o viena (linada) labai malonu butu, kad tiktu..))a? Tai gal tada ji lai pasiulo valanda, kada jai labiausiai tiks..))
O as prisitempiau siandien vilnos... ir dabar svajoju ka cia velsiu... turbut man jau priklausomybe nuo vilnos susiformavo.. Buna tokia priklausomybes forma, kazi..))
Kelsey- pasiziurek musu praeitoj temoj, arba daug visko yra skelbimu skyrelyje kur parduoda rankdarbius:)
Papildyta:
Ievushka- tasike faina labai..
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 14, 22:06)
o viena (linada) labai malonu butu, kad tiktu..))a? Tai gal tada ji lai pasiulo valanda, kada jai labiausiai tiks..))
oi nereikia......jei iseis, butinai atleksiu, neiseis....tai neiseis
O as prisitempiau siandien vilnos... ir dabar svajoju ka cia velsiu... turbut man jau priklausomybe nuo vilnos susiformavo.. Buna tokia priklausomybes forma, kazi..))
man priklausomybe gelem. vis idomu kas gausis tai irgi keliu viena nauju bandymu - ant baltos vilnos pagrindo "padazyti kitom" ir gyslom pamarginti.
Ievushka- tasike faina labai..
Fainos kvietkos.. o vat man kazkaip nera nei ideju nei noro kvietkas velt.. Nors paziureti grazu.. ir netgi labai...)uztat drabuziai/batai/zaislai tai veza...)))
Niu, mergaitės, labai faini jūsų darbeliai
Gaila, kad Vilnius tiek tolokai, tai irgi atlėkčiau į susitikimą (žinoma jei priimtumėte)
Gaila, kad Vilnius tiek tolokai, tai irgi atlėkčiau į susitikimą (žinoma jei priimtumėte)
Tai aišku, kad priimtumėm O gal vis dėlto atvažiuosi?
Tai ievuschka įpareigojam susitarti dėl rezervavimo šeštadienį. Tik reikia dar dėl valandos nuspręsti. Ir dar iš trijų mergaičių (JulieTa, rožės arbatinyje ir Night) negavau patvirtinimo, ar gali šeštadienį dalyvauti.
Labanakt visoms
Tai ievuschka įpareigojam susitarti dėl rezervavimo šeštadienį. Tik reikia dar dėl valandos nuspręsti. Ir dar iš trijų mergaičių (JulieTa, rožės arbatinyje ir Night) negavau patvirtinimo, ar gali šeštadienį dalyvauti.
Labanakt visoms
Sveikutes na o man i meet'a dar kazka sukonstruot reikia, mano normalus darbai amerikoj, nors klausimas ar juos ten kas suprato, siunciau dovanu ... mislinu dabar ka cia paradyt, turiu tik auskarus pirmuosius
QUOTE(tapkute @ 2006 10 14, 21:55)
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 14, 22:25)
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 14, 23:06)
Oi dėkui už jūsų pagyrimus!
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 15, 02:01)
Tai aišku, kad priimtumėm O gal vis dėlto atvažiuosi?
Labanakt visoms
Labanakt visoms
Gerai,tai šiandien pat nubėgu ir išsiaiškinu viską dėl tos salytės.
Vakare parašysiu,ar išdegė idėja
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 15, 10:26)
Sveikutes na o man i meet'a dar kazka sukonstruot reikia, mano normalus darbai amerikoj, nors klausimas ar juos ten kas suprato, siunciau dovanu ... mislinu dabar ka cia paradyt, turiu tik auskarus pirmuosius
O tu ir pasipuošk tais auskarais.Beje,dar laiko yra-ką nors ir nuvelt dar spėsi
QUOTE(ievuschka @ 2006 10 15, 11:07)
Gerai,tai šiandien pat nubėgu ir išsiaiškinu viską dėl tos salytės.
Merginos, tik neužmėtykit manęs akmenais, bet... Kaip manot - gal mums reikėtų susikurti savo atskirą veltinio forumą? Galėtumėm ten susikurti atskiras temas šlapiam, sausam ir kt. vėlimui, meetams, darbelių parodymams, kursams ir t.t. O dabar viskas vienoj temoj makaluojasi... Ką?
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 10 15, 12:10)
Merginos, tik neužmėtykit manęs akmenais, bet... Kaip manot - gal mums reikėtų susikurti savo atskirą veltinio forumą? Galėtumėm ten susikurti atskiras temas šlapiam, sausam ir kt. vėlimui, meetams, darbelių parodymams, kursams ir t.t. O dabar viskas vienoj temoj makaluojasi... Ką?
na siaip ideja faina, bet as ir taip skaitau kokius tris forumus- tai jei is ju pasidarytu 10, tai anikaip neperskaityciau ju visu,atsirinkciau pora ir automatiskai daug ko grazaus nepamatyciau... o dar yra visokiu kitu saitu forumai apie veltinius- irgi butu idomu skaityt, bet laiko nialabai yr laisvo. tai kai viskas apie veltini vienoj kruvoj kaip dabar- man patogiau- atsidarai viena linka ir refreshini karts nuo karto...
aisku tavo pasiulytas variantas butu idealus naujokams ..
Na ką, merginos-blogos žinios: kaip žadėjau,buvau šiandien nubėgusi į Laukinius vakarus, tai visas šeštadienis ir sekmadienis rezervuoti vaikų gimtadieniams, net nesitikėjau,kad taip gali būti.Tiesa,sekmadienį nuo 19.30 jau laisva, bet gi vėlu,ane? Pora valandų jau mėginau prisijungti ir pranešt,bet manęs neįleido į forumą nenaudėliai .
Tai ką darom? Siūlom naujus variantus!!!
Kaip gaila, kad neišdegė...
Tai ką darom? Siūlom naujus variantus!!!
Kaip gaila, kad neišdegė...
Gaila... Bet, manau, iki šeštadienio susirasim kokią šaunią vietelę
nu va- pagaliau sm atgijo..))
iskart ir giriuosi:)
rudeniska nuotaika:
http://public.fotki....s/pa150485.html
iskart ir giriuosi:)
rudeniska nuotaika:
http://public.fotki....s/pa150485.html