aha, apie ji:) aciu:) reiks vaziuot pirkt, kol visa sm nesuguzejo ir neispirko:))))
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 22, 08:41)
Ai, as galvojau pas Tave:)
na, noretusi visus tuos nuostabius dalykelius ryskiau, is arciau..))
reikia Tau fotografo..)))
na, noretusi visus tuos nuostabius dalykelius ryskiau, is arciau..))
reikia Tau fotografo..)))
Ant nuptraukos paspaudus, pasidaro didesnė
nu taip, heiki, tau, juk maniau, kad tu apsiemiai organizuot, tai ir viska iki galo padarysi, ir pafotkinsi grozius. nu bet manau, kazkaip nerisliai cia viskas gavosi . diva, o tai nuotraukiuku nebus?
QUOTE(JulieTa @ 2006 10 22, 10:28)
nu taip, heiki, tau, juk maniau, kad tu apsiemiai organizuot, tai ir viska iki galo padarysi, ir pafotkinsi grozius. nu bet manau, kazkaip nerisliai cia viskas gavosi . diva, o tai nuotraukiuku nebus?
fotkino asarele ar tai rim@, bet sake greitai nelaukt:) Tai kai bus- tai parodys:)))
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 22, 08:25)
aha, apie ji:) aciu:) reiks vaziuot pirkt, kol visa sm nesuguzejo ir neispirko:))))
As siandien vaziuosiu i bangini muilo ieskoti, jeigu bus galiu paimti koki viena atliekama
tai nieko nebesuprantu tai bus klaipedoj kursai kada nors ar ne? juos kas nors organizuoja ar ne?
QUOTE(saullute @ 2006 10 22, 11:14)
As siandien vaziuosiu i bangini muilo ieskoti, jeigu bus galiu paimti koki viena atliekama
as paprasiau drauges, kad nupirktu- ji kaip tik pro ten pas mane i svecius siandien vaziuoja- tai jeigu ka- parasysiu ar rado:))
QUOTE(nuotaka @ 2006 10 22, 11:21)
tai nieko nebesuprantu tai bus klaipedoj kursai kada nors ar ne? juos kas nors organizuoja ar ne?
YRA KURSAI KLAIPĖDOJ. BET REIKIA UŽSIRAŠYTI
jeee tai reik i veltinio namus pirmadieni lekt tekinom
QUOTE(JulieTa @ 2006 10 22, 09:28)
aha, tik taip jau gavosi, kad pati ir nesudalyvavau...
Lauksim nuotraukėlių iš kitų vėlėjų
Tep kad informuoju- nerado mano drauge ir siaures mieste senukuose to muilo. sake ir geliu ir sodo reikmenu skyriuose ziurejo. ir rado tik kur milteliuose su tabaku... Taip kad, saullute, jei netycia rasi- ir man galima prigriebti..)) Ir laukiam ziniu, kur dar Vilniuje galima jo isigyti..
Labai smalsu pabandyti..
Labai smalsu pabandyti..
Ar jūs vertinat savo laiką?
Čia mano patarimas. Prieš važiuodamos, pasiskambinkit ir išsiaiškinkit ar turi. Aišku tai kainuos bet ne tiek nuvažiuoti,ir parvažiuoti nieko nepešus.
118 sužinosit telefonus ar šeip bet kokią informaciją.
Papildyta:
Hibridinės nasturtos Kopijuoti draudžiama
Čia mano patarimas. Prieš važiuodamos, pasiskambinkit ir išsiaiškinkit ar turi. Aišku tai kainuos bet ne tiek nuvažiuoti,ir parvažiuoti nieko nepešus.
118 sužinosit telefonus ar šeip bet kokią informaciją.
Papildyta:
Hibridinės nasturtos Kopijuoti draudžiama