Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Saullute - labai gražu thumbup.gif O kodėl tokio nenešiotum? Išeitys dvi - padovanoti arba parduot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
akims paganyti mirksiukas.gif
http://www.doseth.co...bags/index.html
Atsakyti
Uzuojauta, ievushka.
Linada- faini kamuoliukai gavosi:)ir ritinukas krutas:)))

Saullute- pagaliau matom Tavo darbus:) daugiau,prasom ir dazniau:))))

Papildyta:
vvile- zinom zinom- ciagi musu Doseth... o gyvai kaip visa tai graziai atrodo...
Atsakyti
Linada ateik į meetą smile.gif Prašau flirt.gif Jeigu kosėsi uždėsim tau tą... Na kad bacilų neskleistum biggrin.gif
Labai norėjau, kad papasakotum apie balionėlio darymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 20 spalio 2006 - 17:05
Damos, diskutavot apie skystą muilą...
Savo korolius vėliau su šampūnu ir dušo želė tongue.gif
Kad kvepėtų... biggrin.gif Ar susivėlimui yra įtakos kuo velta???

.. rankos nukentėjo, nusipirkau pirštines plonytes, nelabai malonu, nes namie švelniai tariant, vėsu. Užtat odos neperšti mastau.gif
Atsakyti
saullute - vėrinukas laaabai mielas
dar kartelį pasigerėjau Doseth darbais-kažkas nepaprasto
tapkute-kaip balioniuką vėliau, temoj rašiau, be ti iš tų pačių nuorodų-pamokėlių mokiausi. bet jei ateisiu - būtinai papasakosiu wink.gif
Atsakyti
help.gif mielosios, bent viena, kuri ryt planuoja dalyvaut vėlėjėlių susitikime, parašykite man į AŽ telefono Nr. Čia jei mes su rim@ kartais nerastume susitikimo vietos, tuomet, kad galėtume prisišaukt pagalbą blush2.gif .
Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
as turbut neatleksiu i susitikima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 10 19, 21:15)

Turėjau omenį raizgaliukus, na tuos kur daug visko biggrin.gif
Kažkam jie paprastučiai atrodys. Bet gyvai  ..... m a g i š k i
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

po sios nakties, panasu, kad ir as nedalyvausiu susitikime verysad.gif
Didziajai ausi nakti skaudejo, mazoji dar kosti normaliai.... Jei as vairuociau, tai tikrai atvaziuociaus, o dabar mane visa chebra turetu vezti, na ziuresiu, kaip jausis dukryte, kai atsikels g.gif
Atsakyti
vvile- zinom zinom- ciagi musu Doseth... o gyvai kaip visa tai graziai atrodo...
[/quote]

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif aš visai neseniai pradėjau lankytis veltinukuose tai jau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif ATLEIKIT MAN TUNDRAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvile: 21 spalio 2006 - 07:50
NAgi nagi- gretos reteja.. prasom persigalvot- kitas mytas dar nezinia kada bus.smile.gif Lauksim visu- o gal kas sugalvos ateiti ir ko nera sarasiuke:) visu lauksim:)
Atsakyti