Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(DOSETH @ 2006 10 22, 12:37)

Hibridinės nasturtos mirksiukas.gif Kopijuoti draudžiama
user posted image

Ar jos uzpatentuotos? blink.gif
Atsakyti
mergaitės , pasakikit o tiems veltiniu darbeliams ar tinka šuns vilna? mat aš jos turiu nu labai labai daug, švelni minkšta baltos ir pilkos smile.gif ir vis galvojau kur ja panaudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 22, 10:50)
fotkino asarele  ar tai rim@, bet sake greitai nelaukt:) Tai kai bus- tai parodys:)))

Labai esu patenkinta, nes daugumos forumiečių darbelius pamačiau gyvai thumbup.gif wub.gif . Nuotraukose ir pusės grožio nematyt schmoll.gif . Ir pačios darbelių autorės labai šaunios mirksiukas.gif ir mielos. Divos modeliukas šaunuoliukas, ramus vaikiukas išpuoštas mamytės veltu kostiumėliu wub.gif ypatingai domėjosi laugh.gif visais darbeliais .

Fotografavo rim@, bet kadangi ji šiuo metu neturi interneto, tad nuotraukyčių greit nebus verysad.gif .

Hibridinės nasturtos thumbup.gif .

Ilonėle nepamenu kuri, bet viena mamytė forumietė yra minėjusi, kad velia iš šuns vilnos. Pabandyk smile.gif . Tik o ji specifinio kvapo neturi g.gif doh.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 22 spalio 2006 - 13:32
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 10 22, 14:30)

Ilonėle nepamenu kuri, bet viena mamytė forumietė yra minėjusi, kad velia iš šuns vilnos. Pabandyk  smile.gif . Tik o ji specifinio kvapo neturi  g.gif  doh.gif ?

kol neplauta šlapia tai turi kaip ir visos vilnos, o po muilo kažin ar liktu, nes siulai tai neturi, pernai iš siulu verptu mezgiau vaikams megstukus ir kojines tai labai šilti buvo ir jokio kvapo

nu vilna turiu , muila kaip ir turiu, liko tik velti išmokti kaip jus rolleyes.gif , but idomu pasidaryt kilimuka ir lovytei užtiesaliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 22, 13:37)
Ar jūs vertinat savo laiką?

Čia mano patarimas. 4u.gif  Prieš važiuodamos, pasiskambinkit ir išsiaiškinkit ar turi. Aišku tai kainuos bet ne tiek nuvažiuoti,ir parvažiuoti nieko nepešus.
118 sužinosit telefonus ar šeip bet kokią informaciją. ax.gif
Papildyta:

Hibridinės nasturtos mirksiukas.gif Kopijuoti draudžiama
user posted image

tai kad ten po pusvalandi konsultantu ieskai, kad pasakytu ir tai dar galvoja kas cia tokio- bijau, kad telefonu tik pusvalandi pralauksi ir nieko nepesi. o be to vis tiek pro sali vaziavo zmogutis- tai ir uzsuko..

O nasturtos- labai grazios..smile.gif)
o kad kopijuoti- dar reikia zinoti- kaip:))))
nekopijuosim- Tu tik rodyk..smile.gif))) kad ir mums kiltu noras tokius grozius kurti..smile.gif
Atsakyti
ta pati norejau rasyti kaip Diva - kol rastum ta muila, butum persiustas telefonu per visus imanomus skyriu, ir galiausiai vel pas pradini - kuris pasakytu - nezinau... biggrin.gif jau geriau paciam isitikinti kad nera smile.gif ir pigiau kainuoja - 2 bilietukai:pirmyn ir atgal biggrin.gif
as kaip ir visos dalyvavusios dziaugiuosi susitikimu del daugybes priezasciu:mergyciu, galimybes pacioupineti darbelius, smagaus paplepejimo, gero pasivaiksciojimo nuo senuku, ...,...,...
Doseth geles ispudingos wink.gif fantazija dar ispudingesne wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 22 spalio 2006 - 15:37
O dėl to Žaliojo muilo ar nevertėtų paskambinti tiesiai į Ringuvos tiekimo skyrių ir paklausti kokiose vietose konkrečiame mieste galima rasti jų producijos??? telefonai

Sėkmės..
Atsakyti
Man toks vaizdelis svieciasi, kad sodu sezonas baigesi tai ir muilas baigesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimelis blush2.gif ar daret kuri nors darba slapiuoj budu, bet kelias dienas? Tiesiog as su savo merginom niekaip negaliu skirti keletos valandu isvien.... Ar nieko tam slapiam gaminiui paliktam????
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2006 10 22, 19:35)
Klausimelis  blush2.gif  ar daret kuri nors darba slapiuoj budu, bet kelias dienas? Tiesiog as su savo merginom niekaip negaliu skirti keletos valandu isvien.... Ar nieko tam slapiam gaminiui paliktam????

Teko ir apvelus dziovinti, tada po kokiu 3 dienu testi, vel palikti ir vel pratesti... Mano ta melsva su baltom gelem rankine buvo kokia savaite po truputi veliama. Nu ir nieko, susivele smile.gif
Atsakyti
Mano naujasis darbo vaisius. biggrin.gif

user posted image[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 10 22, 19:43)
Teko ir apvelus dziovinti, tada po kokiu 3 dienu testi, vel palikti ir vel pratesti... Mano ta melsva su baltom gelem rankine buvo kokia savaite po truputi veliama. Nu ir nieko, susivele smile.gif

Aciu Saullute, vadinas taip ir darysiu thumbup.gif nes kitaip be sansu g.gif
Atsakyti