Saullute - labai gražu O kodėl tokio nenešiotum? Išeitys dvi - padovanoti arba parduot
akims paganyti
http://www.doseth.co...bags/index.html
http://www.doseth.co...bags/index.html
Uzuojauta, ievushka.
Linada- faini kamuoliukai gavosi:)ir ritinukas krutas:)))
Saullute- pagaliau matom Tavo darbus:) daugiau,prasom ir dazniau:))))
Papildyta:
vvile- zinom zinom- ciagi musu Doseth... o gyvai kaip visa tai graziai atrodo...
Linada- faini kamuoliukai gavosi:)ir ritinukas krutas:)))
Saullute- pagaliau matom Tavo darbus:) daugiau,prasom ir dazniau:))))
Papildyta:
vvile- zinom zinom- ciagi musu Doseth... o gyvai kaip visa tai graziai atrodo...
Linada ateik į meetą Prašau Jeigu kosėsi uždėsim tau tą... Na kad bacilų neskleistum
Labai norėjau, kad papasakotum apie balionėlio darymą
Labai norėjau, kad papasakotum apie balionėlio darymą
saullute - vėrinukas laaabai mielas
dar kartelį pasigerėjau Doseth darbais-kažkas nepaprasto
tapkute-kaip balioniuką vėliau, temoj rašiau, be ti iš tų pačių nuorodų-pamokėlių mokiausi. bet jei ateisiu - būtinai papasakosiu
dar kartelį pasigerėjau Doseth darbais-kažkas nepaprasto
tapkute-kaip balioniuką vėliau, temoj rašiau, be ti iš tų pačių nuorodų-pamokėlių mokiausi. bet jei ateisiu - būtinai papasakosiu
mielosios, bent viena, kuri ryt planuoja dalyvaut vėlėjėlių susitikime, parašykite man į AŽ telefono Nr. Čia jei mes su rim@ kartais nerastume susitikimo vietos, tuomet, kad galėtume prisišaukt pagalbą .
Ačiukas
Ačiukas
as turbut neatleksiu i susitikima
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 21:15)
Turėjau omenį raizgaliukus, na tuos kur daug visko
Kažkam jie paprastučiai atrodys. Bet gyvai ..... m a g i š k i
Sveikutes,
po sios nakties, panasu, kad ir as nedalyvausiu susitikime
Didziajai ausi nakti skaudejo, mazoji dar kosti normaliai.... Jei as vairuociau, tai tikrai atvaziuociaus, o dabar mane visa chebra turetu vezti, na ziuresiu, kaip jausis dukryte, kai atsikels
po sios nakties, panasu, kad ir as nedalyvausiu susitikime
Didziajai ausi nakti skaudejo, mazoji dar kosti normaliai.... Jei as vairuociau, tai tikrai atvaziuociaus, o dabar mane visa chebra turetu vezti, na ziuresiu, kaip jausis dukryte, kai atsikels
[/quote]
aš visai neseniai pradėjau lankytis veltinukuose tai jau ATLEIKIT MAN TUNDRAI
[/quote]
aš visai neseniai pradėjau lankytis veltinukuose tai jau ATLEIKIT MAN TUNDRAI
NAgi nagi- gretos reteja.. prasom persigalvot- kitas mytas dar nezinia kada bus. Lauksim visu- o gal kas sugalvos ateiti ir ko nera sarasiuke:) visu lauksim:)