Dar nediddelis komplektukas:
QUOTE(vvile @ 2006 10 20, 17:28)
Man
Doseth, tavo pievos nuostabios!!!!! O rankinukai!!!!
Tik as taip ir nesuvokiau, kap nuvelti batukus savo dukrytei
Gal kokia nuorodele butu nesunku....Labai prasau.
Jei ant plokscio sablono- tai kaip sujungti????
Ir dar-- sulauziau savo adateles... paralona susmulkinau...Juoda kryyyyyyyyyyze...Kol vel uzsakymas atvaziuos is Vilniaus...
QUOTE(Crassula @ 2006 10 21, 09:35)
Tik as taip ir nesuvokiau, kap nuvelti batukus savo dukrytei
http://www.peak.org/...rk/3-dFelt.html Prašom
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 21, 09:48)
Na Diva Tavao darbeliai kaip visada aukstas lygis
QUOTE(gugile @ 2006 10 21, 10:41)
Na Diva Tavao darbeliai kaip visada aukstas lygis
aciu aciu:) Man paciai sis komplektukas siaip sau. Buvau pikta, kai ji veliau..tai ir broko buvo, teko taisyt.. daugiau pikta nebevelsiu..))))
vakar kitus batukus veliau- tai visai kitaip gavosi.. gerokai linksmesni..)) Tik ten didelis uzsakymas- fotkinsiu viska kartu- tai dar nuotraukos bus negreitai..
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 21, 08:01)
NAgi nagi- gretos reteja.. prasom persigalvot- kitas mytas dar nezinia kada bus. Lauksim visu- o gal kas sugalvos ateiti ir ko nera sarasiuke:) visu lauksim:)
Ateisim ateisim, dabar jau tikrai zinau, kad dalyvausiu
sweikos... na *diva* tavo darbo net nebekomentuosiu... ir taip aiskus atsakymmas o stai as atejau su dar vienu klausimeliu... kai buvau pradinukiu pamokoj ten veleme is "silkines" vilnos bent jau ja taip mokytoja vadino... ji VISISKAI nekanda ir yra lb svelni galima sakyti nesitraukia ... o nusipirkus is rankdarbiai.com ta dazyta vilnele na tokia siurksti.... visai nepalyginama su pamokeleje naudota... gal kas girdejote apie sia vilna? o dar idomaiu gal zinote kur jos nusipirkti?
QUOTE(bonbonkea @ 2006 10 21, 12:13)
sweikos... na *diva* tavo darbo net nebekomentuosiu... ir taip aiskus atsakymmas o stai as atejau su dar vienu klausimeliu... kai buvau pradinukiu pamokoj ten veleme is "silkines" vilnos bent jau ja taip mokytoja vadino... ji VISISKAI nekanda ir yra lb svelni galima sakyti nesitraukia ... o nusipirkus is rankdarbiai.com ta dazyta vilnele na tokia siurksti.... visai nepalyginama su pamokeleje naudota... gal kas girdejote apie sia vilna? o dar idomaiu gal zinote kur jos nusipirkti?
rankdarbiai.com prekiauja dvieju rusiu vilna- karsiniu ir sluoksna(merino) Tai ta svelnioji bus merino. bet jos spalvu pasirinkimas ne toks platus kaip karsinio- ir jei nori butent merino- tai butent josir teiraukis- bet spalvas jie gauna kaskart kitokias ir puslapy nelabai pasirinksi. Ir is patirties- geriau nemaisyt merino su karsiniu veliant- arba ta, arba ta- cia jei slapiam velimui. nes nevienodas sukibimo laikas ir daug broko gaunas- na, bent jau man... as kartais karsini naudoju dekorui- bet jau tada ilgai zulinu ir labai ziuriu, kad prikibtu...nes spalvu biski merino kartais pritruksta- na, pvz- geltonos..
spalvu pasirinkimas merino mazas- nes turi tai ka gauna is fabriko, o jei dazo- tai ji pasivelia ir neturi prekines isvaizdos:))) o karsini dazo patys ivairiausiom graziom spalvom..))
sorry, saullute, jei ka ne taip surasiau:))
cia gali buti viskas ir pusiau tiesa- gal as ko nors nezinau..) tiek kiek susiduriau pati..))
QUOTE(*Diva* @ 2006 10 21, 11:20)
rankdarbiai.com prekiauja dvieju rusiu vilna- karsiniu ir sluoksna(merino) Tai ta svelnioji bus merino. bet jos spalvu pasirinkimas ne toks platus kaip karsinio- ir jei nori butent merino- tai butent josir teiraukis- bet spalvas jie gauna kaskart kitokias ir puslapy nelabai pasirinksi. Ir is patirties- geriau nemaisyt merino su karsiniu veliant- arba ta, arba ta- cia jei slapiam velimui. nes nevienodas sukibimo laikas ir daug broko gaunas- na, bent jau man... as kartais karsini naudoju dekorui- bet jau tada ilgai zulinu ir labai ziuriu, kad prikibtu...nes spalvu biski merino kartais pritruksta- na, pvz- geltonos..
spalvu pasirinkimas merino mazas- nes turi tai ka gauna is fabriko, o jei dazo- tai ji pasivelia ir neturi prekines isvaizdos:))) o karsini dazo patys ivairiausiom graziom spalvom..))
cia gali buti viskas ir pusiau tiesa- gal as ko nors nezinau..) tiek kiek susiduriau pati..))
Truputuka patikslinsiu
Ir karsinys, ir sluoksna yra merino, tik skirtingo storio. Jeigu butu pageidavimas butent plonajai, galima ir jos dauguma spalvu, tik prasikedenti tektu pacioms
Tuojau surasysiu puslapyje kur yra kuri
Heik, dekui uz nuoroda- http://www.peak.org/...rk/3-dFelt.html -- tik ar teisingai supratau, kad paskui abi dalis suveli tarpusavyje rankomis-- ar kaip???
QUOTE(Crassula @ 2006 10 21, 12:56)
Heik, dekui uz nuoroda- http://www.peak.org/...rk/3-dFelt.html -- tik ar teisingai supratau, kad paskui abi dalis suveli tarpusavyje rankomis-- ar kaip???
kaip suprast- tarpusavyje? cia jau viskas- jau gavosi du batai. sablonas apveliamas is abieju pusiu:)