Ir aš įdėsiu savo paprastučius karolius.
[/IMG]
Mano savaitgalinis darbas. Šalikėlis
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 23, 13:23)
Oi, koks gražus.
"Raudonoji šalna"
Jūruže
Gabimik paprastučiai bet meilučiai
Jūruže
Gabimik paprastučiai bet meilučiai
Senei jau buvau jusu temeleje ir likau suzaveta. tiksliau net neturiu zodziu, kaip isreiksti dideli susizavejima visu darbeliais. man iki jusu dar sviecia, o sviecia. Beto ir nofotkint nemoku, kad perteikti visa darbeliu grozi. nuiotraukos tokios issilieje gaunasi. Gal fotikas labai prastas
Idesiu vistiek parodyti savo darbelius, nors visas grozis lieka uz kadro...
Papildyta:
dar bandau keleta ideti darbeliu
Idesiu vistiek parodyti savo darbelius, nors visas grozis lieka uz kadro...
Papildyta:
dar bandau keleta ideti darbeliu
Doseth,
žvilgtelėjau į nuorodą "Doseth veltinis". Kai kurių darbų buvau nemačiusi. O jie iš tiesų nuostabūs!!!! Visi puikūs!!! Esi apdovanota puikiu skoniu ir fantazija.
žvilgtelėjau į nuorodą "Doseth veltinis". Kai kurių darbų buvau nemačiusi. O jie iš tiesų nuostabūs!!!! Visi puikūs!!! Esi apdovanota puikiu skoniu ir fantazija.
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 17, 17:15)
Angeliukas:
Si kart nepavyko graziai nufotografuoti, naturoj jis man daug grazesnis
Si kart nepavyko graziai nufotografuoti, naturoj jis man daug grazesnis
Ir kaip toki grožį padaryti? Ar čia pagal šablonus ar kaip?
Vita V., O man parūpo, kaip tu tokią šukuoseną angelui padarei?
ooo taip jeigu jau yra kokiu sablonu ar ko tam angelui tai prasau pasidalink, jis sakyciau tobulas :>
Larina - gražu,ypač gėlės su ilgomis "uodegytėmis". Gal čia diržai ar šiaip papuošimai?
nu kokie dar 'angelu shablonai'? gi adatom velta...
man tai ievuschkos angelas pats pachiausias ...vis paziuriu ir pamastau,kad ir man angelo reik imetu dar visoms pasiziuret (tikiuosi, ievuschka nesupyks )...kaledos arteja....gal tikrai angelu daugiau reiketu?
man tai ievuschkos angelas pats pachiausias ...vis paziuriu ir pamastau,kad ir man angelo reik imetu dar visoms pasiziuret (tikiuosi, ievuschka nesupyks )...kaledos arteja....gal tikrai angelu daugiau reiketu?