?

Aciu... taip cia dirziukai...
Atsakyti
Ai kiek cia groziu privelete:)

Vita_V- tai o kaip gi krikstynos praejo? Kur zadetosios modeliuko apvilkto i veltinuka foto?
Atsakyti
merginos, jusu visu darbeliai nuostabus, pagyrimu verta kiekviena thumbup.gif
as nespeju vytis wink.gif jus taip greitai dirbate wink.gif
larina, ar ten gelytes su virvelemis gal dirzai? labai sauniai atrodo.
o as kol kas tik gelyte nauja ir tigriuka padarius esu smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
o kox tigriukas thumbup.gif
Atsakyti
BELKAA, labai simpatiskas ir mielas tigriukas. Ar ilgai tu ji velei?
Taip, tie kvietkelei su uodegom, tai dirzai ax.gif
Atsakyti
Oi, koks simpatiškas tigriukas ir gėlytė labai graži. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as naujoke vilimo reikale.Ar galetu man kas pasakyti, kur galima butu gauti bambukiniu padeklu arba pleveles su burbuliukais, naudoti velimui pagrinda?

Noriu pasidaryti sau karolius, ir ar jei isvis butini karoliams daryti?

Ir dar koki muila, be to vadinamo zaliojo galima butu naudoti, kad alergijos nepultu?Feiriui as alergiska:(
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2006 10 23, 21:28)
Sveikutes,
as naujoke vilimo reikale.Ar galetu man kas pasakyti, kur galima butu gauti bambukiniu padeklu arba pleveles su burbuliukais, naudoti velimui pagrinda?

Noriu pasidaryti sau karolius, ir ar jei isvis butini karoliams daryti?

Ir dar koki muila, be to vadinamo zaliojo galima butu naudoti, kad alergijos nepultu?Feiriui as alergiska:(

ir plėvelės ir kilimėlių gali rast senukuose

žiūrint kokius karolius nori. jei iš paprastų bumbuliukų tai nebūtina - galima ir tarp rankų.

muilą gali ir paprastą arba ūkišką naudoti.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 23, 18:37)
Ai kiek cia groziu privelete:)

Vita_V- tai o kaip gi krikstynos praejo? Kur zadetosios modeliuko apvilkto i veltinuka foto?

Oj, geriau neklauskit.. vaiko kankinimas doh.gif nenoriu net prisiminti scare.gif

Stai keleta nuotrauku kol neprasidejo "procedura", paskui visose nuotraukose vaikas su asarom doh.gif Tik kokybe bloga, tamsu baznycioj buvo..

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Belkaa, labai grazus tigriukas thumbup.gif
Atsakyti
siandien buvau ukmerges senukuose, tai nieko neradau:(
Atsakyti