Na va dar parodysiu:
dėklas telefonui
dar vienas magnetukas (iškeliauja į kitus namus )
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 22, 12:54)
Tep kad informuoju- nerado mano drauge ir siaures mieste senukuose to muilo. sake ir geliu ir sodo reikmenu skyriuose ziurejo. ir rado tik kur milteliuose su tabaku... Taip kad, saullute, jei netycia rasi- ir man galima prigriebti..)) Ir laukiam ziniu, kur dar Vilniuje galima jo isigyti..
Labai smalsu pabandyti..
Labai smalsu pabandyti..
O man šiandien vyras parnešė to žaliojo muilo iš Banginio Senukų, važiavo antifrizo pirkti ir užsakiau muilą.Praėjo kryžiaus kelius po gėlių ir sodo skyrius, o rado prie paprasčiausių muilų apatinėje lentynoje
Sakė - dar keli kibirėliai tikrai liko. Skubėkit!!!
Aurelia - kažkur nuskaičiau,kad veliant daiktą per kelias dienas geriausia neišdžiovint jo, o kaip tik sušlapint,uždengt plėvele, kitą dieną toliau velt ir t.t.
Papildyta:
Tapkute - magnetuks labai fainuks!!!
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 22, 22:13)
O man šiandien vyras parnešė to žaliojo muilo iš Banginio Senukų, važiavo antifrizo pirkti ir užsakiau muilą.Praėjo kryžiaus kelius po gėlių ir sodo skyrius, o rado prie paprasčiausių muilų apatinėje lentynoje
Aurelia - kažkur nuskaičiau,kad veliant daiktą per kelias dienas geriausia neišdžiovint jo, o kaip tik sušlapint,uždengt plėvele, kitą dieną toliau velt ir t.t.
Papildyta:
Papildyta:
nu va:0 te kaip cia dabar.. reiks vaziuot pirkt.. ))) tik ryt gaila neiseis:) Jei vaziuosit kas is artimu kaimynku- gal ir man kas prigriebtu..a?))
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 22, 22:20)
nu va:0 te kaip cia dabar.. reiks vaziuot pirkt.. ))) tik ryt gaila neiseis:) Jei vaziuosit kas is artimu kaimynku- gal ir man kas prigriebtu..a?))
as ryt busiu tik Ukmerges gtv... bandysiu i Statybu aleja uzlekti... jei ka Diva tau skambtelsiu juk kazka sutare esma
QUOTE(tokom @ 2006 10 22, 22:24)
as ryt busiu tik Ukmerges gtv... bandysiu i Statybu aleja uzlekti... jei ka Diva tau skambtelsiu juk kazka sutare esma
aha, sutare, bet ne rytdienai:) ryt mano brangusis grizta, tai pusdieni namus kuopsiu, kita pusdieni romantiskai leisim laika, tikiuosi:)))
Tai ne iki muilu bus:) Jei netycia rastum- buciau labai dekinga:)))O jau poryt lauksiu i svecius:)
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 22, 22:28)
aha, sutare, bet ne rytdienai:) ryt mano brangusis grizta, tai pusdieni namus kuopsiu, kita pusdieni romantiskai leisim laika, tikiuosi:)))
Tai ne iki muilu bus:) Jei netycia rastum- buciau labai dekinga:)))O jau poryt lauksiu i svecius:)
Aha... i man patinka....
Jei ka rasiu tai buuuuuuuuutinai paimsiu
Gabimik, tapkute, labai gražu
O čia mano "šedevrai"...
Čia ta rankinė, kuriai gėlių niekaip nemokėjau suvelt. Tai tiesiog iškarpiau ir prisiuvau... Pasakykit, kad nelabai baisiai atrodo...
O čia mano "šedevrai"...
Čia ta rankinė, kuriai gėlių niekaip nemokėjau suvelt. Tai tiesiog iškarpiau ir prisiuvau... Pasakykit, kad nelabai baisiai atrodo...
Taip ir maniau, kad per savaitgalį kelis puslapius priplepėsit , aš savaitgalį be interneto praleidau. Mano įspūdžiai iš meet'o patys geriausi, buvo labai smagu susitikti ir paplepėti. Nuotraukas labai įdomu būtų pamatyti, ypač ta, kur visų darbai ant stalo sudėti į krūvą turėtų įdomi būti .
Heiki, ridikiulis nuostabus
kadangi vėlime dar esu "tanki tundra" tai paskykit man, kai veliat ant šablono iš abiejų pusių, IŠ KO DAROTE ŠABLONUS
kadangi vėlime dar esu "tanki tundra" tai paskykit man, kai veliat ant šablono iš abiejų pusių, IŠ KO DAROTE ŠABLONUS
QUOTE(vvile @ 2006 10 23, 08:03)
Heiki, ridikiulis nuostabus
aciū
šabloną tai aš darau iš plėvelės
Labas rytas.
Doseth tavo geles fantastika !!!!
Heiki heiti bent jau man tai grazus tavo rankinukas
O cia mano Zinau kad papuosaliukai nusibode bet vat uzstrigau butent ties jais Didesni darbai ateiciai atideti.
Doseth tavo geles fantastika !!!!
Heiki heiti bent jau man tai grazus tavo rankinukas
O cia mano Zinau kad papuosaliukai nusibode bet vat uzstrigau butent ties jais Didesni darbai ateiciai atideti.