Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

o viena (linada) labai malonu butu, kad tiktu..smile.gif))a? Tai gal tada ji lai pasiulo valanda, kada jai labiausiai tiks..smile.gif))

O as prisitempiau siandien vilnos... ir dabar svajoju ka cia velsiu... turbut man jau priklausomybe nuo vilnos susiformavo.. Buna tokia priklausomybes forma, kazi..smile.gif))
Kelsey- pasiziurek musu praeitoj temoj, arba daug visko yra skelbimu skyrelyje kur parduoda rankdarbius:)
Papildyta:
Ievushka- tasike faina labai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 14, 22:06)
o viena (linada) labai malonu butu, kad tiktu..smile.gif))a? Tai gal tada ji lai pasiulo valanda, kada jai labiausiai tiks..smile.gif))

irnesakyk.gif oi nereikia......jei iseis, butinai atleksiu, neiseis....tai neiseis wink.gif
O as prisitempiau siandien vilnos... ir dabar svajoju ka cia velsiu... turbut man jau priklausomybe nuo vilnos susiformavo.. Buna tokia priklausomybes forma, kazi..smile.gif))

man priklausomybe gelem. vis idomu kas gausis hihihi.gif tai irgi keliu viena nauju bandymu user posted image - ant baltos vilnos pagrindo "padazyti kitom" ir gyslom pamarginti.
user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Fainos kvietkos.. o vat man kazkaip nera nei ideju nei noro kvietkas velt.. Nors paziureti grazu.. ir netgi labai...smile.gif)uztat drabuziai/batai/zaislai tai veza...smile.gif)))
Atsakyti
Niu, mergaitės, labai faini jūsų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gaila, kad Vilnius tiek tolokai, tai irgi atlėkčiau į susitikimą (žinoma jei priimtumėte) wub.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad priimtumėm wink.gif O gal vis dėlto atvažiuosi? wink.gif

Tai ievuschka įpareigojam susitarti dėl rezervavimo blush2.gif šeštadienį. Tik reikia dar dėl valandos nuspręsti. Ir dar iš trijų mergaičių (JulieTa, rožės arbatinyje ir Night) negavau patvirtinimo, ar gali šeštadienį dalyvauti.

Labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na o man i meet'a dar kazka sukonstruot reikia, mano normalus darbai amerikoj, nors klausimas ar juos ten kas suprato, siunciau dovanu blush2.gif ... mislinu dabar ka cia paradyt, turiu tik auskarus pirmuosius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 15 spalio 2006 - 09:27
QUOTE(tapkute @ 2006 10 14, 21:55)
Papildyta:
Beje, Tašė liuks!!! Labai gražios spalvos

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 14, 22:25)

ievuschka, tašė superinė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(*Diva* @ 2006 10 14, 23:06)
Papildyta:

Oi dėkui už jūsų pagyrimus!

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 15, 02:01)
Tai aišku, kad priimtumėm wink.gif O gal vis dėlto atvažiuosi? wink.gif

Tai ievuschka įpareigojam susitarti dėl rezervavimo blush2.gif šeštadienį. Tik reikia dar dėl valandos nuspręsti. Ir dar iš trijų mergaičių (JulieTa, rožės arbatinyje ir Night) negavau patvirtinimo, ar gali šeštadienį dalyvauti.

Labanakt visoms  4u.gif

Gerai,tai šiandien pat nubėgu ir išsiaiškinu viską dėl tos salytės. drinks_cheers.gif
Vakare parašysiu,ar išdegė idėja biggrin.gif

QUOTE(Aurelia @ 2006 10 15, 10:26)
Sveikutes  4u.gif  na o man i meet'a dar kazka sukonstruot reikia, mano normalus darbai amerikoj, nors klausimas ar juos ten kas suprato, siunciau dovanu  blush2.gif  ... mislinu dabar ka cia paradyt, turiu tik auskarus pirmuosius  doh.gif

O tu ir pasipuošk tais auskarais.Beje,dar laiko yra-ką nors ir nuvelt dar spėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 15, 11:07)
Gerai,tai šiandien pat nubėgu ir išsiaiškinu viską dėl tos salytės. drinks_cheers.gif
Vakare parašysiu,ar išdegė idėja  biggrin.gif

thumbup.gif

Merginos, tik neužmėtykit manęs akmenais, bet... Kaip manot - gal mums reikėtų susikurti savo atskirą veltinio forumą? rolleyes.gif Galėtumėm ten susikurti atskiras temas šlapiam, sausam ir kt. vėlimui, meetams, darbelių parodymams, kursams ir t.t. O dabar viskas vienoj temoj makaluojasi... Ką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 15, 12:10)
thumbup.gif
Merginos, tik neužmėtykit manęs akmenais, bet... Kaip manot - gal mums reikėtų susikurti savo atskirą veltinio forumą?  rolleyes.gif Galėtumėm ten susikurti atskiras temas šlapiam, sausam ir kt. vėlimui, meetams, darbelių parodymams, kursams ir t.t. O dabar viskas vienoj temoj makaluojasi... Ką?  blush2.gif

na siaip ideja faina, bet as ir taip skaitau kokius tris forumus- tai jei is ju pasidarytu 10, tai anikaip neperskaityciau ju visu,atsirinkciau pora ir automatiskai daug ko grazaus nepamatyciau..smile.gif. o dar yra visokiu kitu saitu forumai apie veltinius- irgi butu idomu skaityt, bet laiko nialabai yr laisvo. tai kai viskas apie veltini vienoj kruvoj kaip dabar- man patogiau- atsidarai viena linka ir refreshini karts nuo karto...
aisku tavo pasiulytas variantas butu idealus naujokams ..
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 15 spalio 2006 - 12:02
Na ką, merginos-blogos žinios: kaip žadėjau,buvau šiandien nubėgusi į Laukinius vakarus, tai visas šeštadienis ir sekmadienis rezervuoti vaikų gimtadieniams, net nesitikėjau,kad taip gali būti.Tiesa,sekmadienį nuo 19.30 jau laisva, bet gi vėlu,ane? Pora valandų jau mėginau prisijungti ir pranešt,bet manęs neįleido į forumą nenaudėliai gun_bandana.gif .
Tai ką darom? Siūlom naujus variantus!!!
Kaip gaila, kad neišdegė... cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Gaila... Bet, manau, iki šeštadienio susirasim kokią šaunią vietelę mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif nu va- pagaliau sm atgijo..smile.gif))
iskart ir giriuosi:)
rudeniska nuotaika:

user posted image
http://public.fotki....s/pa150485.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 15 spalio 2006 - 21:52