Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Ir aš įdėsiu savo paprastučius karolius. blush2.gif

user posted image[/IMG]
Atsakyti
Mano savaitgalinis darbas. Šalikėlis ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2006 10 23, 13:23)
Mano savaitgalinis darbas. Šalikėlis  ax.gif

user posted image

user posted image

Oi, koks gražus. biggrin.gif
Atsakyti
"Raudonoji šalna"

user posted image

Jūruže thumbup.gif

Gabimik paprastučiai bet meilučiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 23 spalio 2006 - 12:46
user posted imageSenei jau buvau jusu temeleje ir likau suzaveta. tiksliau net neturiu zodziu, kaip isreiksti dideli susizavejima visu darbeliais. man iki jusu dar sviecia, o sviecia. Beto ir nofotkint nemoku, kad perteikti visa darbeliu grozi. nuiotraukos tokios issilieje gaunasi. Gal fotikas labai prastas g.gif
Idesiu vistiek parodyti savo darbelius, nors visas grozis lieka uz kadro... verysad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
dar bandau keleta ideti darbeliu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Doseth,
žvilgtelėjau į nuorodą "Doseth veltinis". Kai kurių darbų buvau nemačiusi. O jie iš tiesų nuostabūs!!!! Visi puikūs!!! wub.gif Esi apdovanota puikiu skoniu ir fantazija.
Atsakyti
na va o as vakar baigiau velti savo darbeli... esu tik pradedancioji todel jis lb paprastas taciau geriau toks negu nieko... kadangi negaliu dar foto idet taigi ismeniu nuoroda... spauskite cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 10 17, 17:15)
Angeliukas:

user posted image

user posted image

user posted image

Si kart nepavyko graziai nufotografuoti, naturoj jis man daug grazesnis blush2.gif

Ir kaip toki grožį padaryti? thumbup.gif wub.gif Ar čia pagal šablonus ar kaip? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Vita V., O man parūpo, kaip tu tokią šukuoseną angelui padarei? ax.gif

Atsakyti
ooo taip jeigu jau yra kokiu sablonu ar ko tam angelui tai prasau pasidalink, jis sakyciau tobulas :>
Atsakyti
Larina - gražu,ypač gėlės su ilgomis "uodegytėmis". Gal čia diržai ar šiaip papuošimai?
Atsakyti
nu kokie dar 'angelu shablonai'? lotuliukas.gif gi adatom velta...
man tai ievuschkos angelas pats pachiausias wub.gif ...vis paziuriu ir pamastau,kad ir man angelo reik smile.gif imetu dar visoms pasiziuret (tikiuosi, ievuschka nesupyks unsure.gif )...kaledos arteja....gal tikrai angelu daugiau reiketu? tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 23 spalio 2006 - 16:34