Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Heiki Heiki - na va kaip gražu, ir batukai puikuojasi (Įdomu,kokiam žmogučiui jie skrti), it tašiukas tikrai puikus, gėlių dekoracijos - thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2006 10 23, 09:12)
O cia mano tongue.gif Zinau kad papuosaliukai nusibode bet vat uzstrigau butent ties jais tongue.gif Didesni darbai ateiciai atideti.

Visai nenusibodę schmoll.gif !!!!!!!! Jų kaip tik trūksta smile.gif
Simpatulkos tavo "tigriukai" !!!
Atsakyti
Apskritai iš kur toks naujas įsitikinimas atsirado, kad papuošalai tai nerimtas veltinio darbas ar neaukštas lygis ir nusibodę? Nesutinku schmoll.gif .
Atsakyti
Heiki, saunus batukai 4u.gif O man niekaip nepavyksta doh.gif Mano kleckui sala kojytes, o jau antras tapkytes sugadinau ir vis tos pacios klaidos; blogai susikabina tie 2 sluoksniai.Susiradau tapkuciu iskarpa forume, apdeliojau ja vilna, pirma sluoksni apvertus graziai uzlanksciau krastelius ant iskarpos, ant jo dejau 2 sluoksni suslapinau, ismulinau ir voliojau kilimelyje.Antrus batukus bandziau rankomis velti, be kilimelio, nepavyko g.gif Patarkit, man tie du sluoksniai nesusijungia slidineje ir veliant issiskiria verysad.gif
Atsakyti
man jau kaip malda kasrytine -atalekiu pirmiausia cia laugh.gif ir nustebau radus ir rytoi net nauju, graziu darbeliu thumbup.gif: o as sugriesijau ir vakar 22.00 miegot nuejau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 10 23, 08:12)
Heiki heiki bent jau man tai grazus tavo rankinukas wink.gif

O cia mano tongue.gif Zinau kad papuosaliukai nusibode bet vat uzstrigau butent ties jais tongue.gif Didesni darbai ateiciai atideti.
user posted image

Dėkui blush2.gif
O karoliai visai nenusibodę ir labai gražūs wub.gif thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(ievuschka @ 2006 10 23, 08:21)
Heiki Heiki - na va kaip gražu, ir batukai puikuojasi (Įdomu,kokiam žmogučiui jie skrti), it tašiukas tikrai puikus, gėlių dekoracijos -  thumbup.gif

Ačiū ax.gif Tikiuosi ir šeimininkėms patiks rolleyes.gif
O batukai tai mažai mergytei wub.gif Gaila, kad ne mano (neturiu dar) verysad.gif

QUOTE(Aura2005 @ 2006 10 23, 08:32)
Heiki, saunus batukai 4u.gif O man niekaip nepavyksta doh.gif Mano kleckui sala kojytes, o jau antras tapkytes sugadinau ir vis tos pacios klaidos; blogai susikabina tie 2 sluoksniai.Susiradau tapkuciu iskarpa forume, apdeliojau ja vilna, pirma sluoksni apvertus graziai uzlanksciau krastelius ant iskarpos, ant jo dejau 2 sluoksni suslapinau, ismulinau ir voliojau kilimelyje.Antrus batukus bandziau rankomis velti, be kilimelio, nepavyko g.gif Patarkit, man tie du sluoksniai nesusijungia slidineje ir veliant issiskiria verysad.gif

Dėkui rolleyes.gif
O Tu tik po vieną sluoksnį dedi ant kiekvienos pusės? g.gif Aš tai po 2...
Gal nedaug labai užleidi "ant užlenkimo"? Ir antroj pusėj išdėliojus vilną ir sušlapinus irgi reikia apversti ir kraštelius užlankstyti (o gal taip ir darei tik neparašei? Tada nežinau....) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 23 spalio 2006 - 08:42
Įlendu į jūsų tarpą visada smalsumo vedama - pasigerėti jūsų darbais.Na, žodžių trūksta- jūs tokios ŠAUNUOLĖS.Tikros SUPERMAMOS.VISOMS KŪRYBINĖS SĖKMĖS IR KANTRYBĖS thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui Heiki, tongue.gif Vat 2 sluoksnio vilnos krastelius tai neuzlankstydavau blush2.gif Valio turesime siltus batukus rolleyes.gif lauksiu savaitgalio ir vel pabandysiu velti.
Atsakyti
smile.gif)) Labas rytas:))
Man irgi atrodo,kad cia sekta.. tik atsikelus, dar kavos nepagerus lekiu nosi ikisti- o gal kas ka parode..smile.gif nedaznai is pacio ryto atsiranda darbeliu..smile.gif
Heiki- grazu labai:) Tik as gal dar biski ikirpciau auliuke priekyje- taip gali buti sunku mergickai koja ikisti- na nebent jie minksti pas tave. O tai maniskiai kai kieti, tai as arba trumpesnius auliukus darau, arba juos istampau, kad platesni virsuj butu, arba ikerpu daugiau:)
cia siaip- pasimatuos mergaite ir matysit- o gal viskas gerai ir taip:)

Aura- as irgi skaiciau apie batukus- ir irgi neradau apie antrakart uzlankstyma. ir uzleisk geriau daugiau- nepagailek- tada maziau tikimybiu skyliu pridaryt. O as siaip slepetem dedu 3-4 sluoksnius. ir jos pas mane tokios tikrai veltinines-vailokines gaunasi..smile.gif na, dar nuo vilnos priklauso- spalvotos minkstesnes, baltos- kietesnes..smile.gif
Papildyta:
Heiki, o pala- cia ne ta tasyte, kuri turejo buti su rankena is rutuliuku? persigalvojai? ar kliente persigalvojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 23 spalio 2006 - 09:00
verysad.gif ...man gėda čia su tuo pačiu klausimu vėl.....bet gal kas žinot kokią nuorodą, kur būtų aiškiai pavaizduota (kaip sakoma dlia asoba tupych...) kaip privelti rankenas tašiukui....ypač šonuose ????????..................... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 23, 09:04)
smile.gif)) Labas rytas:))
Man irgi atrodo,kad cia sekta.. tik atsikelus, dar kavos nepagerus lekiu nosi ikisti- o gal kas ka parode..smile.gif nedaznai is pacio ryto atsiranda darbeliu..smile.gif
Heiki- grazu labai:) Tik as gal dar biski ikirpciau auliuke priekyje- taip gali buti sunku mergickai koja ikisti- na nebent jie minksti pas tave. O tai maniskiai kai kieti, tai as arba trumpesnius auliukus darau, arba juos istampau, kad platesni virsuj butu, arba ikerpu daugiau:)
cia siaip- pasimatuos mergaite ir matysit- o gal viskas gerai ir taip:)

Man rodos, kad turėtų įkišti.. g.gif Na, tikrai - pasimatuos ir matysim blush2.gif Kai neturiu savo leliuko, tai nėr ant ko pabandyt ir net neįsivaizduoju, kokia ta mažytė kojytė yra... Žinau tik kad pėdutės ilgis 9 cm ir viskas... ax.gif
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 23, 09:04)
Heiki, o pala- cia ne ta tasyte, kuri turejo buti su rankena is rutuliuku? persigalvojai? ar kliente persigalvojo?

Ne, čia ne ta pati ax.gif Tos bumbulinės dar niekaip nepradedu - vis laiko nėra doh.gif (labai prasta iš manęs pardavėja... gerai, kad nors klientės supratingos thumbup.gif ) Bet kitą savaitgalį, manau, padarysiu rolleyes.gif Ir dar kai ką darysiu kitą savaitgalį ax.gif Dabar nesakysiu tongue.gif Įdėsiu nuotrauką kai bus gatavas daiktas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Runciuke @ 2006 10 23, 09:45)
verysad.gif ...man gėda čia su tuo pačiu klausimu vėl.....bet gal kas žinot kokią nuorodą, kur būtų aiškiai pavaizduota (kaip sakoma dlia asoba tupych...) kaip privelti rankenas tašiukui....ypač šonuose ????????..................... doh.gif

Aš bent jau nuorodos tai nežinau schmoll.gif Bet jei niekas neras iki kito savaitgalio, tai tada aš pafotkinsiu darydama rankinę (kaip tik bus su viena rankena) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 23 spalio 2006 - 09:56
Labas rytas visoms mirksiukas.gif Na, jei karoliai dar nenusibodo, prasom lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=VITA_V,2006 10 23, 11:00]
Labas rytas visoms mirksiukas.gif Na, jei karoliai dar nenusibodo, prasom lotuliukas.gif

Labai gražu, gražios spalvos.....
Papildyta:
Tiesa, Diva, aš skaičiau, kad vis sprendi problemą dėl savo darbelių įpakavimo. Tai žinau vieną idėją, kad galima pasidaryti firminį savo spaudą (štampą), kuris galėtų būti kaip etiketė, su vardu, su logotipu, su kokiu nors piešinuku....būtų pakankamai didelis (pvz.koks 8x5 cm), čia fantazijos reikalas....Aišku, aš nežinau, kiek tai galėtų kainuoti, bet vieną kartą pasidarytum ir viskas, po to galėtum spausti kokiom tik nori spalvom....(arba pati gali pasidaryti ????.....) Įsivaizduoju, kad ant natūralaus rusvo popieriaus atrodytų visai natūraliai (arba ant tamsaus popieriaus šviesus atspaudas ir t.t.), kaip koks mini grafikos darbelis......
Atsakyti